![]() |
Tarasiewicz młody zdolny trener, uczy się:p Doświadczenie kierowania drużyną z trybun mu się przyda :)
A wracając do samego meczu Śląsk-Lech, to WKS powinien wykorzystac coraz słabszą grę Lecha i zwłaszcza, że grają u siebie powinni ich pokonac. A czy trener jest na trybunach czy ławce to nie ma znaczenia. Niektórzy trenerzy nawet mówią, że z trybun lepiej widac jak drużyna gra:-D |
Cytat:
|
no i moja teoria w ****u... :lol:
|
No i proroctwa części osób o "ustawionej" rywalizacji Lech - Polonia przysłowiowo poszły się j**** ;)
hehe, dokładnie kocie :D |
Tak to się można mylić:)
|
Super. Nie dość, że Lech 2 godziny się męczył 3 dni przed meczem we Wrocławiu, to jeszcze awansował co oznacza, że Polonia będzie chciała wziąć poważny rewanż w lidze, do tego na pewno nie odpuszczą łatwo Bełchatowowi w sobotę, bo już tylko z ligi mają szanse na puchary.
|
Cytat:
a powaznie: sedzia sobie ladnie pogral w kulki z karnym dla Lecha. |
Cytat:
Który to remis Smudy?9 |
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
:) Moze wreszcie bedzie im mial kto spiewac ze "rzondzom" w Krakowie :lol: Edit: http://sport.onet.pl/1,16,11,5641274...?TEMAT=1248675 : ))))))))))))))) |
Nikt im na mecze nie chce przychodzić to obniżają ceny ;]
|
Cytat:
:lol: |
Cytat:
kumpel Marcelo filmik: http://www.youtube.com/watch?v=XftYep6-xG0&eurl=http%3A%2F%2Fwww.futbol-talentos.es%2FCarlos_Andrade_Souza-3_7-2467-3.html&feature=player_embedded |
Widzieliście za co dostał drugą żółtą kartkę piłkarz Jagi po strzeleniu bramki?
Ja .......ę, paranoja :O |
no ale co w tym dziwnego?
piłkarz frajer i tyle |
za co dostał?
|
Cytat:
Cytat:
Frajerstwo to pokazał Lech, co on właściwie próbował zrobić? Mecz kuriozum. |
za to że podniósł koszulke (nie sciągnał, nie naciągnał sobie na głowe) ale podniósł na 0,5 sekundy o jakies 10 cm do góry
|
michal - jeśli dobrze widziałem, to złapał w pięść dół koszulki i się parę razy w klatkę tak uderzył z radości - i za do żółta kartka.
A Lechowi albo na starość odbija, albo dorabia do emerytury ;) |
Jezus Maria... Wasileski dostanie w nagrodę mecze w IV lidze
|
Przeciez pokazali na powtorce teraz ze założyl koszulke na glowe
|
Cytat:
|
Ale z czerwienią dla Lechi to sędzia sie wygłupił
|
Mecz zgody Polonia B. - Arka - na Kaluzy o takiej atmosferze to moga pomarzyć na meczu zgody
|
aktorstwo i cwaniactwo boiskowe..........
na pokaz aby tylko ujeba........ piłkarza przeciwnej drużyny |
Widzieliście legijny zwiad w Bytomiu ? :) Maskują się zajadajac słonecznik.
|
A moze szykuja sie na zielona trawke
|
Mnie rozbił na łopatki widok legijnego tria Urban-Trzeciak-Magiera na trawce, pałaszujacego słonecznik :)) Wybraly sie chlopaky na mecz ;)
|
****a mać! Arka prowadzi.
|
Cytat:
Zresztą w niedziele życzę zwycięstwa Piastowi nad Ruchem, może Ruch również grający wkrótce z Legią pokona ją po raz 3? :D |
Z drugiej strony różnie może być jeszcze. Najważniejsze żeby Lechia się utrzymała.
|
Lechia musi wygrać mecz z Piastem na wyjeździe w ostatniej kolejce - to będzie kluczowy mecz. Nie wiem jak z nami i Lechem (może remis z Lechem?) ale to powinno dać przynajmniej miejsce barażowe:)
|
No właśnie, jeśli Arka wygra to będzie miała 29 punktów. 5 zespołów będzie miało taką liczbę punktów. Kto wie czy na koniec jeśli Arka będzie miała tyle samo punktów co Lechia to 6 punkcików Lechii w małej tabelce z Arką nie da jej utrzymania.
Tak jak np jeśli Arka wygra to teraz Lechia wskoczy z 12 na 8 pozycję:) |
2-1 dla Polonii :)
|
Piknie:):):)
|
No i problem się rozwiązał, za tydzień Polonia Bytom pobiega smętnie po boisku w Warszawie nie wysilając się zbytnio:)
Przynajmniej Lechia na tym skorzysta:) |
Przy wygranej ŁKS, Odry i Ruchu (co jest prawdopodobne) mamy "zelazna 3ke do spadku"
|
Mi się wydaje że Górnik wygra z ŁKS
|
No i Ara sra po gaciach,bo przy zwyciestwie Zaboli i Starozakonnych jutro ,z wielkim moim wielkim wspolczuciem beda zajmowac w tabeli ostatnie miesjce :) :)
Wonderful :) |
Wojtas - wypluj ta cześć o tych co za 5 wpuszczają a miejmy nadzieje że juz niedługo będą płacić 5 by ktoś tam przyszedł:>
|
Jest może gdzieś tabela uwzględniająca wyłącznie mecze po przerwie zimowej?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl