![]() |
Cytat:
Informacje o biletach: [email protected] Tel.: (012) 630 76 00 |
Jeśli sobie zamarzyłem wziąć parasol w taką pogodę - muszę się z nim pożegnać przed wejściem na stadion?
|
Mam pytanie. Bo nie jestem z Krk, a chciałbym się wybrać na mecz z Polonią wa-wa. Nie mam też karty kibica. Czy może mój kolega, który studiuje w Krk, wyrobić mi Kartę Kibica, a później zajść i wgrać mi na nią bilet beze mnie, czy muszę być jednak przy tym ? Aha, jeszcze jedno pytanie. Ile max może kupić jedna osoba biletów, bo ten kolega kupiłby bilet nie tylko dla siebie i dla mnie, ale i być może jeszcze dla kilku znajomych ?? Bardzo proszę o rzetelną odpowiedź :)
|
KK musisz sam wyrobić, bo zdjęcie ci robią na miejscu.
Z biletami jak masz nr. PESEL tych wszystkich osób to nie będzie problemu. |
Witam.
Posiadam karnet na sektor E, ale na polonie chciałbym pójść na G. Czy jest możliwość kupienia biletu przez posiadacza karnetu. |
A może mi kolega lub koleżanka kupić bilet na moje dane mając moją kartę kibica? Bo nie jestem z Krakowa a ostatnio osoba, która chciała mi kupić bilet nie mogła go kupić na moje dane, wszedłem na dane kolegi ale następnym razem może się nie udać.
|
A czy kolega może mi kupić bilet ze zniżką studencką, czy jednak na zniżkę można liczyć tylko wtedy jak się pokaże legitkę przy kupnie ?? ps. mecz z polonią został zakwalifikowany jako TOP ??
|
Cytat:
Na jedne dane możesz kupić jedną wejściówkę, a Ty już swoją zakupiłeś w postaci karnetu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Dokładnie... Na lecha znajomy ulgowego kupić nie mógł bez legitki ale np na derby już tak :D
|
dokładnie zależy od sprzedającego... to nie tylko od Lecha. mnie prosili o okazanie chyba przy zakupie biletu na mecz Jagi a na Górnik, Lecha i Cracovie nie
|
Cytat:
edit: bondTSW: To pewnie masz racje, ja wypowiedziałem się tylko i wyłącznie na podstawie moich przypuszczeń. Liczyłem na "pazerność" zarządu, bo myślę, że bilety na Polonie i tak by się rozeszły, mimo braku kompletu na derbach. |
Cytat:
|
W rundzie wiosennej sezonu 2010/2011 ceny biletów zależeć będą od kategorii spotkań:
mecze TOP (z Jagiellonią, Lechem i Cracovią) mecze zwykłe (Ruch Chorzów, Widzew Łódź, GKS Bełchatów, Górnik Zabrze, Polonia Warszawa) – przy czym mecz z Polonią Warszawa może zostać zakwalifikowany do kategorii meczów TOP. Klub poinformuje o tym z odpowiednim wyprzedzeniem. |
A czy do kupienia ulgowego biletu wystarczy zaświadczenie ze szkoły że jestem uczniem?
|
|
Od kiedy będą sprzedawane bilety na Polonię W. ?
|
Cytat:
|
Mam pytanko.Czy żeby kupić bilet na Polonie trzeba mieć jakąś kartę kibica czy bez niczego takiego sprzedają?Sorry ze pytam ale nie jestem zorientowany.
|
Możesz ale nie musisz. Bez karty tez kupisz i wejdziesz na mecz. Od nowego sezonu juz pewnie bedzie niezbedna karta kibica.
|
Ok,dzięki.
|
Od kiedy sprzedawane są bilety na fete?
|
Feta to nie wiem ale Donek mowi że marycha tez jest zła
|
Witam wszystkich, mam pytanie.
Jestem fanem Białej Gwiazdy z wielkopolski. Mam zamiar przyjechać na mecz do Krakowa i tu pojawia się pytanie. Czy karta kibica jest niezbędna do zakupu i wstępu na mecz ligowy? I jak wygląda sprawa z meczami pucharowymi, chciałbym przyjechać na III rundę eliminacji (oby była) dlatego pytam. Poza tym może są tu również jacyś fani z Poznania, zgralibyśmy się i pojechali na mecz razem. Pozdrawiam! |
no niesamowite, już mamy fanów w poznaniu...
W dodatku nie potrafiących czytać, 4 posty wyżej. |
Cytat:
mistrz szybkiej ciętej riposty:) |
bilety na fetę
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ostwo_z_wisla/ co ciekawe meczu nie zaliczyli do TOP czyli ceny bardzo niskie jak na taką ucztę |
Kolego, nie na fetę tylko mecz i wręczenie pucharu. Feta odbędzie się raczej na rynku i będzie za darmo
|
Cytat:
Bilety na fetę to kupisz u pani sprzedającej obwarzanki, nie zapomnij zapytać. Myślicie czasem ? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl