![]() |
Cytat:
|
A co wy tak na niego najeżdżacie? Chłopak zagrał pierwszy mecz od pół roku. Niech rozgrywa się teraz a nie w czwartej rundzie.
|
Bo się boją ze 4 rundy nie bedzie.
|
Cytat:
Jak ma się tak "rozgrzewać" - to wielce prawdopodobne, że nie będzie czwartej rundy. Diaz nigdy wielkim obrońcą nie był, więc mam nadzieję, że w Krakowie zobaczymy Dragana. Diaz niech sobie będzie opcją rezerwową, ale bardziej na środku pomocy, niż w obronie. |
Cytat:
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/tra...wiadomosc.html Każdy chyba pamięta jak chciał go sprowadzić Grzesiek Mielcarski do nas. I jak szkoda było w klubie 1 mkln euro na chłopaka :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ocyzwiđcie, ze od nas za za wiecej niz 3-4 mln euro nie odszedl. Ale przyklad Marcelo pokazuje ze jednak da sie z Polski isc do dobrego klubu i porzadnego pilkarza takze mozna sciagnac do nas. Kolejny przyklad to melikson. Czy gdyby taki Heller byl prezesem dalej to kupillibysmy go? Nie. .Wielkie podziekowanai zatem dla Stana Valcxxa i Maaskanta za prace jaka wykonuja obecnie.Awans do fazy grupowej powinien byc dla nich niczym puchar na zachete ;-)
|
Cytat:
|
Wisła wreszcie zmierza w dobrym kierunku, a tutaj narzekania. Jedyne do czego można się przyczepić od roku jest chyba ta Akademia Piłkarska, która miała powstać, a od dawna się o niej nie słyszy. Właściciela Wisła ma naprawdę dobrego. Znajdźcie w polskiej piłce lepszego.
|
Wy dalej odpowiadacie na posty jakichś pokemonów 12 letnich co myślą że Wisła to będzie drugi ManCity? Niech sobie piszą co chcą - maja swój świat. Dać do ignorowanych i olać dzieciarnie.
|
Zgadzam się z osobami wyżej nie potrzebujemy drugiego Cupiała bo jest jeden i Bogu dzięki że go mamy. A co do wpływów d budżetu to przydał by się ale stały sponsor strategiczny na koszulki tak na 4 lata który rocznie wpłacał by do kasy 1,5-2mln euro które mogło by pójść na transfery. ale to już głowa prezesa Basałaja by takiego znaleźć
|
Rado i Cygal w Garbarni http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...al_w_garbarni/
|
Ktoś kiedyś pisał że Jeż to drewno i się nie nadaje do Wisły i wg że to drewno. To jak on drewno to co z obrońcami Lechii jest<lol>
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ite_zwody.html Od kirma lepszy tylko że starszy:( |
Cytat:
|
Tutaj sami spece, którzy zapominają, że w tamtym sezonie strzelił dla nas NAJWIĘCEJ goli i miał największą liczbę asyst.
Jak widać łaska kibica na pstrym koniu jeździ. Dla mnie Kirm w formie, to jeden z najlepszych graczy ligi. |
Zgodze sie z Pablo84, Kirm to bardzo dobry piłkarz. Nie zapominajcie jaki on mial wkład w nasz ubiegłoroczny sukces, troche szacunku dla Niego za to co dla nas robi, to nie jest zadna gwaizdka tylko piłkarz który cięzko pracuje cały czas.
|
Cytat:
|
A może Jeleń zawitałby do Wisły. W porównaniu do Polonii Wisła ma asa w postaci gry w europejskich pucharach.Transfer Jelenia byłby ciekawy zwłaszcza że Wisła ma szczęście do zawodników którzy są do wzięcia za darmo.Ciekawe tylko czy Holendrzy byli by zainteresowani sprowadzeniem Jelenia na Reymonta
|
Jeleń gdyby nie kontuzje zrobiłby największą karierę ze wszystkich polskich grajków,chciało go Schalke,złapał kontuzje przed testami,Marsylia chciała go 2 razy,2 razy miał kontuzje,Auxerre dał LM rozkładając Zenit na łopatki,mógł strzelic gola na San Siro,ale Langil nie podał mu na pustą a pod koniec meczu złapał kontuzje i skończyła się dla niego Liga Mistrzów,chłop ma niesamowitego pecha,gdyby był zdrowy na pewno byłby mega wzmocnieniem,tyle,że w Auxerre zarabiał 1.5 mln E za sezon,nie wiadomo ile oczekuję na co liczy,a i tak nie mamy szans licytowac się z Wojciechowskim,chociaż Jeleń liczy na powołanie na Euro w Polsce SMuda mógłby go oglądąc,a grą w LM z Wisłą na pewno zrobiłby większe wrażenie niż strzelając Cracovii w T-Mobile Ekstraklasie.
|
Jose 841, uważasz, że Jeleń zadowoliłby się kontraktem na poziomie 350tys. euro, gdzie ma wiele innych propozycji ciekawszych finansowo, a na pewno także sportowo? Proponuję zejść na ziemię, to nie transferowe science fiction.
|
Możemy go skusić np. rocznym kontraktem z klauzulą odstępnego na poziomie 1-2 mln euro. Można też znaleźć sponsora na część kontraktu. Jeleń przypomni się innym drużynom, więc to jest dla niego idealna promocja. Wtedy w następnym okienku Wisła by dostała ten milion, czy dwa.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
"a grą w LM z Wisłą na pewno zrobiłby większe wrażenie niż strzelając Cracovii w T-Mobile Ekstraklasie"
to my już zapewniliśmy sobie awans do LM? :D |
Napisałem ,,zrobiłby '' , bynajmniej ja w ten awans wierzę nie wiem jak ty,bo nie widzę innej możliwości niż przynajmniej grupa LE i jestem przekonany,że się uda.Mamy na pewno ciekawsze perspektywy niż czarne koszule i to mógłby byc nasz argument w negocjacjach.Podobno jak przejdziemy Litex,SV dostał zgodę na sprowadzenie głośnego nazwiska,ale wątpie,żeby miało to cokolwiek wspólnego z Irkiem.
|
Cytat:
Tylko nie Jeleń i nie chodzi mi że jest on złym zawodnikiem mo jest jak na polskie warunki jednym z lepszych zawodników ale poprostu nie potrzebny nam napastnik w tej chwili tylko LO z prawdziwego zdarzenia za Paljicia |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl