![]() |
ja mam takie małe pytanie ;) , oglądałem własnie na yt , bramki Wiesełki ;) ,i tak się zastanawiam ile asyst miał Melikson ?:) bo z tego co zauważyłem to sporo ?:D
|
Cytat:
10znakówww |
Cytat:
Cytat:
EDIT: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,125714,...l?ticaid=1cbae "Pomocnik Wisły (...) zapracował swoją znakomitą postawą na boisku. W rundzie wiosennej zdobył cztery gole i zaliczył cztery asysty." |
4 ponieważ transfermarkt nalicza także faule w polu karnym na zawodniku jako asysty (wykorzystane przez strzelca). To samo z faulami zamienionymi na gol z rzutu wolnego.
|
Tak ściągnąć Ireneusza Jelenia, bo jest do wzięcia za darmo, a polonia już poluje na niego.
|
Stary,wysoki kontrakt,kontuzjogenny...
Już wolę naszego napastnika z Izraela. |
wczorajsza PN :
Wydawało się, że potwierdzenie transferu Marko Jovanovica i wypożyczenie Bitona zamknie kadrę drużyny na nadchodzący sezon. Jednak w przypadku wyeliminowania Liteksu i awansu do ostatniej rundy kwalifikacji dyrektor sportowy Stan Valckx ma otrzymać od właściciela klubu Bogusława Cupiała zielone światło na jeszcze jeden transfer zawodnika ze znanym nazwskiem. |
brac TOMA !
|
Potrzebujemy klasowego lewego obrońcy a nie kolejnego skrzydłowego... Lewego obrońcy trzeba nam jak powietrza...
|
Na bank nie kupimy lewego obrońcy. Są Diaz i Paljic do tego na tej pozycji mogą grać Nunez i Jovanović więc to raczej jeśli faktycznie będzie kasa to myślę, że pójdzie na zakup środkowego pomocnika za Sivakova.
|
Cytat:
|
Na lewej obronie nie był jeszcze próbowany ... lewy obrońca Nunez. I kto wie może to byłoby najlepsze rozwiązanie.
A co do tego spektakularnego transferu na wypadek sukcesu w el. do LM to myślę że będzie to ... jakiś znany piłkarz, czyli dokładnie nic nie wiadomo. |
Ale co wy z tym Tomkiem. Gość w mistrzu Bulgarii w lidze się niczym nie wyróżnia. Pomimo, że sobie mecze ustawia Litex. Pewnie miał mecz życia, albo tak jak piszą Bułgarzy raz do roku się spina i gra zajebiście i gdyby tak grał zawsze to byłby wielkim piłkarzem.
Z Diaza każdy kto umie zwód na zamach zrobi szmatę, bo to żaden obrońca jest. Niby dlaczego u nas na tej obronie grał tylko w absolutnej konieczności, pomimo, że nominalnie przychodził na tę pozycję ?* *Chodzi mi..za Skorży czy tam zanim odszedł do Belgii. |
Cytat:
Co do Toma czy jak mu tam. Jedna jaskółka wiosny nie czyni (po pamiętnym meczu Łobodzińskiego w Gdańsku też można by snuć różne teorie gdyby się nie znało Jego pozostałych osiągnięć w Naszym zespole). Osobiście ciekaw jestem jak On zagra przy R22 i dopiero wtedy będzie można wyciągnąć jakieś wnioski co do tego gracza. |
Cytat:
|
co do Toma to na forum Litexu mówili, że to taki raczej jednorazowy wyskok. Pisali, że "gdyby on tak grał na codzień, to już by go w ich zespole nie bylo". Raczej coś jest na rzeczy. Kręcił jak chciał bo miał słabego obrońce na przeciwko.
Jeden krok do celu minimum na ten sezon nam pozostał. |
Cytat:
|
http://gornikzabrze.pl/pl-news,news,...obrym_kierunku
http://sportslaski.pl/lukasz-burliga...9910,info.html Mączyński praktycznie w Górniku Zabrze. Szkoda opcji pierwokupu w przypadku Burligi. |
Jak byśmy wywalczyli awans do LM to ja myślę że Cupiał by kupił z 4 nowych ciekawych grajków ale dopiero w zimie.
|
tak czekałem i czekałem aż nasz ukochany klub rozpocznie grę o stawkę, bo bardzo ciekawy byłem realności waszej oceny Lameya. Jeżdżono po nim po całości, że stary nie ograny ostatnimi czasy, niepotrzebny. A ja teraz wypracowałem sobie własną opinie. Moim zdaniem jest to zawodnik co najmniej poprawnie grający. W mojej opinii brakuje mu trochę jeszcze motoryki, ale to wydaje mi się jest jeszcze do wypracowania. O klasę o ile nie o dwie lepszy od Erica. Zwróciłem wczoraj uwagę na jedną rzecz. Tom wrzuca piłkę w pole karne naszego zespołu, mocna wrzutka na 7 metr, jest tam Lamey a 5 metrów za nim zawodnik Litexu. Lamey klei piłkę tak że ta zostaje mu przy nodze. odwraca się i zagrywa do skrzydła do Ivicy. Sądze że gdyby na jego miejscu był Cikos to przyjął by pilkę tak że ta spadła by pod nogi przeciwnika, albo wypierdo*ił na róg. lamey okazał się lepszym zawodnikiem niż nasz drugi skrajny obrońca po drugiej stronie boiska. Chciałbym aby Ci którzy tak bardzo negowali ten transfer wyrazili swoją opinię teraz.
|
Cytat:
|
3 lata temu pisano, że jak Wisła przejdzie Beitar to kupią albo Smolarka albo jakiegoś takiego Brazylijczyka z Niemiec (nie pamiętam już nazwiska) bo Cupiał sypnie kasą i z tego nic nie wyszło.
|
Cytat:
Ten napastnik o ile dobrze pamiętam nazywał się Nei ;) |
Cytat:
|
To ja podpowiem, że nawet jak odpadlibyśmy wtedy (tzn. zakładając, że jesteśmy jeszcze przed meczem :D) to zostaje gra w Lidze Europejskiej (wtedy jeszcze Puchar UEFA).
Edit: Zrozumiałem. |
ale to nie puchar uefa był naszym celem
|
Wzmocnienie kadry przed najważniejszymi meczami, kiedy w perspektywie ma się wylosowanie rywala w zasięgu wydaje się całkiem logicznym pomysłem. Po tym jak zmieniła się Wisła pod względem polityki transferowej odkąd jest tutaj Stan jestem w stanie uwierzyć, że Wisłę stać jeszcze na wzmocnienie kadry.
Natomiast wolę optymizm schować głęboko w kieszeń i nie dzielić skóry na niedźwiedziu, bo Bułgarzy to klasowy zespół i nie wierzę, że się położą na Reymonta. Będzie ostra i zażarta walka o upragnioną IV rundę eliminacji Ligi Mistrzów w co cholernie wierzę. |
Nawet jak sprowadzą kogoś przed czwartą rundą to ciężko mi uwierzyć, że będzie to az taki prze.... , który w parę dni zgra się z drużyną i pociągnie ją do LM.Oby... Amen!:)
No i nie wolno w tym wszystkim zapominać, że we środę jeszcze cała druga połowa rywalizacji z Liteksem. |
Cytat:
|
Cytat:
Edit: To dobrze. Spoko. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl