![]() |
Czy ma ktoś zdjęcie sektora E z derbów? Takie dość dokładne
|
http://www.pr.pkp.pl/aktualne-oferty,s,0,3060.html czy na podstawie tego biletu turystycznego za 39zl, moge jezdzic pospiechami? czy tylko osobowkami? bo od tej ostatniej reorganizacji nie jezdzilem jeszcze pociagami
|
Kamil, z tego co wiem to PKP Przewozy regionalne to teraz (po reorganizacji) są tylko pociągi jeżdzące w obrębie wojewódźtwa, co za tym idzie możesz jeździć tylko osobówkami.
|
Ja się pytam, gdzie się podział temat o Premier League?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kto zna jakiś parking w okolicy Rotundy, za wyjątkiem tego przy Cracovii ? (chodzi mi o strzeżony parking)
EDIT Dzięki T-driver, dzięki Nitrox |
Ma ktoś jakiś darmowy kurs podstaw obslugi komputera/ windowsow? Ale takich podstaw, podstaw, dla starszej osoby.
|
Jaki jest najlepszy sposób na dostanie się do Tarnowa pod stadion Unii?
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nabliższy strzeżony parking masz pod muzeum Narodowym. wjazd od alej. |
Umie Ktos wgrac filmy, zdjecia do MP4 CREATIVA model ZEN X-FI -> nie ma instrukcji obslugi :s
chodzi mi o to jaki konkretny program musze miec (wgralem wszystko co bylo na plytce instalacyjnej) i krok po kroku jak wgrac... :) z gory dzieki, jak cos to PRIV |
Wiem, że istnieje program służący do tego, aby można było grac w starsze gry na systemie operacyjnym Windows VISTA. Problem polega na tym, że nie wiem jak się on nazywa...?
|
Kto jechał do Londynu autem? Jak wygląda sytuacja z opłatami za autostradę we Francji, oraz jaką trasą najlepiej jechać?
Jest jakiś problem z tankowanie gazu lub diesla?Dostępność? Pozdrawiam |
|
Cytat:
Moje pytanie: Śląsk gra z Bełchatowem w następnej kolejce. Jest ktoś w stanie powiedzieć czy w piątek czy w sobote? Bo na stronce Pzpn jest piątek na 90minut.pl jest sobota. Kto ma racje? |
"Ochrona środowiska - polskie normy"
Może ktoś ma coś na ten temat ? |
List polecony, który jest do mnie, został zaadresowany na mojego brata (ten sam adres itp.), listonoszowi się najwyraźniej nie chciało wchodzić po schodach, bo zostawił awizo. Pytanie brzmi, czy mogę ja odebrać ten list, czy musi mój brat osobiście? Nie chce mi się jechać na pocztę, 'na darmo', jeżeli mi nie wydadzą listu. Jak to jest?
|
Cytat:
Raczej możesz, bo macie to samo miejsce zameldowania. Na wszelki wypadek weź jakiś dokument tożsamości brata. Edit: Dostuffca wiem ze to jest przestępstwo. Chodzilo mi o to ze w razie czego moze pokazac dokument brata, ze jest jego bratem. |
Jeżeli jesteś pełnoletni i masz to samo miejsce zameldowania to możesz odebrać za brata:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jeśli masz ten sam adres w dokumencie to dostaniesz list bez problemu, lub co najwyżej kobieta z okienka da ci do podpisania oświadczenie, którego treści nie pamiętam. Ale liuz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak się blokuje klawiaturę w nokii n73 ?
dzięki 7 kotów. |
zielony i gwiazdka
|
Cytat:
Dzięki:) 10znaków |
w Krakowie jest liga pokerowa?
znacie jakie linky? |
Szukam vlepki "wszędzie cię szukałem judaszu" w jak najlepszej rozdzielczości.
|
POTRZEBUJE PILNIE SOUNDTRACKA Z PIOSENKI Keny Arkana - La Rage
bardzo pilne, z góry dziękuje. |
Ile kosztuję mniej więcej bilet pkp do Tarnowa?
|
około 12 - 15zł. zależy od ulgi czy coś ;)
|
Dlaczego moderatorzy usuwaja moje posty?? ok moze sa glupie NIEKTORE ale dlaczego czasami uzywaja cenzury i nadmiernej sily ..___???? skoro demokracja jest??
|
Znacie jakies dobre studio tatoo w Krakowie?:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Szukam jakiś dobry program do nagrywania tego co się robi na komputerze - np grania.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl