![]() |
od wielokrotnie wymienianego tu zbymaka :)
|
ludzie dajcie spokój transfery będą poczekajcie cierpliwie...
|
okej, ja uwazam ze w tym co mówi Zbymak i Maci0s jest odrobina prawdy... wydaje mi sie wrecz ze byloby znacznie ciekawiej jakby Zbymak dalej robił tą sinusoide nastrojów ;-)
A co do gierek, w które tak bardzo wielu z Was ciupie. Kiedyś była taka gra jak Championship Manager i za moich młodzieńczych lat wszystko co tam było się sprawdzało w rzeczywistości - np Robbie Kean który grał w Wolves, albo Ibrahimovic który grał w Malmoe... także ja bym ściągnał następujacego napadziora :P: http://www.transfermarkt.de/de/eldar...ler_26510.html |
Cytat:
|
Prawdopodobnie będzie trzeba poczekać do jutra lub piątku na nowych zawodników...bo inaczej sobie tego nie wyobrażam...od jutra rusza karuzela transferowa bo otwiera się okienko. Mam nadzieje że dojdzie Milinkovic i jakiś obrońca...oby z Brazylii...na Makinwę bym nie liczył...kasa
Szkoda że się to tak wszystko przeciąga ale widocznie w Wiśle to standard. Miałem nadzieje że nasz nowy Prezes ruszy ostro do przodu. Skoro mówił że nie będzie transferów do końca czerwca a są już dwa to co będzie od jutra??? |
www.sport.pl/pilka/1,82311,8082034,Liga_Europy__Sadlok_nie_polecial_n a_mecz_do_Kazachstanu_.html
Sadlok boi się latać samolotem? Ale byśmy zrobili transfer na Ligę Europejska;D buahhaha Chyba tylko mógłby grac z drużynami z Czech lub Słowacji gdzie można samochodem dojechać ;p Chyba ze jest drugie dno.. Gdyby zagrał z Kazachami to zamkną by sobie drogę do transferu do Lecha czy Wisły... ale to tylko moje gdybanie. |
Nie możliwe...Przedłużył kontrakt przecież...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie możliwe, że boi się latać, bo jak wcześniej podróżował z reprezentacją np. do Tajlandii?
|
Cytat:
|
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ma...ler_45595.html Najwyższa pora pomyśleć o następcy dla Sobola.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/da...ler_45589.html A może partner do defensywy dla Marcelo ? |
podobno dzisiaj żadnych transferów nie będzie, a jeżeli już jakieś będą to po prezentacji nowych strojów
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Żmijka skąd masz takie informacje. podobno termin prezentacji nowych strojów nie jest jeszcze ustalony, a skoro umowa z Umbro kończy dziś to logiczne że jutro zaczyna się umowa z Adidasem i prezentacja powinna być jutro :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kiedyś kowalczyk opublikował cykl opowiadań z czasów jego kariery. Zapadła mi w pamięć anegdota jak lecieli na zgrupowanie do Brazylii na mecz towarzyski to Świerczewski się tak schlał że stewardessy myślały że nie żyje tak go nie mogły dobudzić ... Słyszałem też parę ploteczek jak to znajomi mijali się wielokrotnie(to samo osiedle) z Brożkami w monopolowym... Taka polska mentalność i niestety, wielu polskich piłkarzy zmarnowało sobie kariery przez używki, kasyna. Sam chodziłem do liceum z paroma kadrowiczami U-15(?), którzy w ten sposób spaprało sobie przyszłość...
|
Trzymajcie się tematu. Transferowe s.f, a wspomnienia Kowalczyka i alkoholowe wysoki Świerczewskiego and spółki to są całkowicie różne sprawy. Ten temat mimo swojej całej "obszerności" nie jest poświęcony tym ostatnim.
|
cena za Sadloka i Sobiecha pewnie spadnie jak ich Ruch odpadnie z drużyną z Kazachstanu, jutro pierwszy mecz.Wtedy jeszcze sami sie będą prosili o transfer do Wisełki.Zobaczycie.
|
po obejrzeniu tego meczu Koszyce -Roma stwierdzam że sie Milinkovic nadaje nie to ze mnie powalił na kolana swoja grą ale techniki przeglądu pola i inteligencji piłkarskiej trudno mu odmówić do Kosowskiego jednak trochę mu jeszcze brakuje zbyt jest statyczny jak na mój gust.:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A to nie jest tak, że zasada dotyczy samych rozgrywek, a nie eliminacji do nich?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Patrząc na nasz dzisiejszy skład zadaje sobie pytanie...czy ktoś jest ślepy??? Gdzie obrona...Cleber co konczy za 6 miesiecy kariere jest wolny i ma 36 lat plus nieopierzony Kowalski??? Gdzie te transfery...halo czy do tych w zarządzie nic nie dociera...powtórka z Levadii jest blisko...sprzedajcie jeszcze Marcelo...a najlepiej zawodników godzinke przed meczem pucharowym, albo w trakcie kontraktujcie...w żadnym innym klubie nie ma takiej amatorszczyzny...i niech nikt mi nie mówi że nie ma kasy...można sprowadzić dobrych graczy za free tylko trzeba chcieć...przecież gracz potrzebuje czasu na aklimatyzcje...już widze te tłumaczenia że brak zgrania itd. Lepiej wysyłac ich do 5 gwiazdkowych hoteli tracić kase na testy szrotu, a za sprowadzenie zawodników brać sie od d*** strony...
|
Zbymak w niedziele bodajze pisal ze ten tydzien bedzie piękny, a poki co sciagli emeryta Zurawskiego ;|
codziennie mialo byc jakies info, byle nie skonczyla sie tylko na Zurawskim ;/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
szkoda ,że tylko 2-0 dostaliśmy z dynamo może działacze pzejrzą na oczy i ruszą dupska po nowych zawodników bo jak na razie to jeden wielki bełkot...coś tam robia a efekty mizerne.robią podchody pod milinkwicia z miesiąc!chcecie go kupić to kasa na stół i jest zawodnik a nie zabawa w kotka i myszke.rozumie ,że z czasem przyjdą nowi ale ludzie kolejny sparing i gra kowalski z cleberem na środku lol.
|
Cytat:
zbymak już kiedyś wspominał że sytuacja się cały czas zmienia więc nic nie jest pewne na 100 % człowieku zejdź na ziemie :-/ dzisiaj mówią tak a jutro tak nic nie jest pewne ... |
Wy jesteście tak naiwni czy co?? W żadnym innym klubie transfery nieodbywają się tak jak w Wiśle...skoro wicemistrz Poslki nie ma kasy to pytam sie kto ma mieć?? Czy skoro chcą kogoś kupić to za każdym razem tgransfer gotówkoy załatwia sie tyle czasu, pytam sie kim będziemy grać za rok na obronie, kim na pozycji def. pomocnika...przecież za roku na rok zawodnicy się stażeją a Sobolewski wiecznie młody nie będzie, Singlar też coraz starszy co chwile kontuzja a tu nawet zmiennika nie ma...poprostu bajzel w klubie i łapanka na ostatnia chwile bo trzeba poskąpić....
|
Może jutro będzie jakaś konferencja i przedstawią kolejny nabytek ? A tych potrzeba jak na lekarstwo żeby nie było kompromitacji za 2 tygodnie.
|
ja mysle ze konferencja bedzie w piatek i przedstawia wiecej zawodnikow, chociaż lepiej by bylo codziennie po jednym ale latwiej zrobic jedna konfe, jeden przelot itp.
|
Cytat:
Jak piszesz "potrzeba jak na lekarstwo" tzn, że potrzeba mało/ w małej ilości wyrażenie potoczne Cukru u nas jak na lekarstwo – zaraz skoczę do sklepu.
Tak więc transferów potrzeba nam "od groma" :) Chyba, że uważasz, że kadra jest wystarczająca;) To naprawdę bez złośliwości, rozumiem, że to przeoczenie:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl