![]() |
Na 90minut.pl. Wejdź w tabelę Ekstraklasy, wybierz Statystyki i możesz sobie wpisać z jakiego okresu chcesz wyniki.
|
Lewandowski i 0-1 we Wrocławiu :/
|
Lech gra bez Stilicia.
|
brak Stilicia to żadne osłabienie, a grają wyśmienicie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ładna seria 6 wygranych meczy i 18 oczek Bełchatowa przerwana przez Polonię w Warszawie.
Fakt, że z samobója, ale gol to gol. Może i dobrze, ten ich oddech na naszym karku to już parzyć zaczynał :D A we Wrocławiu niech się nie wygłupiają, choćby ten remisik Lechowi niech wyrwą :) |
Cytat:
Według mnie Śląsk to najłatwiejszy rywal do ogrania obecnie. Boję się tylko że Wisła coś straci, bo o 3 pkt Lecha i Legii jestem pewien. |
Spoko Śląsk zremisuje. Lechowi koło 70 minuty braknie sił
|
Cytat:
|
Lech jest na najlepszej drodze do wygranej. Śląsk w tym sezonie tylko raz u siebie odrobił straty (przegrywając 0:1 z Górnikiem wyrównał na 1:1).
Wygląda na to, że w Poznaniu będą jutro trzymać kciuki za... remisem. Tak jak my 26 kwietnia. |
Lech zaczyna sie kopać po czole...
|
linka poproszę..
|
Cytat:
http://www.soccer-live.pl/sopcast/pl...ic%20Sport%203 |
popatrzcie na to z tej strony. Czy po pierwszej połowie meczu Lech-Ruch mieliście jakiekolwiek nadzieje że Lech straci punkty?? No właśnie. Może Lech spuchnie, i Śląsk nawet wygra to spotkanie
|
Lech jeden strzał celny jedna bramka... bez komentarza.
|
Cytat:
Odpowiedź będzie że moderator jest to mu wolno... |
łaskawie byłem na justinie ale wywala, wiec wątpie żeby ktoś tam oglądał, ale ty wiesz lepij cco?
|
działa komus sopcast bo mam czarne tło i 100%
w pore napisałem bo ruszyło :) |
No to Lech juz prowadzi :-/
|
Cytat:
Trochę obiektywizmu. Wiem, że nie lubimy rywali, którzy zagrażają pozycji Wisły. Ale bez przesady. |
|
Cytat:
Już od jakiś 40 minut :) |
2-0!!!!!!!!
|
I po meczu...
|
to już tego meczu Śląsk nie wygra. Nawet o remis będzie ciężko, lechici drugą bramkę wtłoczyli.
A wierzyłem Mili , że pomoże :D |
Wiedziałem, że będzie gol po tym jak Pawelec bezsensownie wybijał tę piłkę na rzut rożny.
|
Nic się nie zmienia, czyli jutro nasi piłkarze muszą wygrać i to też jakimś dobrym wynikiem:P Wtedy będzie lider i Lech będzie mógł sobie zapomnieć o pierwszym miejscu. Innego rozwiązania nie widzę.
|
No cóż nie ma co liczyć na innych, tylko na siebie.....
Śląsk dziś absolutnie nie jest gorszy. Ba ! Śmiem nawet powiedzieć ,że jest zespolem lepszym... Ale co z tego ?? Bardzo kiepska skuteczność, sędzia oczywiście nie uznał prawidłowo zdobytej bramki i 3 punkty jadą do Wielkopolski.... |
Gdyby sędzia uznał prawidłowo zdobytą bramkę Sotirovica może mecz ułożyłby się inaczej...
|
Jeżeli jutro wygramy, to najważniejsza będzie następna kolejka. Jeśli na własne życzenie nie położymy meczu z ŁKS-em, to raczej mistrz będzie pod Wawelem.
|
szkoda, bo liczyłem na Śląska, że urwą kuchenkom punkt, ale niestety, jak się gra o pietruchę, to tak to właśnie wygląda.
|
A tymczasem w Łodzi do przerwy ŁKS prowadzi z Zabrzanami 1:0.
Wynik dobry dla Lechii ;) |
Cytat:
|
a ŁKS po I połowie prowadzi 1-0.
Chciałbym zobaczyć co się w obydwu szatniach na przerwie dzieje i usłyszeć co mówi :) Na razie nie ma co wybiegać myślą do przodu o meczu z nimi. O jutrze trzeba myśleć, takie życie. Cytat:
Jeśli tak, to się nie dziwię, taka zadra w sercu na całe życie zostaje. |
Ja się nie tylko zawiodłem na piłkarzach(masakra jakaś), ale często przez długi okres czasu dominują kibice lecha.
|
Cytat:
|
Śląsk dzisiaj nie jest zespołem, który może się postawić Lechowi. Ale to i tak od Nas zależy, kto będzie liderem w tabeli. Oczywiście jutro cały Poznań będzie trzymał kciuki za remis, więc niech Brożek i spółka popsują troszkę humorki w Wielkopolsce.:-p
|
Widać że Lech i sędziowie = zajebiści znajomi.
|
Jeden z nielicznych zespołów który w ostatnim czasie zasłużył na przegraną z Lechem. No szkoda, bo przez cały sezon grali super, brak S. Mili świadczy o tym że bez niego Śląsk niestety nie istnieje. Oczywiście mieli swoje 5 minut ale nie chcieli ich wykorzystać, za to jutro mam nadzieję Nasza Jedyna Ukochana. Wisełka wygra i mamy lidera.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl