![]() |
Cytat:
|
Wedlug mnie powinny byc jeszcze bilety na sektor G ze strefy kibica wyszedlem po godzinie 11 i wtedy jeszcze byly bilety na kazdy sektor na mlynie :) A wiec do dziela im dluzej czekacie tym mniejsza szansa na zdobycie biletu na G,wedlug mnie dzisiaj sie rozejdzie wiekszosc biletow na mlyn.Jesli juz to jutro zejda ostatnie sztuki choc w to watpie.A informacja ze nie ma biletow na G jest mysle grubo przesadzona.
A co do tego ze nie tylko jeden sektor jest na stadionie to oczywiscie z tym sie w zupelnosci zgadzam :) Jesli juz nie bedzie na mlyn bilecikow to bedziecie miec nauczke ze kto moze ten niech zapierdziela ile sil w nogach po bilety od rana a nie zostawianie takie na ostatnia chwile :) Polecam rowniez sektor F ktory jest przedluzeniem mlyna dzieli go doslownie 5m od G1 a wiec jak sie stanie przy barierce to mozna rownie dobrze sie bawic i dopingowac :) |
|
oo no to teraz mamy juz oficjalna informacje :) A wiec mialem racje ze jeszcze dzisiaj zejda wszystkie bilety na G ale nie spodziewalem sie ze az tak szybko,myslalem ze jeszcze po poludniu bedzie mozna je nabyc no ale coz.Ciesze sie tylko ze zdobylem bilet tam gdzie chcialem i widzimy sie na mlynie na meczu .
Dla tych co nie nabyli wejsciowki na G to polecam sektor F 24 miejscowka przy barierkach stojaca dla tych ktorych interesuje doping,calkiem dobrze slychac gniazdowego do tego mozna sie swietnie bawic. |
2,5 godziny stania w kolejce - kupiłem na F22 bo na G juz nie było - ostatni raz byłem taki frajer i nie kupiłem karnetu!
|
Nie ma co narzekać, bo mecz nie został zakwalifikowany jako TOP więc na narożniki w cenie G na lepsze mecze. A feta to feta ;)
|
Ale Wy marudzicie. Ostatni mecz, wielkie święto i nie ma różnicy czy G czy E czy H czy sektor O. Wynik w tym meczu w ogóle się nie liczy, tylko święto, różne atrakcje, zabawa dlatego nie ma różnicy gdzie kto siedzi, a potem szturm na Rynek! I normalne że dla wielu chętnych na sektor G zabraknie biletów bez zwzględu na to czy by dziś przyszli czy jutro to i tak 80% chętnych nie zakupi biletu na ten sektor, przyjdzcie w tym meczu dla Wisły, nie sektor. To mecz inny od pozostałych, jedyny taki na rok.
|
Będzie doping na tym meczu?
|
Na E też może być dobra atmosfera tak jak to było na meczu z Pasami, więc przestańcie biadolić, bo trzeba było karnet kupić.
|
Byłem od 10:20 do 12:10. Właśnie wtedy skończyły się na G i trzeba było kupić na F.
Kolejka jak wracałem bardzo długa, ale już nie taka jak o 11. Czas oczekiwania z godzinka jak nic :) |
ej ludzie a jak to jest z fanclubem bo mam karte kibica ale bilet mam mieć z fanclubu, a jak mam miec bilet z fanclubu to nie moge miec na karcie go czyli nie bedzie problemu z biletem?
|
Cytat:
|
Ja przed 10 byłem, kolejka do bramki na wejście do PJ.
Ostatecznie kupilem bilet przed 12, G3. :o Pozdrawiam śpiochów!:D |
:rotfl: no to się obudziłem. Coś mi sie w głowie ubzdurało że bilety będą w sprzedaży od jutra dopiero :rotfl: A tu już nie ma na G. A żeby było jeszcze śmieszniej, mecz z Legią też przespałem bo usnęło mi się kilka minut przed.
Co za weekend :-P Na mecz z Dyskopolo będę musiał budzik nastawiać. A jutro po bilety. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja pier....le, nie ma biletow na G a do mnie wpada ekipa ze slaska.... Jesli ktos ma bilet i nie idzie, chetnie odkupie potrzebuje 5 biletow!!! Masakra
|
Pewnie będą jeszcze zwroty od fanclubów, więc spóźnialscy mogą liczyć na jakieś bilety na G za pare dni.
|
i tak nie wejdą na czyjeś dane, ogarnij. Poza tym jest jest więcej sektorów niż G, na którym i tak dopingu zapewne nie będzie.
|
ale ja chce zeby niedopingowali na tym samym sektorze co "nasza" ekipa... a poza tym co Cie to obchodzi, nie masz biletu to po ch...j sie wcinasz...
|
niekonik do mnie też wpada ekipa ze Śląska ale mam bilety bo stałem od 8:40 wczoraj :)
|
ero781 ciesze sie razem z Toba, ze masz bilety... do mnie zadzwonili w sobote, kiedy sie okazalo ze biletow na G juz brak!!!! jak ja nie nawidze sezonowych kibicow, ktorzy budza sie na takie mecze!!!
|
dokładnie... w przypadku fety, mistrzostwa okazuje się że mamy kilka, kilkanaście tysięcy kibiców więcej...bilety na G to chyba w 3h się rozeszły,...Niekonik... możesz im załatwić bilety na F przecież... tam pewnie będzie dużo ludzi z młyna bo na G nie dostali biletów
|
Witam mam pytanie . kupilem sobie bilet na G niestety wczoraj zlamalem noge. mam pytanie wpuszcza mnie w kulach na G??
|
Cytat:
Pewnie ze wpuszczą :) |
haha dzieki za info ;] bynajmniej beda trzy nogi ;p:)
|
Koło 11 już nie było biletów na F.
kibice sukcesu :> |
Cytat:
|
Poważnie nie ma już biletów na F?
W takim razie mam nadzieję, że jutro albo we wtorek uda mi się chociaż na E kupić :D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl