![]() |
http://www.facebook.com/creativegroup303
Więc jeszcze nic nie wiadomo. |
Jutro idę jak zawsze na Wisełke , mam prosbe do naroznika D , na meczu z Litexem była kicha jesli chodzi o doping , jutro łapiemy sie za jajca i jedziemy z dopingiem , kto nie spiewa ten fujara , jutro sosobiscie przypilnuje aby ci którzy maja mniejszy staż spiewali bo to jest najwazniejszy mecz odkad chodze na Wisłe ( mam juz ponad 400 meczy ) wszyscy wstaja i spiewają .
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...styczna_sprawa Pełna wypowiedź R. Maaskanta podczas konferencji. Mnie jednak bardziej zainteresowały bombowe zdjecia z motywami Ligi Misztrów. Zwłaszcza Kew ;) Polecam. E: Dodawajcie do ulubionych grupę 303 na FB i wpisujcie w komentarzach jaka wg Was powinna być kolejność hymnów. Może wspólnie coś zdziałamy! |
Troszkę przesadzacie z tym hymnem. Takie są wymogi UEFA,i na każdym stadionie tak jest i nikomu to nie przeszkadza. Zawsze można zaśpiewać bez podkładu dźwiękowego, tak jak zawsze śpiewaliśmy na koniec meczu.
|
To nie jest wcale głupi pomysł z np. jednym meczem w Gdańsku. Sporo kibiców by przyszło.
|
Może to pytanie tutaj pasuje najbardziej...
Nurtowało mnie to juz na meczach z Litexem, czy na meczach LM (bo ten jutrzejszy jest już "pod patronatem") można stać na schodach (rzecz jasna chodzi mi o C), czy te sprawy reguluje regulamin klubu czy UEFA? |
Cytat:
|
Oglądam transmisję łączoną z IV rundy, jakież to wspaniałe po tylu latach usłyszeć w Polsce hymn Ligi Mistrzów. Mam nadzieje ze SKWK dogra temat na tyle dobrze, że Hymn Wisełki nie zegra się z hymnem LM i nie wyjdzie wstyd.
Cisnienie z kazdą minutą rośnie, do meczu pozostało 23 h. Liczę na przebój Maora, spokój Siergeja i odblokowanie Cvetana. Dla kumatych, Ivica zagra czy pauzuje za kartki? |
Ivica pauzował w 2 meczu z Litexem , jutro może zagrać.
|
Cytat:
|
Nikt jeszcze nie wspomnial... jak MELEX jutro dostanie zolta kartke to bedzie dramat...
|
A tak swoją drogą - może ktoś się orientuje - skąd ci mieszkańcy maleńkiego Cypru mają tyle kasy na kluby piłkarskie? Taka dobrze stoi tam gospodarka czy to wynik jakichś kombinacji?
|
Cytat:
|
Cytat:
Zwracam jednocześnie uwagę, że mój poprzedni post nie miał wywołać dyskusji o waszym przywiązaniu do symboli UEFA, a dotyczył zupełnie innego zagadnienia. Pozdrawiam |
Cypr to jeden z rajów podatkowych i ma tam siedzibę kilka(nascie, dziesiąt, set) firm z niejasnym finaNSOWANIEM.
|
jutro cały stadion musi się zmobilizować na 100% aby doping był miażdżący!!! Pomóżmy Naszym grajkom awansować do upragnionej LM!! :)
|
wiecie może dlaczego na planszach reklamowych w okrąglaku jest logo polsatu, a nie nsport?
|
Cytat:
|
Pilzno 1:0 w Kopenhadze i mnie bynajmniej to nie dziwi bo władowałem x2 i czekam na sumkę.:)
|
Cytat:
|
Właśnie oglądam Arsenal z Udine... i też jest to faza play-off... chodzi mi o to że jutro na koszulkach Wisły będzie logo LM ;)
|
Plzno juz 2:0 prowadzi hah :D
|
Cytat:
|
Bramka na 1:0 dla Plzno była taka że zawodnicy Kopenhagi sami sobie ją walneli
|
narazie bardzo duża sensacja prowadzenie Pilzna i to 2:0 :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
BATE przegrywa też... 0:1 z Graz.
|
Bate 1-1 na razie, za to Kopenhaga ktora miala byc niewiadomo czym 0-2 juz z Plzno :) rozstawieni cienko na razie...dobrze to wrozy na jutro
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl