![]() |
Układ tabeli w lidze francuskiej jest niemal identyczny jak w Polsce. Lyon, Bordeux, Auxerre i Marsylia zajmują miejsca nie gwaranujące gry w LM, a prowadzi zespół z małego miasteczka. Nawet odpowiednik Craxy od razu rzuca sie w oczy :D
|
Spokojnie. Za jakis czas (obstawiam 20-30 lat) pieniądz papierowy zniknie i już żadnej korupcji nie będzie w zadnej dziedzinie życia.
|
Czekam na wysyp legionistów, będzie dużo śmiechu jak będą przekonywać nas (spiskowców) do tego że karny był słuszny :D
|
Cytat:
Ten bramkarz o twarzy Kurskiego, mam nadzieję na zawsze przejał "bronienie" naszego Mario. |
buehehhe Witkowski rotfl :D
|
MOM : Sędzia i Witkowski :D
|
a może to bramkarz Arki dostał co miał dostać?:P
|
Witkowski....
|
No cóż Mikałaj już blisko :lol::-P:lol:
|
ale ciota Witkowski... 100 mecz w ekstraklasie
|
Brawo..Piękna parada Witkowskiego! :D
|
Boże, nie dość że napastnik-amator, to jeszcze bramkarz-sabotażysta. Nie mieli szans:lol:
|
Wyniku meczu nie wypatrzyl japonski arbiter tylko bramkarz przyjezdnych ktory byl autorem dwoch bramek.
Najbardziej cieszy wynik Korony, zwyciestwa Legii mozna sie bylo spodziewac albo inaczej, mozna bylo na nie liczyc; ale wynik Korony w sytuacji naszej pogoni jest bardzo dobry. :) |
Cytat:
|
przecież to jest paranoja! oczywiscie komentatorzy ligi+ będą się onanizować jak to Legia pykła Arke bez problemów... żal żal żal
|
Sa cabaje i pawełki to czas na witkowskie
|
Cytat:
|
No i jak zwykle nożownicy z Powiśla pozdrawiają po meczu Polonię. Ach, te kompleksy.
|
Cytat:
|
dobra zaraz na pewnej stacji TV będzie z Archiwum X może coś opowiedzą o tym dżapańczyku co " sędziował " i o Witkowskim :D
|
Nie ma chyba nigdzie na świecie gorszych komentatorów od tych którzy są w Polsce.
Oni powinni komentowac mecz i mówić kto aktualnie jest przy piłce a nie serwować widzom jakąś pseudofilozoficzną papkę na temat futbolu. Poza tym gdy gra reprezentacja to nigdy nie mówią po imieniu kto popełnia błąd - tylko "teraz groźna strataaaaa" zamiast powiedzieć "Wojtkowiak koszmarny błąd!!!!!!!" |
Cytat:
Tak to ten sam Japończyk. Cytat:
Podbijam w sumie, bo wg. mnie raczej nie, z tego powodu, że Korona zremisowała z nami na wyjeździe 2-2 i ma tak jakby więcej goli strzelonych na wyjeździe bo my u nich jeszcze nie graliśmy, ma to jakieś znaczenie ?? Pytam z ciekawości po prostu :) |
Cytat:
Taki mały ps. moja żona którą zmusiłem do (chwilowego)) oglądania meczu - zobaczyła xxxx i zadała pytanie: Kto to jest taki dziwny z Legii? ja się pytam : Który? Odpowiedź: No taki jeden z Legii wygląda jak mumin. Ja: Jak mumin? To pewnie Radovic? Odp: Taaak Radovic )))))))) :rotfl: |
Sędzia wypaczył wynik, resztę dokończył Witkowski. Mecz słaby, fajna oprawa Legii.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie no Wawrzyniaka juz zna - ale to jest już "waga ciężka" ))) Inna sprawa że może i mumin ale lepiej mówi po naszemu niż trener kadry narodowej :rotfl: Wspaniali kibice Arki (na już pustym stadionie - szacun za doping ))))) najpierw "pozdrowili" Legię a następnie nas. Kuwa zarazili się już kompleksami na maksa od swojej obrzezanej zgody. |
Jedno jest pewne, ciężko będzie w Gdyni i do tego jeszcze na sztucznej trawie.
|
A mi tam po tym meczu nie do śmiechu. Patrząc na zachowanie sędziego, Witkowskiego oraz muru Arki przy trzeciej bramce przypominaja sie stare czasy - przekrecony mecz.
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie wiem czemu ale mam odruch wymiotny kiedy słysze nazwiska Legionistów: Rzeźniczak, Wawrzyniak, Kiełowicz, Radovic, Borysiuk, Antolovic, a gwoźdź do trumny to Komorowski.
|
Cytat:
Nie za bardzo myślę dziś :) |
W ramach wymiany międzyplanetarnej powinno się wysłać leśnych ludków z PZPN-u na Marsa, bilet w jedną stronę. Ściągają jakieś japońskie pokemony, przyzwyczajone do własnej ligi i kultury, gdzie pokrzywdzony piłkarz podchodzi do rywala i mówi " przepraszam że boli Cię noga po kopnięciu mnie w głowę", a kibice dziękują z oklaskami na stojąco własnej drużynie po przegranej 0:7... Normalnie matrix jakiś, zagadaj takiego to i tak nie zrozumie i zółtko jak w banku..
|
A bydło z gdyni na stadionie Legii przed kamerami Canal + śpiewa Wisła to stara k***. Widać, że przydupasy Amiki ten sam poziom prezentują.
|
Jeśli Wisła wygra to wskoczy na drugie miejsce, bo zdobyła 4 punkty z Legią i Koroną, Legia 3,a Korona 1.
|
właśnie zobaczyłem ten karny ...
absolutnie nie dziwie sie osobom które po tym wyłączyły tv , sam bym wyłączył tego nawet skandalem nie można nazwać |
Ja pierdzielę jaki przekręt :shock:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...jak__1_0_.html Na wyspach Radovic by po takim show zapewne spory ban dostał ale u nas... |
" Karny podyktowany przez sędziego z Japonii, pewnie wykorzystał kapitan Legii Ivica Vrdoljak. Słusznie podyktowana jedenastka za boiskową bezmyślność zawodnika Arki była wielkim prezentem dla podopiecznych Macieja Skorży. " źródło oficjalka Legii... no k***a sorry ! no cóż trzeba się przyzwyczaić do " standardów " naszej ligii... Wisła i tak będzie Mistrzem ! :)
|
A co do karnego to mi się skojarzyło z meczem PAO-Wisła.Ten był jeszcze bardziej z dupy ale zasada była podobna
|
Cytat:
mimo całej naszej niechęci do Legii nie zawadzi przyznać, że oprócz ostatniego meczu u nas to wielkiej różnicy między nami a nimi nie ma. Tu i tu do tej pory piach. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl