![]() |
Oczywiście jeśli tylko nie jest to dziennikarska kaczka to transfer na plus.
O jego motywację jakoś byłbym spokojny. |
cieszycie się, a na głównej infa nie ma że to nasz zawodnik. żebyście się czasem nie rozczarowali
|
Myślałem, że Stilic dobija do 30-stki, a on dopiero 26 lat ma :) Nie jest to może młodzieniaszek, ale stary też nie jest. Jak będzie chciał grać i trener go dobrze zmotywuje to na takim piłkarzu będzie można jeszcze zarobić :D
|
Cytat:
|
Stilić ma jedną cechę, której nie da się tak łatwo stracić, która nie przeminie po pół sezonu, która nie jest wynikiem przypadku, on potrafi grać w piłkę i przynajmniej tego uczyć go nie trzeba.
Semir ma swoje wady i zalety, które wyjątkowo u niego widać jak na dłoni. Przykładowo jego gra w defensywie irytuje, wielokrotnie mu tłumaczono, że ma być agresywny, atakować pressingiem itd. Stilić próbował coś z tym zrobić ale jak widziałem jego wślizgi to w większości przypadków ocierały się o czerwoną kartkę. Dlatego Smuda, który słynie z tego że wymaga od każdego gry w defensywie zrobił dla niego wyjątek i przymykał na to oko. Każdy kto oglądał ligę x lat wstecz wie, że ta jego współpraca z Lewandowskim wyglądała nieźle. Lewej nogi i wychodzących z pod niej podań za bardzo reklamować nie trzeba bo potrafi takie podania dopieścić. W dodatku Paweł Brożek potrafi doskonale schodzić na takie piłki. No i ten nasz Guerier... też wykonuję naprawdę niezły ruch na prostopadłe piłki. Logika podpowiada że może to wypalić ale w piłce różnie bywa. Jeszcze nie dawno byłem przeciwny ale możliwe, że Semir spokorniał za granicą, do tego zarobił dobre pieniądze. Zrozumiał, że nie jest "najlepszy" i stęsknił się za grą w piłkę. |
Jeśli ten transfer się potwierdzi to będzie to miłe zaskoczenie. Jeśli w Wiśle drugą młodość przeżywają 30-letni Brożek, 32-letni Garguła i 34-letni Głowacki to tym bardziej może 26-letni Štilić.
|
To stać nas na kontrakt dla niego?
|
Jesteście DE BEST :D
Stronę wcześniej 95% klnie że nie ma transferów a godzinę później grupowa radość że gość podpisał kontrakt. Całe życie byłem przekonany że to kobiety mają co godzinę inny humor :) |
takie darmowe transfery jak najbardziej się przydają obojętnie na jaką pozycje. Mam nadzieje że to prawda.
|
Stilić sam chciał wrócić do Smudy. Kontrakt ponoć jeszcze nie podpisany, ale pozostały sprawy kosmetyczne.
|
....a mać... testujemy- zle!
przychodzi* gosć który bez wątpienia potrafi grac w piłke i w ciagu ostatnich 5 lat byl jednym z najlepszych pomocników naszej kopanej - Jeszcze gorzej:rotfl::rotfl::rotfl: *oczywiscie zakładając że jest już klepnięty ciekaw jestem jak bedzie wygladała pomoc, może moze Stilić zagra za Brożkiem PS. Transfer jest już dogadany! Stilić nawet przerobił swoje tatuaze!! http://i.imgur.com/nMz6WB7.jpg fota z dzisiejszego treningu! |
Dla tych, którzy już pozapominali, jak to Stilić szanował nas w przeszłości:
http://www.youtube.com/watch?v=lSkz26lNlNA I jeszcze się cieszą, że taka łajza bez honoru pcha się do naszego klubu. EDIT: od 53 sekundy. |
Cytat:
A na to niestety jest duża szansa,bo oferty KGHMu raczej nie przebijemy... Co do Stilicia,jak Franz go przygotuję tak jak u pyrów to przyda nam się bardziej nawet niż Garguła. |
Cytat:
Naprawde straszne... |
Cytat:
a gdzie jest ten który nas "szanował" najbardziej czyli Małecki?? albo nasza najwieksza nadzieja, wiślak z krwi i kości Stolarski?? jak ma grac jak grał za najlepszych czasów to mam to gdzieś że strzelił nam bramke i przyłożył ręke do ucha.. |
Cytat:
masz absolutną rację, ten frajer nie jest godzien noszenia koszulki z Białą Gwiazdą na piersi... typowa chorągiewka, zero... niektórzy mają krótką pamięć, albo mają nasz klub za nic... |
Drugi takie frajer,jak nie lepszy,do tego z tatuażem gra teraz u papryków....
Dziś piłkarz to pracownik i tyle. Sentymenty to można sobie co najwyżej wmawiać |
Cytat:
|
Myślałem, że coś śpiewał na Wisłę albo pokazał obelzywe gesty w stronę kibiców Wisły.
Brawo Smuda. To może być strzał w dziesiątkę. |
Cytat:
|
Cytat:
abstrahując już od tego, że na razie to nie potwierdzona informacja... |
http://www.youtube.com/watch?v=MpeW6AsLeqY
http://www.youtube.com/watch?v=oE-L7jjqDcY Widać że tego piłkarza charakteryzuje dobra technika użytkowa i koordynacja. Ma cechy typowego rozgrywającego... bardzo dobry przegląd pola, prostopadłe podania, potrafi się przepchać, zagrać niekonwencjonalną, zaskakującą piłkę, oraz posiada dobre predyspozycje do gry 1 vs 1 Myślę, że Pomoc: ---Stjepanović---- Chrapek Garguła --------Stilić------- Byłaby bardzo mocna. Zakupić tylko bocznego obrońcę, pomocnika z inklinacjami defensywnymi+ napaździor i można się ze (L) śmiało lać Wg. mnie Stilić to na pewno piłkarz, którego pod względem technicznym w polskiej lidze w ostatnich latach można porównywać do Meliksona i Ljuboi http://www.youtube.com/watch?v=yj1OqrryZo4 tu jeszcze jego mecz w Karpatach z Szachtarem. Taki piłkarz nam potrzebny http://www.youtube.com/watch?v=I8KgZH63xG0 i Dynamo |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
on przynajmniej nie deklaruje miłości do Wisły, skoro to jest naplucie w twarz to jak nazwiesz to co zrobił Małecki(nie raz) albo Stolarski ?? |
Cytat:
Cytat:
|
raindog idealnie trafiłeś :)
|
Ale moglibyście zluzować z tą napinką, albo chociaż wstrzymać się do czasu, aż klub oficjalnie przyzna, że Stilicia pozyskał? Bo na razie mamy artykuł, czyli - jak to nasi politycy lubią mówić - "fakt medialny". Niektórzy już składy układają ze Stiliciem w centrum, a bardzo możliwe, że trafi do nas dopiero latem. O ile w ogóle trafi.
|
Cytat:
|
Ja mysle ze to dobry ruch na rynku . To nie jest zly pilkarz jak na nasza ekstraklase . Mysle ze to dobre posuniecie i plus dla trenera Smudy ( bo pewnie on ogarna ten transfer , jego byly pupil w ekipie z Poznania ) .
Stilic to pilkarz bardzo dobry na nasza lige z zajebistym podaniem . Drybler dobrze bijacy stale fragmenty gry , technicznie na wysokim poziomie . A kto odleci ? Moze ktos z pomocy moze to byc Gargula moje zdanie |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie zachowajcie jad na Manuela...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Chyba Manuelę... Tą z Big Brothera. Panowie darujcie sobie. Fakt, to już nie plotka, Ochalik potwierdził rozmowy.
|
Panowie, trenujcie stosunek przerywany. Ten sam Białoński triumfalnie ogłosił 5 lat temu na interii że Carlo Costly jest w Wiśle. Spokojnie, pozaciskac zwieracze i czekać na oficjalne info.
Ps. Nigdy tej bałkańskiej przybłędy nie lubiłem i nigdy juz nie polubię, chociaz pewnie może być dla nas wzmocnieniem. |
Teraz obrońca solidny i jakiś szybki napastnik, szybki wystarczy...
E: Akurat ostatnio interia ma newsy z pierwszej ręki. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl