Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

jason wiślak 11.08.2010 22:00

Co Wy tak najeżdżacie na tego Bunozę? Młody gość zagrał w nowym zespole, za granicami swego kraju 2 (dwa!) mecze a Wy potraficie już ocenić jego umiejętności??? Proponuję poprosić Basałaja aby zatrudnił takiego delikwenta na stanowisko skauta....Powodzenie gwarantowane. Wolfy mógłbyś obejrzeć naprawdę dużo meczów, jeśli rezygnowałbyś po jednym z danego zawodnika....

willow 11.08.2010 22:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Baala (Post 958430)
... Przede wszystkim umie dośrodkować, a i przejść zawodnika w biegu potrafi. Walecznością z przodu przypomina mi młodego Baszcza. Włącza się do każdej akcji i widać że wydolnościowo nieźle się prezentuje. Ma owszem braki w defensywie ale są one do nadrobienia według mnie bo ma podstawy fizyczno-techniczne jak na ligę niezłe.

A kolega chyba pomylił walory, jakie powinien prezentować obrońca, z walorami prawego pomocnika... Przypomnę, że Cikos jest obrońcą jednak. I jego podstawowym obowiązkiem jest gra obronna, a dopiero w dalszej kolejności ofensywne wejścia i dośrodkowania.

szczaq21 11.08.2010 22:15

Nie wiecie jak ta nasza młodziezówka U23. gdzie gral Wilk.

DiegoG 11.08.2010 22:18

0:2 dostali z Irlandią.

Wojtas 11.08.2010 22:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jason wiślak (Post 958438)
Co Wy tak najeżdżacie na tego Bunozę? Młody gość zagrał w nowym zespole, za granicami swego kraju 2 (dwa!) mecze a Wy potraficie już ocenić jego umiejętności??? ..

A ty widziales jak ten Bunoza wyskakuje??

wczoraj czekalem sobie na autobus a obok grali chłopaczki tak dla zabicia czasu, mieli moze po 12 lat ...
...
...

ich obroncy wyskakiwali wyżej niz ten nasz "nastepca Marcelo"

reperandt 11.08.2010 22:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczaq21 (Post 958457)
Nie wiecie jak ta nasza młodziezówka U23. gdzie gral Wilk.

0:2 w plecy :)

Od kilkunastu stron w tym temacie czytam tylko że wszyscy są drewniani. Sam nie jestem optymistycznie nastawiony co do Bunozy ale z oceną się wstrzymam.

Niektórym chyba na rękę jest to żeby się nowe nabytki się nie sprawdziły, żeby obwieścić na koniec "a nie mówiłem".

Uran235 11.08.2010 22:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 958420)
Ale jakoś dostaje regularne powołania do młodzieżówki do kadry Chorwacji wraz z Cikosem. Ktoś jednak w nim ten potencjał widzi. Problemem jest to, że nie ma go kto wydobyć. Mam nadzieję, że nowy trener dostrzeże potencjał, który drzemie w piłkarzach/kopaczach. (jeżeli jakikolwiek jest) Twojej opinii Wolfy nie neguję jak mogłoby się wydawać po początku postu. Tylko krowa nie zmienia poglądów. Jeżeli jesteś w stanie mi przetłumaczyć, że wszyscy nasi grajkowie (lub chociaż Bunoza) nie mają potencjału, to jestem otwarty.

Nie Chorwacji a Bośni i Hercegowiny.

Cytat:

Nie wrzucajmy Bunozy i Cikosa do jednego worka.

Bunoza to rzeczywiście wygląda kiepściutko i faktem jest że Kokoszka bił go na głowę w każdym elemencie. Gość biega jak nie sportowiec jakieś takie te jego ruchy nie kontrolowane w dodatku kompletnie nie potrafi mimo swego wzrostu grć w powietrzu. Dodatkowo ma przerażające braki w w technice: przyjęcie, wyprowadzenie piłki ustawienie się. Choć trzeba też przyznać że gra przy Kowalskim, kopaczu który prawdopodobnie w żadnym innym klubie z Ekstraklasy by nie miał miejsca w pierwszym składzie.

Przy ocenie umiejętności indywidualnych nie ma znaczenia czy chłopak kopie z Kowalskim czy Puyolem za plecami. Jak nie umiesz obliczyć toru lotu górnej piłki i dajesz się przeskoczyć rywalowi o dwie głowy niższemu to nie jest to winą partnera z bloku defensywnego. Tak samo jeżeli popełnisz te błędy z Puyolem za plecami, który naprawi to co spartoliłeś to od tego nie rośnie Twoja klasa piłkarska, jesteś tak samo cienki jakby po tym błędzie padła bramka. Bunoza jest dla mni tak niewiarygodnie cienki, że podświadomie zaczynam sądzić, że w chłopaku coś musi być. Po prostu nie wyobrażam sobie, że do Bośniackiej młodzieżówki trafia i w dodatku gra w pierwszym składzie kopacz prezentujący umiejętności na poziomie trampkarskim.

Cytat:

Za to Cikos uważam że ma duży potencjał. Przy pewnych stoperach (licze że Chavez-Cleber takimi będą) może w ofensywie namieszać. Już teraz twierdze że jest lepszy od Alvareza. Przede wszystkim umie dośrodkować, a i przejść zawodnika w biegu potrafi. Walecznością z przodu przypomina mi młodego Baszcza. Włącza się do każdej akcji i widać że wydolnościowo nieźle się prezentuje. Ma owszem braki w defensywie ale są one do nadrobienia według mnie bo ma podstawy fizyczno-techniczne jak na ligę niezłe.

Nie zrozumcie mnie źle, mam nadzieję, że Czikosz z Bunozą wypal naprawdę byłoby fajnie. Sęk w tym, że nie ma na czym opierać tego optymizmu. To co piszecie o Czikoszu zakrawa na kabaret. To tak jakbym napisał, że napastnik fajnie się zastawia i umie rywalowi upier*olić nogę- znaczy twardy jest. Co prawda ma strzał jak moja babcia, -10 dioptrii w lewym oku i właściwie nie dochodzi do żadnych sytuacji strzeleckich bo jest za wolny, a oko się zoperuj, 10 kilogramów zrzuci to zrobi się szybszy, a strzały poćwiczy na treningu- to jest myślenie życzeniowe.

Braki defenywne Czikosza polegają na tym, że w większości sytuacji jest 5 metrów od rywala przy którym powinien być, albo kryje go nie od tej strony, co potrzeba. Pojedynki jeden na jeden w jego wykonaniu to stanie w miejscu i liczenie, że rywal w niego wbiegnie z piłką. Chłop nie ma żadnych atutów w defensywie jego trzeba by wszystkiego uczyć. Ktoś powie, że póbowalimy z Brożkiem. Fakt, ale Brożek już umiał wykorzystać swoją siłę i dynamikę do wchodzenie przed rywala, osłaniania piłki, lepiej blokował jeden na jeden, umiał przerwać akcję. Brożek miał jakiś atuty w grze defensywnej, Czikosz nie ma żadnych.

1q2 11.08.2010 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez reperandt (Post 958466)

Niektórym chyba na rękę jest to żeby się nowe nabytki się nie sprawdziły, żeby obwieścić na koniec "a nie mówiłem".

Za innych się nie wypowiadam -ja tak nie mam;)

Wiadomo że na kategoryczne sądy za wcześnie ale pierwsze wrażenie z naszego 'nowego otwarcia', po kilku meczach jest fatalne.

6 nowych graczy można podzielić na tych co grali przeciętnie, źle i tragicznie.
Do pierwszej grupy bym zaliczył Jovanica i Cikosa, do drugiej Paljicia i Zurawia, do trzeciej Kowalskiego i Bunoze.

Ironicznie można by stwierdzić że idealnie wpasowali się do reszty zespołu:> który oprócz Małego też gra fatalnie.Mały zresztą żadnego szału też nie robi ale na tle pozostałych jest najlepszy

Takie są fakty dziś a co będzie jutro...zobaczymy

reperandt 11.08.2010 23:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 958479)
Za innych się nie wypowiadam -ja tak nie mam;)

Wiadomo że na kategoryczne sądy za wcześnie ale pierwsze wrażenie z naszego 'nowego otwarcia', po kilku meczach jest fatalne.

6 nowych graczy można podzielić na tych co grali przeciętnie, źle i tragicznie.
Do pierwszej grupy bym zaliczył Jovanica i Cikosa, do drugiej Paljicia i Zurawia, do trzeciej Kowalskiego i Bunoze.

Ironicznie można by stwierdzić że idealnie wpasowali się do reszty zespołu:> który oprócz Małego też gra fatalnie.Mały zresztą żadnego szału też nie robi ale na tle pozostałych jest najlepszy

Takie są fakty dziś a co będzie jutro...zobaczymy

Trudno się nie zgodzić. Fakty są takie że nasze nowe nabytki nie zachwycają. Cikos i Jovanic rokują lepiej niż Bunoza (o słabości Kowalskiego nie ma co pisać, bo on w naszej lidze grał, nie jest ona dla niego niczym nowym, poza tym ma już lata i pewnego poziomu nie przeskoczy).

Taki Paljic został oceniony i spisany na straty zanim w ogóle tu trafił. Jakiejś mega ogórczanej przeszłości nie ma, bywali gorsi. Jak Dudu w debiucie strzelał bramkę to cała trybuna skandowała Dudu Dudu, optymizmu co nie miara, oczekiwania wielkie a jak było wszyscy wiemy. Jestem przekonany, że gdyby Chavez nie grał w reprezentacji, zostałby uznany za ogórka bo gra w Hondurasie. To jest jakaś przypadłość tego forum, że lubimy narzekać i oceniać pochopnie :) Można na to przymknąć oko, bo trzeba przyznać że w tym okienku wyjątkowo transfery były i kibicom oczy się zaświeciły że na pewno musi coś z tego być, dlatego pewnie tyle krytyki, żalu i rozczarowania.

Z kolei Rios mimo, że nie rozegrał w naszych barwach żadnego spotkania o jakieś większej wartości niż sparing, to już się zastanawiamy ile bramek huknie i czy będzie jednym z lepszych strzelców naszej ligi? Był w River i to już jest powód by stawiać go ponad wszystkie inne transfery. Nie powiem, bo mi rownież udzieliło się to i mam nadzieję, że wypali i będzie najpowazniejszym wzmocnieniem ale jak dla mnie to na razie tylko na papierze wygląda nieźle (no i na ponoć na treningach).

Najwcześniej to krytykować będzie można Wilka, bo on zna realia naszej piłki, nie musi przyswajać ani stylu gry w naszej lidze, ani języka. Jedyne co go spotkało to inna presja, bo taktyki to wszystkie nasze gwiazdki będą się uczyć od początku od naszego nowego treneiro.

Szkoda tylko patrzeć, że te pierwsze osądy to już się ciągną i ciągną jak wojna o krzyż.

No, ale żeby nie być jakimś oszołomem na tym forum to napisze krótko... BUNOZA, PALJIC - wypierd**ać :D

wolfy 11.08.2010 23:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez reperandt (Post 958499)
No, ale żeby nie być jakimś oszołomem na tym forum to napisze krótko... BUNOZA, PALJIC - wypierd**ać :D

Bunoza ma czteroletni kontrakt, a Pajlić - dwu.

:>

reperandt 11.08.2010 23:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 958509)
Bunoza ma czteroletni kontrakt, a Pajlić - dwu.

:>

Wiem wiem, to ostatnie zdanie należy traktować jako ironię ;)

tormenthor 12.08.2010 10:15

Patrząc na to co prezentuje nasza ,,wspaniała" kadra, a także na fakt, iż żaden z naszych zawodników nie potrafi się załapać na stałe do tak słabej drużyny, należy stwierdzić, że chyba jedynymi piłkarzami Wisły, którzy prezentują międzynarodowy poziom są: Diaz, Kirm i Chavez. Wszyscy narzekają na Juniora za to, że brzydko biega, jest chaotyczny, w środku pola ma za dużo strat, a na boku obrony zbyt łatwo można go minąć, ale mało kto zauważa, że to obecnie największy walczak i twardziel w drużynie. Diaz nie pęka przed rywalem ,nie macha łapami, tylko wychodzi i gra na ile wystarcza mu umiejętności. Dobrze mówił Marcelo, że Diaz ,,daje życie tej drużynie". Co do Kirma, to wielokrotnie się wypowiadałem, że jego słabszą grę w Wiśle tłumaczy nieumiejętne wykorzystanie jego potencjału przez trenerów, długa aklimatyzacja w drużynie i być może coś jeszcze. Chłopak gra w pierwszej 11 naprawdę solidnej reprezentacji i ma tam pewne miejsce, a to coś znaczy. Chavez, jeśli będzie prezentował się tak jak na mundialu, będzie ostoją defensywy Wisły.

Niestety reszta zawodników Wisły, to piłkarze chimeryczni - Malecki, Brożki, Boguski, Pawełek albo wielkie niewiadome - Cikosz, Bunoza, Rios, Jovanic, Wilk, albo emeryci - Sobol, Żuraw, Cleber albo słabi Kowalski, Paljic, Jirsak.

tofik 12.08.2010 11:20

Palić nie jest słaby. Ma dobrą technikę użytkową , szybkość, potrafi minąć obrońcę zwodem. Jemu potrzeba chwilę czasu na aklimatyzację i taktyki. Mnie zupełnie nie dziwi, że pomocnicy grają słabo. Przecież ta drużyna się prezentuje ataktycznie. A jedyny, który się w tym dobrze czuje to Małecki. Bo on o taktyce nigdy nie słyszał, bierze piłkę i biegnie gdzie mu się podoba.

maRgrabkarz 12.08.2010 12:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 958720)
Palić nie jest słaby. Ma dobrą technikę użytkową , szybkość, potrafi minąć obrońcę zwodem. Jemu potrzeba chwilę czasu na aklimatyzację i taktyki. Mnie zupełnie nie dziwi, że pomocnicy grają słabo. Przecież ta drużyna się prezentuje ataktycznie. A jedyny, który się w tym dobrze czuje to Małecki. Bo on o taktyce nigdy nie słyszał, bierze piłkę i biegnie gdzie mu się podoba.

hahaha, pięknie napisane :lol: a fragment o Małeckim zakrawa o Pulitzera :)

koyoot 12.08.2010 14:04

http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23705

Kurna co tak dlugo robia?

reperandt 12.08.2010 16:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koyoot (Post 958879)

Bardziej bym się obawiał tego fragmentu "W ostatnich tygodniach podobną procedurę musieli już przejść inni zawodnicy spoza Unii Europejskiej - Rios, Jovanić czy Bunozy." Ciekawe ile jeszcze Gordanów mamy w składzie, bo wygląda na to że niejednego ;)

junior1906tsw 12.08.2010 18:21

Ja nie wiem co wy chcecie od tego Palijca, jest dobrze wyszkolony technicznie, wgra się w drużynę i będziecie jeszcze odszczekiwać te najazdy na niego..

Mike+ 13.08.2010 09:56

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Ktoś może oglądał ten mecz?

szprotson 13.08.2010 09:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mike+ (Post 959617)

ja widzialem skróty.
Ten sam Kirm, tyle ze nikt sie nie dopierdala do niego, jak gubi krycie.

Falmokirak 13.08.2010 11:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 959621)
ja widzialem skróty.
Ten sam Kirm, tyle ze nikt sie nie dopierdala do niego, jak gubi krycie.

no skróty na pewno mówią wszystko o jego grze w tym meczu... żenada.

radek2323 13.08.2010 12:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Falmokirak (Post 959695)
no skróty na pewno mówią wszystko o jego grze w tym meczu... żenada.

a co myslisz ze zagrał na poziomie Messiego??? tez ogladalem skróty i niczym sie na nich nie wyróznial a "skróty" pokazuja najwazniejsze akcje meczu....

Gucio25 13.08.2010 13:09

http://www.facebook.com/profile.php?...all&ref=search

Cytat:

Andraž lubi użytkownika Farmville Slovenija
już wiemy co Kirm robi zamiast ostro trenować. :lol:

bearex 13.08.2010 13:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gucio25 (Post 959796)

to nic :D

Andraž Kirm lubi:
MuzykaJustin Bieber

Tarann 13.08.2010 20:53

Przejrzałem na oczy i chciałbym zwrócić honor wszystkim obrońcom Macieja S. Ten człowiek naprawdę kocha Wisłę. Nawet po zwolnieniu pracuje z myślą o naszych sukcesach.

PhantomRanger 13.08.2010 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tarann (Post 960156)
Przejrzałem na oczy i chciałbym zwrócić honor wszystkim obrońcom Macieja S. Ten człowiek naprawdę kocha Wisłę. Nawet po zwolnieniu pracuje z myślą o naszych sukcesach.

Ciekawe ile razy teraz oni usłyszą "teraz liga będzie ciekawsza" czy "wypada przeprosić kibiców":rotfl::lol:

Oxydrene 13.08.2010 21:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gucio25 (Post 959796)

Co ja widze... jednak internet to jest potężne narzędzie. Na środku jest taka rubryka "niektórzy znajomi użytkownika Andraž Kirm". W tych niektórych osobach jedno polskie imie i nazwisko przedzielone ksywą, na zdjęciu owy Pan ma słuchawki na szyji, po wpisaniu tej ksywy na google z dopiskiem dj i kraków co sie okazuje? Że to DJ który gra we franticu. I teraz jestem ciekawy z jaką częstotliwością ekipa lubi tam na zgupowania chodzić wieczorami.

Pewnie Leszczak im w szatni opowiadał ile to suk nie wyrwał i jak to sie nie najebał to pozazdrościli :)

element 13.08.2010 21:34

Małecki nakrzyczał na Kirma i został on zmuszony do odwiedzin Frantica.
W reprezentacji tak nie robi bo nikt na niego nie krzyczy i nie macha rękoma jak beztalencie Brożek P., strzelec ponad 100 bramek dla Wisły, który psuje atmosferę w zespole.

1227 13.08.2010 21:50

kliknijcie w jego profilu zakładkę informacje i zobaczcie jakie nasz Kiro ma upodobania jeśli chodzi o muzykę... już się nie dziwie, że on grać nie może jak całą drogę na stadion słucha jakże dobrego muzyka- Justina Biebera :lol:

K4millo 13.08.2010 21:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1227 (Post 960250)
kliknijcie w jego profilu zakładkę informacje i zobaczcie jakie nasz Kiro ma upodobania jeśli chodzi o muzykę... już się nie dziwie, że on grać nie może jak całą drogę na stadion słucha jakże dobrego muzyka- Justina Biebera :lol:

Ty podaj czego ty słuchasz to się pośmiejemy.

IncognitoTSW 13.08.2010 21:59

http://www.***************/news/show..._gest_kapitana

Cytat:

Dlatego w dniu wczorajszym nasz kapitan po raz kolejny powiedział "tak" kibicowskim inicjatywom. Najpierw na rzecz dzieci z domu dziecka ofiarował swą najnowszą koszulkę meczową, a następnie reprezentantom SKWK przekazał 63 zł, dla fana Białej Gwiazdy, który mocno udziela się kibicowsko, a którego akurat w tym momencie nie stać na opłacenie wyjazdu do Łodzi.

Ależ się szarpnął nasz kapitan.

Mrsnh 13.08.2010 22:14

a co, mial wszystkim oplacic wyjazd? fajny gest i tyle.

reperandt 13.08.2010 22:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 960256)
http://www.***************/news/show..._gest_kapitana

Ależ się szarpnął nasz kapitan.

Wyjazd kosztuje 63zł więc tyle zapłacił, o co chodzi? Miał zapłacić 1000 zł skoro wyjazd kosztuje 63?

SpoXsteR 13.08.2010 22:27

moze nie jezdzi na mecze wiec nie wie.. choc pewnie na weszlo cos przeczytal nie bedac do konca doinformowanym, i nie chodzi o samego Sobola, tylko o kazdego grajka, ktory bedzie oplacac kazdy nastepny wyjazd..

picasso 13.08.2010 22:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez reperandt (Post 960276)
Wyjazd kosztuje 63zł więc tyle zapłacił, o co chodzi? Miał zapłacić 1000 zł skoro wyjazd kosztuje 63?

chodzi pewnie o to żeby oprócz tych 63 zł zrobil jeszcze kanapki na drogę.

IncognitoTSW 13.08.2010 23:08

Ale żeby zaś od razu pisać o tym jako o wielkim nietuzinkowym geście? Poprosili go to dał drobne z tylnej kieszeni i tyle. Nie wiem czym się podniecać, żeby tak to opisywać.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SpoXsteR (Post 960284)
moze nie jezdzi na mecze wiec nie wie.. choc pewnie na weszlo cos przeczytal nie bedac do konca doinformowanym, i nie chodzi o samego Sobola, tylko o kazdego grajka, ktory bedzie oplacac kazdy nastepny wyjazd..

Piszesz to żeby tylko pisać, czy cokolwiek się nad tym zastanawiasz?

Maćko 13.08.2010 23:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 960319)
Ale żeby zaś od razu pisać o tym jako o wielkim nietuzinkowym geście? Poprosili go to dał drobne z tylnej kieszeni i tyle. Nie wiem czym się podniecać, żeby tak to opisywać.

Ale razem z przekazaniem koszulki to JEST wielki gest także materialnie(bo chyba tylko o sferze materialnej piszesz).
Wiesz, ile nasi kopacze muszą zapłacić, jeśli zachce im się np. rzucić koszulkę w trybuny czy zostawić sobie w domu? Z przekazaniem na aukcje jest zapewne to samo, więc szacunek dla Radka!

Jeśli coś nie pasuje to jeden z drugim kup komuś bilet na wyjazd i tyle.

IncognitoTSW 13.08.2010 23:33

A co to on sam tę koszulkę sobie kupił? Tak jakbyś Ty dostawał co tydzień nowy strój w pracy i raz dał jeden koledze. Ktoś by uznał, że to "nietuzinkowy gest" z Twojej strony? Nie sądzę.

Jak o mnie napiszesz artykuł pod tytułem "Nietuzinkowy gest kibica Wisły Kraków" to Ci tez mogę dać 63 złote na wyjazd:rotfl:

Greeg 13.08.2010 23:54

Zawodnicy płacą z własnej kieszeni za każdy kolejny komplet stroju.

Maćko 14.08.2010 00:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 960328)
A co to on sam tę koszulkę sobie kupił? Tak jakbyś Ty dostawał co tydzień nowy strój w pracy i raz dał jeden koledze. Ktoś by uznał, że to "nietuzinkowy gest" z Twojej strony? Nie sądzę.

Jak o mnie napiszesz artykuł pod tytułem "Nietuzinkowy gest kibica Wisły Kraków" to Ci tez mogę dać 63 złote na wyjazd:rotfl:

Jeśli mi kupisz jeszcze koszulkę za 600(bo tyle piłkarz musi zapłacić, a przynajmniej musiał w 2008), z Twoim nazwiskiem i numerem na plecach + przy okazji autograf, napiszę taki artykuł.
A o koszulkę się nie bój - oddam na cele charytatywne.

Worcester 14.08.2010 10:19

co nie zmienia faktu, że koszulkami nie szastają na prawi i lewo, więc nawet to 600 zł raz na jakiś czas nie ruszy nikogo, bo oni zarabiają wielkie pieniądze jak na taką bryndzę jaką prezentują.
Informacja o przekazaniu 63 złotych polskich nie musiała się ukazać w takim kontekście: "Wielki gest...". Wielkim gestem byłoby jakby każdy z tych panów, którzy kompromitują na boisku nasz klub raz na miesiąc wyrzucił 2 tys. na wyjazdy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:47.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl