![]() |
Cytat:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=1062 |
Cytat:
|
I to będzie ok, Diaz musi się zgrać z drużyną, bo dużo się zmieniło od jego wcześniejszego pobytu. Czyli wygląda na to, że pozyskaliśmy tych zawodników, których chcieliśmy + liczmy na pozyskanie jakiegoś typowego prawego obrońce i napadziora, liczmy na takiego hiciora ;)
|
Tylko w tej Legii to jest tak, ze maja tych mlodych, ale Oni dochodza do pewnego poziomu i w pewnym momencie rozbijaja sie z impetem o znak stop, moze problem nie koniecznie lezy w szkoleniu mlodziezowym, a seniorskim lub blednym wprowadzaniu z juniora do seniora.
|
Transfer
Transfer Jovanović`a jest dla mnie ewidentnym przygotowaniem się na odejście Chaveza w przyszłym oknie
Zastanawia tylko czemu kupuje się zawodnika który popełnia tyle błędów :/ Suma sumarum Wisła mogła w tym oknie wydać około 2 mln euro na transfery/wypożyczenia... |
Cytat:
ile i jakich błędów ? |
Cytat:
|
Pewnie te błędy indywidualne prowadzące do bramek w sparingach. Jak przyglądałem się jego grze to prócz tych baardzo widocznych błędów bramkowych było widać dobrą grę. Może jest sprowadzony jako zapchajdziura, który może grać po prawej, lewej i w środku obrony, ewentualnie też na DP. Zastanawiająca jest teraz jego cena i płaca, bo chyba nie przychodzi grać w pierwszym składzie, a w obronie mamy względny spokój. Być może jest też opcją przyszłościową, przygotowywany na skończenie kariery przez Kew lub mniej prawdopodobne odejście Osmana.
|
Czyli Jovanović wreszcie podpisał. Mam pytanie - czy Stan planuje jeszcze jakieś transfery czy to koniec i z tym walczymy o LM lub LE?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Marko Jovanoviuc zagrał w 4 spotkaniach ligi mistrzów ( + 6 w eliminacjach) w sezonie 2010/2011 dla przypomienia
podstawowy obrońca Partizana to dla nas ogromny transfer , podobnie zresztą jak Iliva Iliev, naprawde brawa dla naszego klubu jeśli wyciagacie wnioski ze sparingow ( albo tylko ich skrótów ) co do błedów Jovanovicia i jego ewentualnej przydatności to tylko świadczy że za dużo czasu spędzacie w FM |
Cytat:
|
Nie nazywajcie tak zakup tego Jovanovica "ogromnym transferem" ,Knezevic z Legii też był podstawowym zawodnikiem Partizana a w Warszawie grał kaszane.Jovanic był najlepszym bramkarzem w Serbii,a u nas,jeżeli już grał to co najwyżej przeciętnie. Zależy jak się chłopak zaaklimatuzuje i zgra z drużyną,poczekajmy z ocenami do meczów ze Skonto.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ma się on do Jovanovicia tak jak gówno do czekolady:-P |
Cytat:
|
Bogdan Basałaj dla OSI:
"Marko Jovanovic jest ostatnim transferem Wisły. Nie interesujemy się Ebim Smolarkiem" |
Dla narzekających na grę w sparingach Jovanovicia polecam wam popytać ludzi którzy widzieli mecz Wisła - Widzew z jesieni tego roku (ME) co sądzą o grze niejakiego Osmana C.
|
a ile kosztował Serb ?
|
Cytat:
|
Nie wiem czy wiecie, ale podobno w zeszłym roku Cracovia była zainteresowana Marko Jovanoviciem, ale jednak zdecydowała się kupić Jarabice.
Tutaj news: http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...ii-w-cracovii/ |
Na mecz ze Skonto nie w Rydze a tylko w Krakowie zameldują się (obok kontuzjowanego Kirma i ... Mateusza Kowalskiego) następujący piłkarze Daniel Brud, Łukasz Burliga, Filip Kurto... No to apropos młodych zdolnych których według niektórych mamy pod dostatkiem. Sorry, ale chyba jednak nie mamy... przynajmniej polskiej narodowości. Na 18-tkę za słabi a Ja bym chciał takich widzieć w 11-tce, tyle że Ci w istocie ... są za słabi.
|
Odnośnie transferów, to wydaje się, że p.Cupiał postanowił się zaasekurować na wypadek blamażu w pucharach. Stąd te roczne wypożyczenia, długo trwające negocjacje. Mam nadzieję, że gdy Wiśle uda się awansować do IV rundy, to sypnie troszkę groszem i spróbujemy sprowadzić kogoś klasowego.
|
Cytat:
:rotfl::rotfl::rotfl: Ręce opadają. Jakieś za co do tego transferu (oprócz tego ze ew transfer za free)? Bo ja argumenty "przeciw" mogę wymieniać i wymieniać. |
Cytat:
oczywiście, że byłby wzmocnieniem |
Trochę ogłady JrQ ,
a Smolarek pasuje do Wisły jak świnia do siodła. |
Zauwazylem sobie ot taka ciekawa rzecz;) To okienko transferowe wyglada wrecz oszolamiajaco jesli sie spojrzy na wartosc pilkarzy jakich udalo sie zakontraktowac...
Chávez, Osmán 1.800.000 € Jovanovic, Marko 1.250.000 € Díaz, Júnior *1.300.000 € Lamey, Michael 700.000 € Gervasio Núñez 1.000.000 € Iliev, Ivica 1.600.000 € Biton, David *750.000 € łacznie 8,400,000 € Wiem ze czesc pilkarzy jest na wypozyczeniu, czesc zyskalismy za darmo teoretycznie - ale to tylko pokazuje klase naszego dyrektora sportowego. Nawet jesli przyjac ze te kwoty sa zawyzone przez transfermarkt.de to nawet polowa tej sumy robi wrazenie. Na papierze wydaje sie ze nie mozna bylo zrobic wiecej zeby zrealizowac cele w tym sezonie;) a jak wyjdzie w praktyce czas pokaze. Ale chyba wreszcie doczekalismy okna transferowego na jakie czekalismy - przynajmniej ja tak mysle. Zawodnicy Wisly sa w tej chwili wyceniani na 26.850.000 €, wiec po tym okienku transferowym wartosc druzyny wzrosla o 45,52% - milo;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl