![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Choć z drugiej strony, z ich przyjścia zrobili taki show w mediach, że albo mają tak świetny marketing, albo tak na nich liczą ;) |
Cytat:
Swoją drogą, Mirek jest jednym z naszych ulubionych grajków, strasznie go lubiłem. Ma nawet taryfę ulgową na opowiadanie bredni w c+ :) |
Turcy nie mogli zrozumieć, że Szymek ma już tak wyniszczone nogi, że nie może już poważnie kopać piłki. A szkoda, bo naprawdę szło mu rewelacyjnie w Turcji. A jakby nie patrzeć - ma tyle lat co Sobolewski.
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
ale by to było piękne, przywitać tak Adasia na wiosnę na R22 :D |
Przywitać adasia i złamać mu kariere jak jednemu judaszowi- Dolha - co? ty wiesz co!!! to byloby piękne!!!
|
|
i bardzo dobrze! nie mamy Pawełka w Wiśle to sobie go chociaż w akcji pooglądamy w reprezentacji :)
|
Olo Moszkalewicz szaleje na Amber Cup! ;)
|
Sarnat dopiero szaleje
|
To Wy chyba Jopa nie widzieliście tam!
|
Napiszcie coś o tym turnieju? nie wiem na jakim kanale leci...
|
Orange Sport Info, jest skład OldBoyów Wisły, grają między innymi Jop, Olo, Szymek, Stolarczyk...
|
Cytat:
|
Braci sie nie traci :D
|
Jakieś pojebane te zasad i Wisła nie awansowała do półfinału ;(
|
E co tam sie stalo ? Wyszedlem z domu na chwile po meczu ze Slaskiem
|
Z tego co jednym okiem widziałem, to Mati Borek się wykłócał z sędziami i zrobili małą tabelkę, w której Wisła spadła na 3 miejsce.
|
Nawet na towarzyskich turniejach jakies przekrety, ja .......e, polska pilka to dno
|
Nie ogarniam co oni tam zrobili.
Dla Wisły grali : Moskalewicz, Jop, Sarnat, Stolarczyk, Szymkowiak i Grzegorz Lewandowski. Z byłych piłkarzy widzieliśmy też m.in. Majdana czy Dawidowskiego. Grał też Wojciech Kaczmarek w bramce Śląska. |
a taże Ćwielong też w Śląsku
|
Ja przekrętu jakoś nie widziałem. Trzy drużyny miały tyle samo punktów, więc liczy się mała tabelka spotkań między nimi:
1. Śląsk 2pkt bramki: 5-5 2. Lambada 2pkt bramki 4-4 3. Wisła 2pkt bramki 3-3 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie czytałem, ale zakładam, że skoro awansowały Śląsk drużyna Borka, to stało się to właśnie według obowiązującego regulaminu. Zamieszanie wprowadzili komentatorzy Oragne, bo pewnie sami nie wiedzieli jakie są zasady, a rozdzielili miejsca w tabeli. |
Lechia bardzo dobrze sobie grała, ale ta mała tabelka to jakieś kpiny. Komentatorzy . . .
|
Taka zasada obowiązuje w Ekstraklasie i każdej piłkarskiej lidze w Polsce, nie tylko zresztą piłkarskiej i nie tylko w Polsce
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. Jesteście śmieszni, turniej o karton fajek a wy i tak szukacie spisku żeby udowodnić że wszyscy są przeciwko nam i ogólnie to jesteśmy mesjaszami polskiej piłki :D |
Wszystkiego najlepszego dla Kazimierza Moskala, który kończy dziś 44 lata.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl