![]() |
Cytat:
a co to na forum ktoś napisał o w/w sponsorach czy może jednak gazety ? wal do nich |
Czekam aż szkodnik Bednarz sam poda się do dymisji. W ten sposób mógłby chociaż ocalić resztki twarzy. Ale obawiam się że tak się gość przykleił do stołka że prędzej trzeba będzie mebel porąbać żeby faceta wyrzucić. Bo inaczej się nie da.
(Szkodnik - bo świadomie chce pozbawić Wisły wpływów z biletów a swoją pozycje stawia wyżej niż dobro organizacji której służy. Widząc w jaką mieliznę wpłynął powinien dawno podjąć taką decyzję - Pomijam fakt świadomego dzielenia Wiślaków.) miłosz 2 część Twojego posta jest też zgodna z moimi przemyśleniami. Natomiast tak czy owak proponuje zakończyć dyskusję w tej materii. Mamy teraz większe problemy np. szkodnik Bednarz czy pasożyt Kapka... |
Cytat:
|
Niestety najsmutniejsze jest to ze bednarz nigdy się sam nie poda do dymisji...awytumaczeniem tego będzie ze nie może zostawić zespołu w polowie drogi...
Tylko ja się pytam bo może ktoś mi logicznie odpowie...co zrobil Jacek dla Wisły?? |
Wy tu gadu gadu a sąd umorzył sprawę wobec Piotra Wawro.
Cytat:
Bednarz odejdź! |
Ciekawe czy ktokolwiek z dziennikarzy o tym napisze. I przeprosi Wawro. W sumie czego ja wymagam..
|
Nie tyle co przeproszą co wybulą jeszcze sporą kasę w formie odszkodowania.. Piotrek musi pozwać do sądu wszystkie te szmatławce, a jeden z nich napisał nawet , że odpalił racę i dlatego zostal zatrzymany (!!!!!!!!!!!!!!!)
Sprawa jak najbardziej do wygrania, Piotrka stać na dobrą kancelarię prawną więc to kolejny plus. Cala sumę przeleją na konto TS Wisla. Trzymam kciuki za powodzenie sprawy, tak wlasnie Piotrek powinien postąpić, policja policją, musi zostac ukarana za napad na niewinnego czlowieka i zastraszanie klientow w restauracji, ale pismakow rowniez trzeba ujebac!! Potrafia zeszmacic czlowieka w blasku fleszy, a oczyscic po cichaczu.. SB-eckie metody, nie popuscic! |
Cytat:
|
Zastanawia mnie ta cisza probednarzy czy tam anty-SKWK, żeby mnie nie podejrzewali, że nie rozróżniam tych 2 grup jak oni SKWK i WSH :)
|
Prokuratura umorzyła sprawe wiec co by Jacek nie zrobil to sprawy nie wygra. Zreszta musialby oplacic adwokatow dziennikarzom.
W miedzy czasie paru dziennikarzy wydalo juz wyrok na Piotrka Wawro (jak sie okazalo BEZPRAWNIE),a jest to osoba w pewnym sensie publiczna, powazna, ktora jest wlascicielem duzej firmy. Ma zone, dzieci, rodzine, jest osobą szanowaną i docenianią. Odebral prestizową nagrode „Przyjaciel Sportu” nadawaną przez Prezydenta Miasta Krakowa na wniosek Kapituły, w skład której powoływani są: przewodniczący Rady Miasta Krakowa, a paru pismakow chcacych zablysnac zmieszalo go z gownem jak jakiegos gowniarza po 2 klasach podstawowki. Czy to bedzie 100 tys zl. odszkodowania czy 10 tys. zl to warto walczyc, dla zasady, pokazujac wszystkim, ze mozna. I obowiazkowo oficjalne przeprosiny w stacji TVN24. PIOTREK PONIÓSŁ OGROMNE STRATY WIZERUNKOWE i za takie przestepstwo do ktorego dopuscilo sie paru dziennikarzy w normalnym kraju wyplacają olbrzymie pieniedza w formie odszkodowania, pismaki nie mogą czuć się bezkarni |
Cytat:
Polać mu, dobrze pisze. |
Zabawne jak tutaj, w tym temacie, w czwartek szczekało kilka osób po akcji z pobazgranymi murami. Żądali oświadczenia SKWK o tym, że się od tego odcinka itp. "Przecież takie oświadczenie to kwestia góra godziny" - ktoś nawet napisał.
Teraz, gdy sprawa prezesa Wawro jest pstryczkiem w nos wielu jackofilów, to cisza jak makiem zasiał. |
Cytat:
Szczekacze nie przywykli do komentowania dobry newsów związanych z Wisłą :) Oni tylko wytykać błędy potrafią, bo na tym znają się najlepiej (tak przynajmniej im się wydaje). Teraz czekają aż komuś się noga powinie, albo zostanie niesłusznie oskarżony aby sobie trochę pojeździć po osobie, której nie znają, ale do powiedzenia mają najwięcej. Szkoda tylko, że w świecie realnym siedzą cicho jak mysz pod miotłą. Ot całe towarzystwo przyjaciół Jacka Bednarza, które szczeka w Internecie. ------- Mam nadzieję, że crazykaro, ajronek i spółka piszą już zażalenie do prokuratury na umorzenie śledztwa, bo to przecież skandal. P.s nie zapomnijcie o oświadczeniu, że stanowczo odcinacie się od taj akcji. CZEKAMY! |
A widzisz Jackofilu, Jacus rozdal 400 zakazow nie gdy ktos stwierdzil, ze te 400 osob zrobilo to co im zarzucano ale wlasnie z podejrzeniem. Rozumisz teraz misiu kolorowy o co w ogole chodzi? I teraz odpowiedz sobie jeszcze przy okazji na drugie pytanie - na jakiej podstawie jakies osoby moga sugerowac istnienie patologii SKWK, Grzeska z Limanowej czy Stanislawy z Kolobrzegu nie majac zadnego dowodu ze patologie ta popelnia konkretnie ktos z SKWK badz Grzes z Limanowej badz Stanislawa z Kolobrzegu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ale co ma wspólnego umorzenie sprawy Wawro do zakazów Bednarza?
Umorzono sprawę dotyczącą rzekomego utrudniania czynności Policji. Przecież nikt mu nie postawił zarzutów odpalania rac - jeśli jakiś pismak tak napisał, to niech teraz buli. Ale wysuwanie jakichś dziwacznych wniosków, jakichś karkołomnych konstrukcji myślowych, że umorzenie sprawy wobec Wawry to porażka i kompromitacja Bednarza... WTF?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Np: swobodny dostęp wszystkich obywateli do dóbr kultury.. Można go odebrać lub ograniczyć jedynie po zapadnieciu prawomocnego wyroku..
|
Cytat:
Nie trzeba tu nic nikomu udowodnić. Wystarczy uzasadnione podejrzenie. Czy w przedmiotowej sprawie takie uzasadnione podejrzenie zachodziło, to kwestia oceny, ale z pewnością nie można mówić - jak chce wielu - o naruszeniu domniemania niewinności, bo w tym przypadku ta zasada nie ma w ogóle zastosowania. |
Cytat:
Najlepiej nic nikomu nie udowadniajmy, tylko do razu Prewencyjnie zatrzymajmy. Państwo policyjne się szerzy, policja i służby wychodzą ponad prawo a wam to pasuje? |
Cytat:
Cytat:
P.S. Jak nie widzisz róznicy - możesz problemy z licencją dla Krakbetu zapisac na konto Bednarza. http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ec,nId,1472420 IMHO Jaja które były do przewidzenia. |
Cytat:
Czy ktoś został złapany za ową rękę w restauracji? Wszyscy zostali spisani jako podejrzani i na tej podstawie otrzymali zakaz wstępu na mecze swojej drużyny. Ponieważ zachodziło podejrzenie.. Jesteś niewinny do momentu kiedy sąd prawomocnie Cię nie skaże. A tutaj sąd nie wydał ani jednego wyroku skazującego za wrzucenie rac na stadion. Więc zakaz ''prewencyjnie'' dostali ludzie niewinni, ponieważ zdecydowano się iść na łatwiznę. Uwierz mi, że w tym temacie wypowiadają się ludzie, którym zakazano wstępu na R22, tylko i wyłącznie dlatego, że byli w restauracji. Nikt im do dziś dnia nie udowodnił, że odpalili i rzucili racę w kierunku stadionu. Możliwość podpisania lojaki z klubem? Ja mam udowadniać, że jestem niewinny, czy osoba która mnie oskarża powinna udowodnić moją winę? |
Cytat:
"Każdemu zapewnia się wolność twórczości artystycznej, badań naukowych oraz ogłaszania ich wyników, wolność nauczania, a także wolność korzystania z dóbr kultury." Po pierwsze nigdzie nie ma mowy o odbieraniu. Po drugie co to znaczy korzystanie z dobra kultury w postaci obejrzenia meczu. Ktoś może obejrzeć go w TV. Skoro to jest takie niezgodne z konstytucją dlaczego nikt nie zaskarżył ustawy do TK? :-D Jest jeszcze Art. 76 "Władze publiczne chronią konsumentów, użytkowników i najemców przed działaniami zagrażającymi ich zdrowiu, prywatności i bezpieczeństwu oraz przed nieuczciwymi praktykami rynkowymi. Zakres tej ochrony określa ustawa." Polska należy też do ONZ, a powszechna deklaracja praw człowieka, zabrania stosowania jakiejkolwiek agresji w tym słownej. :) |
Cytat:
ile osób rzucało race? 10? a ile osób ich kryło ( co widać na filmie ) 100? 150 ? czy dziwi mnie odpowiedzialność zbiorowa? nie. Czy to popieram ? też nie. Natomiast życie nie jest sprawiedliwe. Tak jak na co dzień musimy płacić za błędy rządzących płacąc zbiorowo coraz wyższe podatki, tak jak cały klub musiał płacić za rzucony nóż przez Miśka w meczu z Parmą (i to był dopiero ból), tak teraz kilkaset osób musiało zapłaciło za kilkudziesięciu debili. To jak nie zgadzam się z decyzją Bednarza dotyczącą nałożenia kar na 400 kibiców, jest niczym w porównaniu z tym jak bardzo nie zgadzam się z skwk w temacie krycia tych osobników. Podobnie jak rzucających race na Cracovii. Jeśli organizacja nie wskaże winnych wśród siebie, musi się liczyć z odpowiedzialnością zbiorową. PS. Jeśli popierasz rzucanie raz zza stadionu, na stadion to nie mamy o czym rozmawiać. |
Sztukę teatralną czy obraz tez można zobaczyć np w internecie. Jednak teatry i muzea nie mogą odmówić wejścia osobie tak po prostu.. Faktem jest ze jacek b "prewencyjne" bez żadnych dowodów możliwości popełnienia wykroczenia lub przestępstwa zabronił wejścia prawie pięciuset osobom.. On po prostu powiedział ze nie wpuści według swojego własnego widzi mi się..
|
Podpisywanie tych "lojalek" bylo rownoznaczne ze sprzedawaniem wlasnych braci i siostr, do tego w tej lojalce bylo napisane, ze POPIERASZ wszystkie dzialania klubu (Bednarza). A ja nie popieram dzialan klubu i dzialan Bednarza!
I dlaczego 3 osoby na ponad 400 podpisalo to lojalke odpowiedz sobie sam... a przeciez w tym gronie sa 15-letnie dziewczyny, starsze kobiety czy kolesie ktorzy na stadion Wisly chodza od lat 60. Kilkadziesiat kibicow to osoby, ktore byly... na stadionie w meczu z Ruchem, a po meczu jak kazdy normalny kibic pilki noznej poszedl do pubu na piwo :lol: :rotfl: smiech przez lzy.. (w tym gronie nie ma tylko łysych karków i terrorystów z SKWK) Metody Bednarza podsumowal prezes Lecha nazywajac je ubeckimi metodami. Najlepsze jest to, ze sporo osob ktore przyjechalo z Anglii na mecz z Ruchem, a po meczu poszlo do restauracji rowniez dostalo zakaz stadionowy.. i jasniepan Bednarz ich wzywa do klubu :lol: z Anglii musza teraz przyjechac.. bo jasniepan Bednarz tak sobie zazyczyl. od namierzenia tych co odpalali rac byla policja i inne organy.. duzo pierdzieli o sukcesie, ale NIE ZLAPANO ANI JEDNEJ OSOBY KTORA ODPALA RACE. to ten debil rzucil 400 zakazow na oslep. |
Cytat:
Nikt przy zdrowych zmysłach nie twierdzi że zostały 'nagrodzone' osoby które rzucały racami. IMHO Nasza obecna sytuacja wynika z sympatii obu stron do siebie a nie na żadnej udowodnionej winie jednej ze stron. (winy/niewinny vs lubię/nie lubię) A że jestes ofiarą tej wojny... szczerze współczuję. Lipa. |
Cytat:
Tak jak pisałem, nie popieram nałożenia kar w takiej formie. Bardzo dobrze rozumiem oburzenie i nienawiść do Bednarza. Realia mamy jednak inne i kary w takiej formie grupowej są nakładane wszędzie. Tak jak pisałem w przypadku rzucenia noża w meczu z Parmą. Czy winni są wszyscy kibice na stadionie ? Nie. Czy ukarano klub i wszystkich kibiców na stadionie ? Tak. Tak się dzieje na całym świecie, choćby jak było to niesprawiedliwe. Inna sprawa to kwestia wyłapania winnych. To że nie złapano ani jednej osoby rzucającej racę jest oburzające i nie tylko fatalnie świadczy o organach ścigania, ale również o tym jak dobrze była to zorganizowana akcja. Jak dobrze kryci są ci goście i jak bardzo skwk stara się aby uszło im to płazem. Btw wiesz że w Polsce jeśli uczestniczysz w wypadku samochodowym i nie udzielisz pomocy to odpowiadasz przed sądem pomimo tego że to są to zadania Pogotowia ratunkowego. A jeśli jesteś świadkiem przestępstwa to... ? |
Cytat:
Skoro zakazy klubowe zostały dane niesłusznie, nie trzeba było podpisywać żadnej ubeckiej lojalki. Istnieje droga odwoławcza z pominięciem klubu i Jacka Bednarza. http://www.ekstraklasa.org/data/stor...-klubowych.pdf |
Nie ma drogi odwoławczej bo z formalnego punktu widzenia to nie są zakazy tylko zablokowanie w systemie możliwości kupna biletu.
|
Wyrok zapadl. Podejrzany o cos? nie, wyrok zapadl. Ba.. nawet wiedza, ze wystrzelil race!
Tu nie ma pytajnikow, tu są stwierdzenia i pięc wykrzykników. http://i.iplsc.com/jeden-z-portali-s...3N-C116-F4.jpg Teraz niech ....y placą cięzkie pieniądze w formie odszkodowania.. calosc przelac na szkolenie mlodziezy w TS Wisla. |
Bednarzowcom czy anty-Skwk-owcom net siadł, bo teraz siedzą cichutko.
Nikt nie ma pretensji, że niektórzy mieli inne zdanie bo takie są media czy wąż. Wystarczy przeprosić nawet sobie, a nie na forum za oskarżanie niewinnego człowieka. Te s....iałe media powinny płacić gruby hajs ! |
^^ Kto broni panu Wawro wystąpić na drogę prawną i zażądać odszkodowania? Ma do tego prawo, sąd może do tego zasądzić zamieszczenie sprostowań etc. Akurat jak chodzi o mizerny poziom prasy w Polsce to temu nikt nie zaprzecza.
|
Cytat:
To nie jest zakaz klubowy, a odmowa sprzedaży biletów "osobie, co do której zachodzi uzasadnione podejrzenie, że w miejscu i w czasie trwania imprezy masowej może stwarzać zagrożenie dla bezpieczeństwa imprezy masowej.". Cytat z ustawy o bezp. imprez masowym. Wcale więc nie musi być żadnego wykroczenia, żadnego naruszenia regulaminu, a więc tym bardziej udowadniania czegokolwiek komukolwiek. Wystarczy uzasadnione podejrzenie. Czy da się obronić to uzasadnione podejrzenie w stosunku do tych kilkuset osób? Nie mnie to oceniać, ale jeśli sądzicie, że Bednarz nie ma argumentów na obronę tego stanowiska, to się mylicie. |
Może mi ktoś wyjaśnić co ma Bednarz do całej akcji z Wawro w roli głównej?
Czy po prostu całe zło tego świata to wina Bednarza? Pytam poważnie bo może nie zauważam oczywistego powiązania. Cytat:
|
To jakim cudem spisano ponad 400 osob? nie 40, a 400!
Policja wpadla w pelnym rynsztunku do srodka restauracji i niejedno dziecko bylo wystraszone. Przed restauracja jest ogromny ogródek gdzie rowniez spisywali kazdego jak leci. Za brama restauracji jest tez sporo miejsca, spisywani byli rowniez przechodnie, ktorzy nawet nie byli kibica Wisly. Nie PO meczu, tylko duzo pozniej. policja wpadla do restauracji 3 godziny pozniej od momentu wystrzelania rac... |
Ja nie chce Ci się wierzyć to sięgnij do źródła.
Mecz z Ruchem był o 18.00, policja weszła do "wiślaków" po 21.00. Czyli ponad godzinę po zakończeniu meczu i wtedy też wylegitymowała około 450 osób, którym "miłościwie nam panujący" odmówił później prawa wejścia na stadion Sugerujesz, że przez godzinę restauracja była otoczona i oblężona przez Policjantów? I nikt nie mógł tam wejść, ani wyjść???? Zastanów się chłopie co piszesz. Następnym razem sprawdź sobie pewne rzeczy, bo wszystko to co się działo w trakcie i po meczu z Ruchem jest ogólnodostępne w necie. |
Nie muszę sprawdzać tego co było w necie tylko mówię to co widziałem na własne oczy. A mianowicie wychodząc z meczu restauracja była otoczona przez policje i nie dało się do niej wejść. (Przynajmniej mnie nie chcieli wpuścić, może miałem akurat takiego niefarta).
A to, że weszli do środka o 21 to już inna sprawa. Ogólnodostępne w necie jest też, że Wawro osobiście rzucał racami. Tylko co z tego? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl