![]() |
Tym bardziej, że nikt ich nie nagrywa pod prysznicem czy podczas jakiegoś posiłku i w niczym im to nie przeszkadza, aby powiedzieć coś ciekawego do kamery w taki sposób jakby rozmawiali z kolegą na luzie.
|
A ja mam wrażenie, że piszą tutaj sami ludzie, znający klimat szatni piłkarskiej z FIFY czy PESa... Ogarnijcie się... Żarty, ironia, kpiny to jest codzienność. Teo napisał, że Wasyl chamski odepchnął kamerę... Nie wiem czy bardziej się śmiać czy płakać :D Filmiki z obozu mają polegać właśnie na takich luźnych przebitkach, nie ustawionych rozmowach. Piłkarze przyjechali tam do pracy, a nie na konferencję prasową. A takie zachowania Wasyla, Sadloka czy innych to nic innego jak robienie sobie jaj, o to w tym wszystkim chodzi
|
Człowiek kiedy robi sobie jaja to zdradza to mimika ciala i ogolnie zachowaniem. Inaczej mozna odczuc ze ma byc śmiesznie. Tutaj nie było smiesznie, przeciwnie.
|
Cytat:
|
Wasyl chciał po prostu zażartować, tak jak ktoś tu napisał piłkarska szydera. To jest okay i to jest normalne. Problem jest taki, że wrażenie ogólne jest takie, ze piłkarze mają wyjebane na tego operatora. Taka jest prawda i tak to wygląda.
|
Powiedzcie mi - naprawdę sądzicie, że takie filmiki mają wpływ na cokolwiek? Poprawiają nam frekwencję, postrzeganie klubu na zewnątrz?
Nie lepsze byłyby krótkie odcinki w stylu raportów? Jakiś niedługi wywiad na poważnie, a nie silenie się na żarty, które wychodzą jak wychodzą? |
Czy tylko ja mam taki ubaw, gdy widzę jak Nasz Boguś dostaje piłką w twarz i reakcję Sadloka ? :D
|
Cytat:
|
Przeciez nie ogladasz kulisów, to po co pytasz
|
Cytat:
|
Cytat:
poświęciłem chwilke na odnalezienie tego fragmentu , ewidentne jaja po "odepchnięciu" operator mówi gdzie mi z tym ręcami , kiedyś sie szybka wybije co Wasyl podsumowuje podniesionym kciukiem w góre https://youtu.be/RRnMIP9Y4EY?t=1m6s |
Przecież to Sadlok mówi :lol:
|
Teo, ostatni odcinek, minuta gdzieś 15:24 z tego co pamiętam :D
|
Cytat:
|
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że mi to wszystko wytłumaczyłeś!
lol xD |
Takie filmik to super sprawa to, że u nas nie potrafią tego zrealizować na poziomie to druga sprawa.
|
pewnie ze super, niemniej jednak, najwazniejsze zeby byly wyniki :)
|
Lepiej nic nie robić :D
|
|
Cytat:
https://j.gifs.com/MQNNG5.gif Mina Sadloka wyrażająca: Boguś zawsze tak strzelał gole |
taka jest mina jak sie idzie do srodka :)
|
Najlepsza z tego jest reakcja umierającego Bogusia :D
|
Bedzie transmisja z dzisiejszego sparingu ??
|
Tak
10 znaków |
wrzuci ktoś linka ?
a wogle to tak patrzac po filmikach to w sztabie jest typ który wyglada jak "ulany blizniak" Balanyuka :) a gwiazda najwieksza cyklu , bez dwoch zdać , kierowca :) |
TRANSMISJA MECZU: https://wislakrakow.com/sparing-wisl...nsmisja-video/
|
To nie jest członek sztabu tylko Marek Hejmo, chłopak z Biura Prasowego. Fakt, wygląda jak Bałaniuk.
|
|
Niestety nie mogłem zobaczy meczu. Może ktoś oglądał i pokusi się o ocenę poszczególnych graczy ...
|
Cytat:
|
Coraz lepiej się to ogląda, a kierowca wyrósł na niekwestionowaną gwiazdą obozowych filmików :)
https://www.youtube.com/watch?v=tEc3B60F9YU |
Orientuje się ktoś czy to Palcić dołączy do drużyny w Hiszpanii czy może to drużyna dołączy do Palcicia już w Polsce ??? ;)
|
Palcić dołączy do ekipy w Hiszpanii
|
Ma dołączyć.
|
Ogladalem dzisiaj urywki na tyle na ile moglem patrzec w tablet.
Nie wyglada to zle, aczkolwiek w obronei duzo pracy jeszcze nas czeka. Fajnie ta pilka chodzi, ale troche za wolno jeszcze. Mam nadzieje ze to wina "czucia" treningow w nogach. |
Oglądałem cały mecz, ciężko ocenić występy pojedynczych piłkarzy, bo często jest problem z rozpoznaniem z tak daleka :D Co się rzuca w oczy, to fakt, że z Videotonem cały mecz prowadziliśmy grę. Nawet przy 1:0 czy 90 minucie.
Pod koniec pierwszej połowy gość z Video zszedł z dwoma żółtymi, ale od przerwy znowu grali w 11. Mieliśmy olbrzymią przewagę w posiadaniu piłki, nie tworzyliśmy zagrożenia pod własną bramką. Ładnie wychodziliśmy spod pressingu, za to z przodu brakowało konkretów. Strzałów na bramkę bardzo mało. Z drugiej strony dawno nie byłem tak spokojny o wynik jak w tym meczu. Videoton sztycha nie zrobił. /edit : pepe72 : dokładnie tak :D Jedyna bramka, a tu akurat zwiecha była :) Dzięki za linka!:) /edit2 : stałych fragmentów mieliśmy faktycznie bardzo dużo jak pisał Teo. Dodam też, że dwa razy świetnie bronił bramkarz Videotonu, szczególnie popisał się przy strzale głową Arsenicia z bliska. |
Cytat:
https://youtu.be/KurKOTkAvKg |
Dzięki Panowie za odpowiedzi :)
To dobrze, że potrenuje z drużyną na obozie, a być może dostanie też szansę gry w sobotnim sparingu, choćby przez kilka minut. Im więcej wspólnego czasu z zespołem tym lepiej dla niego, a przede wszystkim dla Wisły! :) |
Jeszcze bylo sporo stalych fragmentow gry po naszej stronie. Czesto faule po lewej stronie na Sadloku. To mi sie rzucilo w oczy. Ale rozegranie stalych fragmentow dalej kuleje.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl