![]() |
Jeśli nie mam zweryfikowanego konta na PayPalu, bo nie powiązałem z kartą kredytową, to czy mogę wpłacać i wypłacać pieniądze?
|
da sie zarejestrowac na kibice.net w ogole? nie widze tam takiej opcji ...
bo moj login nie dziala:/ haslo dobre, pisalem do adminow i nic ... moze dlatego ze tam nie zagladalem;) ciecia porobili jakie czy co? heh |
Cytat:
|
Cytat:
Podbijam ! |
co się stało z 90minut.pl?
od paru dni nie chodzi... |
8 postów wyżej masz odpowiedź tak ciężko chociaż jedną stronę przejrzeć czy pytanie nie było zadane ?
|
wyswietla mi se komunikat:uzytkownik mogl pasc ofiara fałszywego belbelble. i mam czarne tło i ten napis. da sie to jakos usunąć??
|
Ja na to zaradziłem formatem.
Ale być może jest jakiś inny sposób. |
chcę uniknąć formata :/
|
Mam takie pytanie co musze zrobic po podłączeniu do kompa nowego dysku?? od razu będzie śmigał , czy potrzeba formata czy coś takiego nie znam się na tym kompletnie :)
|
jesli bedzie poprawnie skonfigurowany i komputer go wykryje( jesli to dysk IDE to zworki, jesli SATA to sterowniki) to zapewne bedzie wymagal zalozenia partycji na nim.Zrobisz to przy pomocy np Windowsowego narzedzia do tego celu. prawym na moj komputer->zarzadzaj->zarzadzanie dyskami .po stworzeniu partycji format tego dysku
|
Ktoś podszywa się pode mnie na gg z innego numeru i pisze ludziom jakies głupoty. Jak moge dojsc kto to?
|
Zna ktoś jakis dobry portal motoryzacyjny?
|
Cytat:
|
Cytat:
Wyświetla Ci to Windows? Jeśli tak to wystarczy usunąć aktualizacje i po problemie (potem oczywiście zablokuj ponowne ich ściąganie) albo sobie skołuj jakiś legalny multi CD-Key np. ze szkoły. |
Czy ktoś z Was wie, po co się okłada drzewa przy drodze deskami (i obwiązują te deski potem sznurkiem, żeby się trzymały). Widzę to w miejscach gdzie jest obok jakaś budowa - szczególnie jak nową drogę czy obwodnicę budują.
I ciekawość mnie zżera, po co tak się robi - a na necie nie znalazłam po co... :> Wiem, pewnie dla ochrony, ale przed czym? :> |
Cytat:
http://www.forumsamochodowe.pl/index.php |
Które to będą derby w niedziele? 179?
|
DYRU, ściągnij sobie paczkę pod tytułem Windows Genuine Forever, znajdziesz w niej wszystko co jest potrzebne do pozbycia się tego sietu
|
Cytat:
ale twój post uznaję za odpowiedź:D choć jak widać przedmówcy też nie za bardzo wiedzą co jest :-) |
Wisła pany !!!
Cytat:
10znaków |
Jest jakiś program, co do powiedzmy 50 plików graficznych dołączy mi jakiś stały element, typu podpis/stopka?
|
Jakim autobusem można dojechać na giełde samochodową i na jakim przystanku wysiasc?
|
Cytat:
ehhh starość nie radość. pozdrawiam i dziekuje jeszcze raz wszystkim za pomoc |
ktore miejsa w lidze polskiej graja w europejskich pucharach ?? mistrz w el L.M vice w el. P.Uefa a 3 druzyna tez czy nie ??
|
Cytat:
|
Czy jest już dostępna replika nowej koszulki Wisły ze sponsorem bet-at-home? Jeśli nie to kiedy można się spodziewać ich sprzedaży?
|
Cytat:
No to w takim razie w Sizeerze są(dawne Athlete's Foot) |
Cytat:
W sklepie na oficjalnej tez nie ma replik tych nowych koszulek, czy moze ktos wie kiedy bedą? |
Mam pytnie, co zrobic, by to okienko nie wyswietlalo sie z kazdym uruchomieniem komputera, to byl program, ale ja go odinstalowalem juz dawno...
Prosze o pomoc http://images39.fotosik.pl/84/ad5ab7dd7af8b942med.jpg |
Cytat:
|
przystanek Dworzec Główny Zachód (Galeria) , to jest tam gdzie są elektryczne schody,wejście do galerii takie blaszane i wejście do tego tunelu nowego ? oczywiście chcę jechać w strone Wieliczki
p [ |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzięki wielki wisl@k_TS :)
|
Cytat:
Ale jak to zrobić, moglby ktos napisac? |
Start --> Uruchom
wpisujesz "regedit" Rozwijasz HKEY_LOCAL_MACHINE I wyszukujesz odpowiednią wartość i usuwasz ją. A jak nie to program "RegCleaner". |
Ale jaka wartosc wpisac? Jestem gorzej niz zielony w tych sprawach... ;]
|
jak dojechac do ikei z NH ?
|
Wybiera się ktoś na derby z Kazimierzy Wielkiej?Potrzebuje transportu gg12620184
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl