![]() |
"Kto 'jesteście'??
Rozpierdala mnie zawsze jak jeden czy drugi coś napisze a idzie kontra jakby cała Wisła czy choćby jej jakaś znaczna cześć tak myślała Byli już tacy mistrzowie co zgodę z Lechią chcieli zrywać bo się ich forum po meczu z nami naczytali Tak więc hanysie ochłoń;)" Przecież dyskusja ma swoją historię i chyba można się domyślić komu odpowiadałem. Mam nadzieję, że o to pytałeś. Ja tylko nie rozumiem tej nienawiści między kibicami. Zapewne jest dużo takich oprychów co przychodzą na mecze tylko po to aby wszczynać awantury i dokładać ognia do pieca. Przynajmniej taką mają opinię. Ja np. nienawidząc Realu Madryt nienawidzę klubu jako drużyny, a do jego kibiców nic nie mam, to tylko widownia która składa się z ludzi inteligentnych, ludzi normalnych którzy nikomu nie szkodzą, oraz przygłupów. Nie ma sensu ich wszystkich wrzucać do jednego wora. Podobnie jest z kibicami Amiki, Wisły. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Zaraz po Legii pozdrawiali nas. |
Nie chce być nie miły, ale userze Hanys pomyliłeś nawet nie wątek ale forum.
|
Najpierw na Legie a później na Wisłę.
|
Najpierw na Legię potem na Wisłę jak nie wiesz to sam za przeproszeniem nie pier**!
|
Jak sie bierze do sedziowania capa co mrózy oczy, to pozniej takie kwiatki rosną.
Ja tam bez cisnienia do tego podchodze. Nie zapominajcie kogo kreca. Areczka i Parchatkovia. Hanys, nie oprzytomniales jeszcze na ostatnich wakacjach ? |
Cytat:
|
na Wisłe też...
|
Cytat:
Cytat:
Edit: Cytat:
Cytat:
|
Bo? Bo napisali na murze "je*** wisłę" albo powiedzieły dwa osły do kamery i dałeś się sprowokwać? ;-)
Wybaczcie, że jestem ignorantem ale jestem laikiem w sprawach kibicowskich - chciałbym się dowiedzieć skąd wzięła się ta zwierzęca nienawiść powiedzmy do sprzątaczki która tam pracuje? Dalej nie rozumiem, dlaczego niby pomyliłem fora. Kibicowałem Wiśle kilka razy kiedy grała dobrze w pucharach, ale dalej darzę sympatię bo zrobiła coś do polskiego futbolu i z sentymentem czekam na ponowny jej powrót ze zdwojoną siłą do pucharów (to nie żart). |
Cytat:
Cytat:
Ale oczywiście zdaję sobie sprawę, że Wiślak będzie pamiętał tylko to gdzie jest krzywdzony ewentualnie to gdzie Legia dostaje prezent. Jego prawo, również gryźć z tego powodu ścianę. Tak jak moje (z którego jednak nie korzystam) gryźć ścianę po meczach Wisły w Gliwicach czy ostatnio u siebie z Lechią. Cytat:
Cytat:
Mnie cieszy ponad 21 tysięcy ludzi na 'antyciekawej' Arce. I 3 pkt :) Pozdrowienia. P.S. Najgorszy mecz Legii w tej rundzie. |
Cytat:
Tu jeśli założymy że kitajec nie dostał wagonu ryżu od Waszych zarządców, to pewnie też nie widział co było wcześniej a zobaczył tylko ten ostatni moment(gdzie tam chyba też nic nie było). Może na siłę próbuje to jakoś usprawiedliwić ale podobna sytuacja z niepodyktowanym karnym dla Lechii w meczu z nami.Tam to Bunoza w sposób mało dyskretny przetestował wytrzymałość koszulki rywala a sędzia niby nie widział i teoretycznie mógł nie widzieć ale mógł też dostać 2 wagony kabla:> |
Sam wyraz twarzy Radovica, nawet całkiem naturalny wzbudza litość, co dopiero podostrzony jakąś mimiką. Samuraj strzelinami (jak to ludzie z tamtej strony świata) w oczach zobaczył jak koleś urwał jaja ET i zagwizdał.
Ciekawe co teraz powie Stępniewski, wielki orędownik i pomysłodawca Japończyków. Nie bądźmy hipokrytami i daj nam Boze wygrać z Zagłębiem w niedzielę chociaż 1:0 po takim samym karnym. |
Legia gra padlinę nieprzeciętną. W I połowie mieli problem z wyjściem z własnej połowy (u siebie!), a w sytuacji 1 v 1 to chyba tylko napastnik Arki wie jak tego nie strzelił. Jak kiedyś sami dziennikarze z Warszawy pisali, "fartowne zwycięstwa" - dziś mamy kolejne.
Dziwię się, że włodarze Legii nie szukają już trenera za Skorże, bo ich skończy prędzej czy później tak jak nas... Potencjał tam mają, ale dopóki król Maciuś tam włada to jestem spokojniejszy:-) |
Najciekawszy jest tytuł na oficjalnej stronie Legii
Kod:
Pewna wygrana Legii |
Nie, no karny z dupy - chociaż w zasadzie można by dyskutować, że ten z Arki zachował się jak nieodpowiedzialny pajac i przy przezywającym miesiączke sędzim dał mu powód.
P.S. Chyba jednak przyznasz, że Rado wciaż nie jest gorszym aktorem od Kirma :) |
Jak dla mnie to lige można już zakończyć. Ktoś na górze wybrał już mistrza na ten sezon :-/
|
Muszę przyznać, że dzisiaj przeżyłem małą konsternację na trybunach, bo:
1) Dostaliśmy karnego nie wiem za co 2) Zawodnicy grali niczym na turnieju oldboyów 3) Arkowiec dostał czerwień z pupy 4) Ten ich bramkarz to Pawełek II, albo Cabaj IV (wliczając Pawełka jako ver. II i Anatolka jako ver. III) 5) Mecz kuriozum, ale przynajmniej na tybunach ciekawie :) A ten sędzia to był ten sam co na meczu Polska - WKS? |
Dziwny ten karny ale nie ma co lamentować. Ogólnie Arka grała ambitnie ale za nerwowo, a to co zrobił Budziński to jak ktoś napisał z miejsca powinien zostać zmieniony. Mieć tyle czasu, obrońców za plecami i praktycznie wbiec z piłką w bramkarza to trzeba mieć talent.
Najlepsze w pierwszej połowie, komentator nawija jak to Legia będzie grać piłką od obrony że nie będą grać długich piłek a Komor jak na zawołanie wali balona do przodu. A japoniec to w ogóle według własnych przepisów ten mecz prowadził bo kilka jego decyzji trudno zrozumieć. |
Mam przeczucie, że po zobaczeniu powtórek, Japończyk może się chcieć... otworzyć.
|
Sędzia gwizdnął to co widział. A że widział że Arkowiec ciągnie Legionistę na glebę to gwizdnął karnego. A że nie widział że Legionista wcześniej ściągnął Arkowca na glebę to błąd. Tylko dlaczego te skośne oczka co po linii biegały nic nie podpowiedziały głownemu?
emj10 Arkowiec czerwień (drugie żółtko) dostał za pysk. Coś tam mu krzyknął "hakamura kaytuna sakaya" i poszła karteczka |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak byłem na innym forum (niesportowym) to kasowano mi tematy sportowe, więc spakowałem manatki i poszukałem sportowego forum - jako że forum Wisły prezentuje się najprzejrzyściej to wybrałem te. Pozdrawiam i kończę na dziś. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
20 minuta - sędzie mógł gwizdnąć spalonego, nikt by się nie przyczepił. Ale tego nie zrobił, Budzyński miał 100% sytuację - spieprzył. Co do karnego - sędzia nie widział, że Legionista faulował pierwszy. Zobaczył dopiero gdy Arkowiec się zrewanżował i wtedy gwizdnął faul. Zrobił błąd, ale takie rzeczy się zdarzają. Naprawdę gdy czytam wypowiedzi osobników, jak wyżej i przypominam sobie 4-0 po kontrowersyjnym karnym tydzień temu, to pusty śmiech mnie ogarnia... Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Trener Arki: Cytat:
|
Cytat:
|
To chyba parodia sezonu będzie...Komentatorzy C+:
"Jeszcze chyba żółta kartka dla Radovica...Zaraz zaraz..nie bardzo wiem o co chodzi? Chyba rzut karny? TAAAK!ALE ZA CO?!?! Za to tutaj CIĄGNIĘCIE BRUMY. Ale to on był ściagany przecież" Tekst roku :D:D:D |
Cytat:
Pozatym, przestancie szukac spiskow i sie tym zajmowac panowie, bo to jest zenujace - to raz. A dwa, ze po meczu z Lechią i karnym z Legią, to nie wypada... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak patrzę na tą powtórke i patrzę.... i w sumie to zawodnik szpArki sam sobie winien... Po co on mu chciał spodnie ściągnąć? Ja wiem, że Radovic go wcześniej ciągnął, ale co to ma do rzeczy? Tak się w piłkę nożną nie gra, takie rzeczy trzeba piętnować. Zakładając że żółty nie widział, że to Radovic "ściągał", to karny słuszny.
Podobnie jak kartki za pyskówki. Powinni jeszcze na podstawie powtórek karać za wszelkie "symulki", "gry na czas", chamskie odzywki, gesty itp. W NFL za różne 'chamskie' zagrania sypią się kary dla zawodników w dziesiątkach tysięcy dolarów... Dzięki temu sie uczą "na błędach". |
wchodzi kibic L do sklepu kibica i prosi o koszulkę klubową sprzedawca pyta: piłkarza czy sędziego podać ?
a tak w ogóle, to nawet jeśli Radović był "zaczepiany" to już dawno było po ptokach (po akcji) i należał się pośredni, ale nie 11, na litość. Choć oczywiście nie wierzę by znany z jaskółek i chamówni Radović był bez winy - jak ktoś wlecze cię jak końmi to w końcu zechcesz się uwolnić od trzymającego, nie? A faktem jest to, że to Serb zamiótł murawę przeciwnikiem. |
Ola Boga, ale 'lamenty'.
Lechia została przekręcona w meczu z Wisłą. Arka została przekręcona w meczu z Legią. Dziękuje, dobranoc. |
Duch Legii "zawsze" mistrzowskiej, powraca wzmocniony Maćkiem z Wydziału Szkolenia :-D i tylko Walter tutaj nie pasuje, bo jest bogaty aż nadto wystarczająco, aby wymagać od niego i Legii - bycia świętszą od dziewicy a nie bycia tą samą......... ( i tutaj cisną się analogie do twórczości "miszcza" Spidey) - wspieraną warszawską " niewidzialną ręką" dla potrzebujących najbardziej :D
Ps. żeby nie było pod moim adresem to czy tamto - rzecz bezdyskusyjna oczywiście, iż Legia bez jakiegokolwiek "karnego" udziału "żóltych" kartkodawaczy, była dzisiaj absolutnym dominantem a wynik końcowy meczu, był najmniejszym wymiarem kary dla bałtyckiego rywala i tylko nic nie kumate towaszystwo piłkarskie z Weszło oraz forumowicze nigdy niewierzący w Spideyopodobnych, pomawiają dziewicę o niecne czyny, ze zwykłej zazdrości lub zadr z przeszłości :> |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl