![]() |
Co do Olkowskiego to GKS wykupił zawodnika i dał jemu zielone światło na treningi pod okiem Nawałki w Górniku ale to jeszcze nie znaczy że Olkowski zagra w barwach Górnika. Zawsze może odrzucić ofertę Górnika z myślą o ofercie od Wisły i gry w europejskich pucharach o ile Holendrzy taką Olkowskiemu złożą/złożyli
|
Cytat:
Cytat:
|
No i dodaj do tego bardzo prawdopodobny transfer napastnika , więc jak się na to popatrzy w ten sposób to pieniędzy jak na Polskie warunki wydaliśmy całkiem sporo
|
Cytat:
Chavez 210tys euro |
Nunez podpisal kontrakt na rok wiec tylko czekac na kolejne oficjalne doniesienia klubu - to tylko kwestia czasu. Nie po to mowił Maaskant, ze Jovanovic moze grac jeszcze lepiej by z niego rezygnowac
|
Cytat:
|
dzis wieczorem mieli byc juz w kraju:) takze czekamy na konferencje z nowymi zawodnikami:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Aha wiec jak odchodzi zawodnik i w jego miejsce trzeba pozyskac nowego to sie nie liczy bo poprzednikowi juz nie placimy? wescie sie ludzie ogarnijce |
Cytat:
|
Cytat:
|
transfermarkt podał że pozyskaliśmy Jovanovica ale z doświadczenia wiemy że potrafią się mylić a przykładem dobrym jest Wasilewski którego też już podali jako naszego zawodnika!
|
Cytat:
Ze juz podpsial kontrakt. |
Widzieliśmy ale nie widzieliśmy informacji na oficjalnej stronie Wisły! A to jest najbardziej rzetelne źródło
|
http://www.90minut.pl/news/161/news1...kowskiego.html
Czy ten chlopak nie byl przymiezany do Wisly?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ktoś mi wytłumaczy: czy my mamy opcję pierwokupu Nuneza? |
Ja mam całkowite zaufanie do naszego trenera i Dyrektora sportowego.Profesjonaliści pełną gębą. Przybyli do Wisły, zobaczyli i zwyciężyli. Tzn zdobyli mistrzostwo, które wydawało się niemal nierealne. Jestem pewien że obecne transfery wypalą i będziemy mieć w końcu Ligę Mistrzów. Nie przejmowałbym się tym, ile na kogo poszło kasy. Boisko wszystko zweryfikuje. Gdybym miał się czepiać zastanawia mnie tylko reaktywacja Diaza w Wiśle a także generalnie przyszłość tego piłkarza. Jest on przecież tylko wypożyczony. Oznacza to że po okresie wypożyczenia znów odfrunie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ktoś krytykował Ruch, że chcą za darmo wypożyczyć Boguskiego, a za swoich piłkarzy żądają sporo. Może możnaby było z nimi nawiązać współpracę. My im wypożyczamy piłkarzy, którzy u nas będą mieli małe szanse na gre, młodzież, oni nam ich ogrywają, a przy okazji pamiętają o tym, że chętnie im pomagamy i to nam sprzedają danego zawodnika, a nie klubowi X, który daje 10-20% więcej : ) |
Cytat:
Nie mam zamiaru tłumaczyć co kolega miał na myśli z tym porównaniem ale chciałbym się do niego odnieść. Ja bym pokusił się o takie właśnie porównanie. Powiedziałbym że tak samo liga niemiecka jest lepsza od argentyńskiej jak reprezentacja Argentyny jest lepsza od reprezentacji Niemiec. Z tymi reprezentacjami chodzi mi oczywiście wyłącznie o o potencjał kadrowy (jak to ma się do rzeczywistej gry pokazały ostatnie mistrzostwa świata). Zdaję sobie oczywiście sprawę że moje rozważania są czysto teoretyczne i tak naprawdę bardzo ciężko jest się pokusić o tego typu porównania. |
Jovanovic jeszcze nie jest naszym zawodnikiem więc te 400 000 euro to za wcześnie doliczacie. Trochę dziwne, jakby najbardziej obiecującego zawodnika z naszych letnich transferów nie zakontraktowali. Zobaczymy jak to się rozwinie.
|
Ja mam krótkie, acz rzeczowe pytanie. Co z Jovanoviciem? Czy my go nadal chcemy skoro przyszedł do nas Diaz(tak, wiem to są inne pozycje na boisku)? Nagle przestaliśmy o nim słyszeć a Nuneza podpisali w sumie błyskawicznie...
|
Cytat:
"Poza parą kolosów liczyć się będzie Urugwaj, który na mundialu w RPA zaszedł najdalej ze wszystkich krajów latynoskich. Czy genialni napastnicy Luis Suarez - Diego Forlan są w stanie wciąż dokonywać cudów? Jak zagrają bardzo silni Paragwajczycy, a jak Chile z Alexisem Sanchezem, który ma w wielkich klubach Europy więcej wielbicieli niż Neymar? Ameryka Południowa to wciąż kontynent, gdzie geniusze piłki rodzą się na kamieniu. Oni mają uczynić turniej w Argentynie pasjonującym. Do rywalizacji kompletnie nie pasują Meksykanie i Kostarykanie, którzy przysłali do Buenos Aires drużyny młodzieżowe (pierwsze grały o wielce prestiżowy Złoty Puchar Concacaf)." Osobiście, ciekaw jestem czy w związku z tym Diaz pojedzie z zespołem już we wtorek do Tallina? |
Ciężko uwierzyć, że chłopaki (Jovanoic Nunzez ) zgodzili się na trenowanie bez podpisanych kontraktów. Także na moje to oni wyjechali już z podpisanymi kontraktami. Nie wiem o co tu chodzi może jakiś zabieg marketingowy aby co dzień pisało się o wzmocnieniach Wisły. Dla mnie to trochę głupie.
|
Cytat:
Zresztą nigdzie nie czytałem, że nie podpisali News o Nunezie pojawił się dzisiaj więc pytam - gdzie on ten kontrakt dzisiaj podpisał: w drodze do Eindhoven czy może w samolocie do Katowic? Jak na mój gust obaj wyjechali do Holandii z kontraktami w ręce, ale że klub oficjalnie o tym nie poinformował, to kibice dorobili do tego ideologię. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl