![]() |
Cytat:
Jagiellonia Bialystok - Piast Gliwice 1 UC Sampdoria - Cagliari 1 Liverpool - Sunderland 1 Borussia M'gladbach - Hamburger SV x2 AKO 4.49 |
Jagiellonia Białystok v Piast Gliwice 1
Juventus v Atalanta 1 Dynamo Kijów v Metalist Charków 1 kurs 3,68 Ostatnio jeżeli coś wygrywam na piłce, to tylko grając druzyny, które "muszą" wygrać. Jaga, Juve i Dynamo muszą ;) |
Jagiellonia-Piast 1
Liverpool-Sunderland 1 ako 2,1 200zł p.s widzieliscie co sie dzieje w serie A w kosza ?:D Benetton Treviso-Martos Napoli 169-29 (41-9,48-3,47-4,33-13) :rotfl: :rotfl: |
Sparta-Brno 1
Silkeborg-Koge 1 AEK-Panionios 1 i drugi: Sonderyjske-Brondby 2 San Marino Calcio-Giacomense 1 Napoli-Catania 1 |
takie coś jeszcze na dzisiaj
Dynamo Kiev - Metalist 1x Ajax - Groningen 1 VVV Venlo - PSV x2 Jagiellonia Bialystok - Piast Gliwice 1 ACF Fiorentina - Udinese 1x Juventus FC - Atalanta 1 UC Sampdoria - Cagliari 1x Liverpool - Sunderland 1 Borussia M'gladbach - Hamburger SV x2 10, e.w 80 i znowu przez niemcy przegrywam:( |
Cytat:
|
Ja sobie postanowiłem zaryzykować bo w Milanie plaga kontuzji wiec zagrałem Lazio po kursie 5.05.
|
Cytat:
0 - 0 :D |
dałem chievo remis w małej taśmie i jest dobrze:)
|
Cytat:
|
Dzisiaj połowiczny sukces:) jakieś typy na jutro już macie ?
Wczoraj ten typ w 4 lidze łódzkiej ,że Pilica Przedbórz "musi" wygrać również okazał się dobrym tropem jak dziś to Chievo. |
No właśnie przyłaczam się do kolegi, czy jest coś jutro do grania ciekawego?:) Trzeba odkuć mój pechowy weekend
|
Niby dużo dobrych meczów wchodziło a mi i tak Milan zjeb*ał. Ku*wa. Chyba trzeba przerwę zrobić...
|
James Wattana + Rory McLeod
|
City-Wigan 1
Newcastle-Nottingham 1 Vardasco-Melzer 1 |
Newcastle v Nottingham Forest obie strzelą
OB v FC Midtjylland 1 kurs 3,05 |
Manchester City - Wigan (+1) 1
Monaco - Auxerre 2 ako: 5.42 |
A co myślicie jakbym puścił na jutro takie coś:
Bern - Kloten (3m.) 1 kurs: 1.60 Bayern - Man Utd 2 kurs: 2,60 ? |
z nhl cos na noc macie ?
|
Ja na dzisiaj mam:
FC Bayern München - Manchester United 2 2.30 SK Sturm Graz - FC Trenkwalder Admira 1 1.35 FC St Johnstone - Glasgow Rangers 2 1.40 |
Bayern - MU 2
Lyon - Bordeaux gol przed 28min? nie ako: 4,07 |
jak mozna zrealizowac gratis w Betfair? zarejestrowalem sie i nic ani centa nie dostalem :(
|
Witam mam pytanie: jesli obstawilem mecz ale kolega ma niestety paragon ja mam tylko numer obstawy np.6601 i nie znam druzyn itd. to czy moge w jakis sposob sprawdzic wynik ??
|
Cytat:
|
Wczesniej puszczony :
Bayern-United x2 1,4 10/10 |
ja na live daje zwycięstwo MU
|
Cytat:
|
Jakieś typy na noc?
|
ale jaja MU przegrało;/
|
no ładnie Manchester pojechał, a wszystko za nimi przemawiało, no ale to taki rewanż za finał LM 11 lat temu praktycznie idealny scenariusz tylko w drugą stronę
|
Wiem że po fakcie,ale nie było mnie wcześniej na forum,ja dzień na plus postawiłem na to że Bayern strzeli gola i że strzeli Rooney.Na jutro zastanawiam się nad kimś z pary Messi/Ibrahimovic nad strzelcem gola oraz Westerlo-Mechelen 1
|
Arka - Polonia X2
Nadal Inter - CSKA 1 Za 3 dychy do zgarniecia troche ponad stowke. Zobaczymy. |
Myślę nad:
Polonia-Wisła 2 Lech-Legia 1 za 20 do wyjęcia 79 zł |
Co sądzicie o czymś takim, próbował ktoś?
http://zeroryzyka.blogspot.com/ |
ja bym nie płacił, chyba ze skany pokaze z wygranych
|
Ja pewnie spróbuje, najwyżej napiszę co i jak
|
Nie próbuj Reksio. Moim zdaniem szkoda kasy. Milion jest takich typów, wyłudzaczy, na necie.
|
Panserraikos - Kerkyra 2 kurs 4,5
za 50 zł |
Cytat:
|
Gdzie znajde informacje nt. kontuzji/zawieszeń w meczach ligi mistrzów?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl