![]() |
1-0 dla Lecha , maja niezly ciag na bramke
|
Dobrze grają niestety. Kto jest zagrożony z Lecha, bo chyba Stilić?
|
Cytat:
edit: No mówiłem, że nie dam sobie ręki uciąć :P |
Cytat:
|
Oby Stilic:) i zeby dostał żółtko
|
Waszym zdaniem Lech gra dobrze?? Wy to chyba kibice Lecha jesteście. Grają typową polską piłkę, na stojaka aż wpadnie. Jaki ciąg na bramkę?? Jaka ładna gra?? Lewandowski nie istnieje. Lech jest spokojnie do pyknięcia, tych dwóch defensywnych pomocników w Lechu to kpina jakaś. Ale najlepsze i tak są NO LOOK PASSY Stilicia...hahahahahahha On myśli że kogos tym myli?? W polsce i tak każdy piłkarz patrzy na piłkę to po co on robi z siebie durnia i takie zagrania serwuje? Poza tym zwód to niesamoicie techniczmy...pff żenada
|
No i 2-0 wyłączam transmisje bo pajacyki w studiu zaraz się sklepią na monitory albo na siebie z radochy
|
Cytat:
Cytat:
|
Ten cały Bożok to chyba taki dobry jednak nie jest.
|
mecz Lecha z Arką też dobry...jedni kopią się w czoło w minuty parzyste meczu, drudzy co dziesiątą, dlatego prowadzi kto prowadzi
szkoda tylko, że my jesteśmy w gorszej formie, inaczej Lech byłby do puknięcia z łatwością, a tak trzeba się będzie sprężać na 1:0 :)) |
Lech zlapal wiatr w zagle,widac ze sa swietnie przygotowani kondycyjnie,graja szybko z pierwszej pily do przodu ,ciezko bedzie za tydzien patrzac co graja nasi , juz nie mowiac o ewentualnych absencjach Marcelo i Glowackiego
|
Cytat:
|
Chodziło mi właśnie o grę Bożoka w kontekście gry w Wisełce.
|
Cracovia jest cienka i widzac ze Odra i Polonia cos graja ,sa teraz chyba w tej lidze najslabsi.No moze ich przyjaciółki z Arki to ten sam denny poziom :)
Amika widac ze złapała ten luz,szykuje sie super mecz niedlugo,szkoda bo takie widowska to powinny byc przy 35 tys na nowym stadionie ale musimy uzbroic sie w cierpliwosc. I dobrze ktos napisal ze Amika chce Mistrza ale to Wisla wie jak sie go zdobywa :) oby tak i w ym sezonie :) |
Cytat:
|
Cytat:
Normalnie przepaść z naszą E-klasą |
Z powodu katastrofy prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem, mecze 24. kolejki Ekstraklasy zostały odwołane. W katastrofie zginął między innymi prezydent Lech Kaczyński.[*]
|
Tydzień żałoby.
Czyli mecz z Lechem też przełozony ? |
Narazie to nieistotne.
|
Mecz z Lechem także odwołany. Podczas żałoby narodowej każde zawody krajowe są odwoływane.
|
W obliczu podobnej tragedii inne wydarzenia schodzą na dalszy plan. Co mnie osobiście przeraziło w jednej z najnowszych informacji, to fakt, że samolot był konstrukcyjnie z lat 60-tych. Ekspert lotniczy na Polsacie wspominał, że nie tylko prezydencki samolot był stary, ale również systemy naprowadzania i lądowania na lotnisku w Smoleńsku nie były najnowszej generacji. Dodając do tego bardzo gęstą mgłę - mamy niemal gotową "receptę na katastrofę". 96 osób na pokładzie. Boże święty...
[*][*] R.I.P - niech spoczywają w pokoju |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zawsze można rozegrać całą kolejke w niedziele.Ale kto by sie tym teraz przejmował.
|
Wiem że w tej chwili to mało istotne, ale czy nie jest przypadkiem tak że Sobol ma pauzować w 24 kolejce i nawet jeśli terminarz się zmieni i najpierw rozegramy 25 kolejkę a 24 np. w maju to Sobolewski nie powinien pauzować własne wtedy?
|
Sobol nie zagra w najbliższym meczu.
|
Cytat:
|
Żałoba jest do soboty włącznie. W tym czasie na pewno żadne krajowe rozgrywki nie ruszą. Możliwa jest więc "gorąca" niedziela.
|
Przed chwilą na RMF'ie mówili, że żałoba jest do piątku...
|
Cytat:
*swinia*- od kiedy, patrząc z perspektywy Polski rzecz jasna, Rosja i Azja leżą na zachodzie? o.O Sorry, ale przeglądając teraz ten temat, natknęłam się na to i musiałam. Co do przełożenia meczów- nie mogło być inaczej. |
Cytat:
|
Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Byłem pewien że do soboty włącznie. Myliłem się. |
Cytat:
Ale nie czas teraz o tym. |
25 kolejka Ekstraklasy
Departament Logistyki Rozgrywek Ekstraklasy poinformował, że w związku z planowanymi na sobotę 17 kwietnia uroczystościami pogrzebowymi ofiar katastrofy w Smoleńsku mecze w tym dniu nie będą rozgrywane. Wstępne założenia zakładają rozegranie meczów 25. kolejki Ekstraklasy w niedzielę (18 kwietnia) oraz poniedziałek (19 kwietnia). Najprawdopodobniej jeszcze dziś klubom przekazane zostaną szczegółowe informacje wraz z terminarzem. |
Zaległe mecze 24. kolejki:
22 kwietnia (czwartek): (19:00) Piast Gliwice - Polonia Warszawa 27 kwietnia (wtorek): (16:45) Lechia Gdańsk - Polonia Bytom (18:45) Legia Warszawa - Jagiellonia Białystok (19:00) Ruch Chorzów - Odra Wodzisław 28 kwietnia (środa): (18:45) Wisła Kraków - Śląsk Wrocław (18:45) Korona Kielce - GKS Bełchatów Nowe terminy 25. kolejki: 18 kwietnia (niedziela): (12:30) Polonia Bytom - Cracovia (14:45) Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów (14:45) Jagiellonia Białystok - Zagłębie Lubin (17:00) Wisła Kraków - Lech Poznań (17:00) Śląsk Wrocław - GKS Bełchatów (19:15) Odra Wodzisław - Polonia Warszawa 19 kwietnia (poniedziałek): (17:45) Arka Gdynia - Korona Kielce (20:00) Legia Warszawa - Piast Gliwice |
Piast ma dobrze...:foch:
19 Kwietnia graja na Legii. 22 Kwietnia (jedyny mecz z tej kolejki reszta jest tydzien pozniej) grajau siebie z Polonia 25 Kwietnia graja z Wisla. |
Czyli Sobol nie zagra z Lechem ?
|
- Przed każdym meczem najbliższej kolejki pamięć ofiar zostanie uczczona minutą ciszy - mówi Andrzej Rusko, Prezes Zarządu Ekstraklasy S.A. - Chcielibyśmy również, aby do końca sezonu kluby ekstraklasy występowały z czarnymi opaskami. Natomiast planowana na zakończenie rozgrywek Gala Ekstraklasy będzie miała prawdopodobnie formę skromnej uroczystości - dodaje Andrzej Rusko. Dodatkowo Ekstraklasa S.A. przygotuje i przekaże klubom wytyczne dotyczące modyfikacji w stosowanych dotychczas oprawach meczowych - dotyczy to w szczególności oprawy muzycznej, komentarza spikerów oraz występów artystycznych podczas spotkań. Spółka zwróci się również do klubów z prośbą o zwrócenie dodatkowej uwagi na kwestię współpracy z kibicami, przede wszystkim w sferze przygotowywanych przez nich opraw meczowych.
http://s24.pl/zmiany_w_rozgrywkach_e...ku-s72275.html |
Cytat:
|
Okuka i Svitlica pomagaja Jóźwiakowi w poszukiwaniu zawodników do Legii.
http://sport.onet.pl/wiadomosci/drag...wiadomosc.html |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl