![]() |
Po cichutku mam nadzieję, że wśród nowych jednak będzie Jovanović, bo szczerze powiedziawszy świeża krew to świeża krew, a i kolejna alternatywa w obronie przydałaby się Wiśle. Z resztą Diaza też z chęcią w tej drużynie zobaczę. Czym więcej opcji tym większy komfort pracy pana Maaskanta!
|
Cytat:
Może różnimy się co do definicji dokładania - z założenia Wisła ma być samowystarczalna i do tego zmierza. Inwestuje lub przejada to co zarobi, natomiast jeśli spółka jest na minusie to ktoś musi ten minus pokryć. Pokrywa w tej czy innej formie Cupiał. Jak firma ma minus to są w sumie dwie drogi wyjścia z kryzysu, poza wiecznym dokładaniem - albo obcinasz koszty i wychodzisz na prostą albo inwestujesz by zwiększyć swoje przychody. To że Cupiał obecnie jest bardziej zainteresowany tą drugą opcją to widać i jest to super. Natomiast ta droga musi pociągać za sobą inwestycję pewnych dodatkowych środków finansowych (czy to z transferów czy z kieszeni BC). Może z tego powodu dalej jesteśmy na minusie zamiast wyjść na plus a może też nie bo granica rentowności jest za wysoko. Tak czy siak, z wypowiedzi Basałaja wynika że Boguś zamiast zarabiać na Wiśle to do niej dalej dokłada. |
Czy ktos moglby wyjasnic mi co oznacza enigmatyczne stwierdzenie, że Nunez zostal wypozyczony z mozliwoscia przedluzenia?
Tzn. Że po roku mozemy wypozyczyc go na kolejny rok? Ps.Pisze z komorki,wiec prosze o wybaczenie braku Polskich znakow. |
Cytat:
|
Dla mnie temat z problemem Jovanovica nie istnieje od dawna.
Zawodnik jak i jego menager juz dawno podali ze podpisal on kontrakt... Dziekuje i bez odbioru placzmy dalej... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli podpisano umowę wstępną, nie istnieje możliwość dokonania wielkich zmian, a jedynie dopracowanie szczegółów. Można wtedy tylko zrezygnować z podpisania właściwej umowy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ty natomiast cytując część wypowiedzi tomka (oczywiście tylko ta część ktora Tobie pasuje-nawet nie całe zdanie a jego fragment) dopuszczasz się manipulacji.nie uważasz że to jest nieuczciwe? |
Rios i Łobo odeszli więc Patryk Małecki wydaje się nie ma teraz żadnego konkurenta na prawym skrzydle. Czy może będziemy tam przesuwać Ilieva czy Melikosona? A może Boguskiego jeśli wróci do dawnej dyspozycji?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Partizan grał dzisiaj z Artmedią Petrzalka mecz sparingowy i wygrał 6-0. Jedną z Bramek strzelił JOVANOVIC.
Czy to ten sam Jovanovic czy jakaś zbieżność nazwisk ? http://www.livesports.pl/detail/socc...et=-7200&tab=1 |
Cytat:
|
Cytat:
Tak ciężko wejść na stronę Partizana i sprawdzić? Bramkę strzelił Vladimir Jovančić. |
Cytat:
|
Tylko spytałem, bo nie widziałem drugiego Jovanovicia w kadrze...
a nie widziąłem że to Jovancic strzelił ;) |
A to byl jakis turniej? bo chwile przelaczajac kanaly przed walka, widzialem ze na sportklubie nawet taki sparing transmituja ?!
|
lajt.onet.pl/sport/4779852,1,pilka_nozna.wszystkie,wiadomosc.html
oferta za Bitona złożona |
Cytat:
Pozostaje nam wierzyć w Genkova. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przecież to zapewne spekulacje mediów - nie sądzę, by Basałaj się wypowiadał, że jesteśmy blisko sprowadzenia Bitona jeśli dopiero rozpoczynalibyśmy negocjacje. Sprawa jest pewnie na ukończeniu a pismaki piszą żeby pisać...
No chyba, że złotousty Bogdan znowu głupoty opowiadał w wywiadzie... |
Wyraźnie widać, że jest wola sprowadzenia dobrego napastnika. Wydaje się, że mocno skupiali się na Despotovicu, teraz Bitonie. Może nic z tego nie wyjdzie, ale przynajmniej jakaś normalność nastała. Może następne okienko będzie już normalne, to znaczy drużyna będzie na tyle silna, że wymienimy 1-2 ogniwa, a nie jak teraz, że Stan musi sprowadzać po 5-6 zawodników w każdym okienku.
|
Ja jestem ciekawy dlaczego nasz klub nie ogłasza oficjalnie transferu choćby Diaz'a przecież nawet Brugge potwierdziło transfer , hmm.. może czekają na jeszcze kogoś i na konferencji zaprezentują wszystkich nowych?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl