![]() |
Cytat:
|
Dodatkowo zapytam dlaczego u nas nie prowadzi się sprzedaży w kilku punktach na tzw. "wyspach" np. w galeriach handlowych itp?
|
i niech nie myslą, że na każdy mecz ludzie będa stali po 4-6 godzin jak przed Apoelem. A brak mozliwości płacenia karta to juz wogóle jest XIXw.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do pamiątek i reszty też mnie ch** strzela ze marketingowcy zamiast sie przescigiwać w pomysłach na gadżety Wiślacki .......na hasło "zdobylismy mistrza" i będa jechać na tym do następnego sukcesu. A przecież na wejsciu powinien być baner - Za słabi na LM. |
Lechia: http://lechia.pl/25625
|
http://lechia.pl/26417
Tiaaa, jak patrze na to jak może prosto i ładnie to wyglądac to az mnie k***ca bierze jak popatrze na zdjęcia kolejki az do Reymonta. Przecież to nie może byc aż tak trudne!!!:evil: |
Cytat:
|
Byłem dziś po bilet na Odense i otwarte były tylko trzy kasy, kolejek brak, pojedyńczy ludzie kupują bilety.
Marnie to może wyglądać, ale miejmy nadzieję że Wisła dobrze zagra z Lechem i to trochę ściągnie kibiców. Poza tym, ceny trochę za wysokie, bo wydanie dla przeciętnego Kowalskiego 50-100zł w jeden wieczór to nie taki mały wydatek. |
Dokładnie, jak przyszedłem to przy kasach 3 osoby... ciezko bedzie o komplet tym razem...
|
Bilety drogie nie oszukujmy się,zresztą nie tylko u nas wariuja z cenami,na Legii najtanszy na puchar bodajze kolo 58 zl na żyletę,więc ci działacze delikatnie sobie w ch... lecą z kibicami!
|
O ja pierdziele ludzie do meczu 2 tygodnie a wy panikujecie ,że mało ludzi kupuje bilety,każdy wie,że z zakupem biletu nie będzie problemu więc po co się rzucać jak można spokojnie po wypłacie kupić.Zresztą dużo osób nie kupuje bo na razie mogą tylko karnetowcy.Ja sam mam karnet a nie kupuję bo czekam na wypłate .
|
30 sierpnia – 4 września – sprzedaż biletów tylko dla posiadaczy karnetów Jesień 2011
Jeszcze się w ogóle sprzedaż nie zaczęła, a Wy tu mówicie. Kolejek nie ma, bo karneciarze mają przedsprzedaż. Jak wiemy, jest ich ok. 8 tys. Przez te 3 dni sprzedało się pewnie coś koło tysiąca biletów. Niektórzy karneciarze odpuszczą mecz - trudno. Poza tym mecz rozgrywany jest w godzinie nie najciekawszej, co pewnie nie jest większości na rękę. Liczę na 18 tys. |
Szkoda,że nie wpadli na pomysł mini-karnetu na 3 mecze pucharowe. Byłoby może troche taniej i mniej jezdzenia po bilety.
|
18 ? Optymista. Jak 12 tys. to będzie sukces.
|
Cytat:
|
Wy piszecie tylko tak żeby sobie popisać bo wam się nudzi? 12 tyś? A chce się jeden z drugim założyć o karnet że będzie 20 tysi minimum? Załóżcie się albo skończcie pie*dolić
|
Chcąc gwizdać na Małeckiego musicie wydać te 50 zł
|
No ja np. nie mam zamiaru płacić 50zł bo uważam że to złodziejstwo, wolę sobie pojechać na wyjazd.
|
Cytat:
|
Panowie bez osobistych wycieczek, takie rzeczy załatwiajcie sobie na PW.
|
ja jestem pewny że stadion będzie pełny zobaczycie jakie kolejki będą od 5
|
Cytat:
|
I ktoś widział już te tłumy pod kasami ?
|
No właśnie też jestem ciekaw sytuacji pod kasami dziś.
|
Kibicuje tym 12 tys. które zakładam że będą na meczu. Usatysfakcjonowany moją odpowiedzią ? A do meczu 10 dni jeśli już chcesz być tak dokładny.
|
Cytat:
|
"Kibicuje" mojemu "nosowi" w tym temacie. A ten szacunek ilości kibiców opieram na:
- atrakcyjności rywala (nie powala na kolana) - obecnej formie Wisły (braku formy) - cenach biletów połączonych z biedą w kraju - wypowiedzi P. Małeckiego w sprawie "pikników". ps. żeby Cię uspokoić. Karnet mam więc nie potrzebuję się zakładać. Bilet też kupię. Każdy chciałby żeby był komplet, każdy pewnie też chciałby wygrać te 12,8 mln w Lotto w kolekturze na Skotnickiej w Krakowie (jakiś szczęśliwiec w sobotę wytypował tam swoje liczby). Czy przypadkiem to nie Ty Wit.Ek ? :) Bo pachnie mi to strategiczno-matematycznym podejściem do wytypowania szczęśliwych liczb. |
Cytat:
Choć kiedyś uświadomiłem sobie, że jest pewien sposób matematyczny na zwiększenie szansy na wygraną... Otóż. Jest pewna ilośc kombinacji. Jesli npw grze 6 z 49 to 49 x 48 x 47 x 46 x 45 x 44 = 10 068 347 520 Jeśli jakaś kobinacja już padła to... zwiększymy prawdopodobieństwo na wygraną jeśli tej kombinacji obstawiać już nie będziemy. Dlatego najlepszym sposobem było by wpisanie do komputera kombinacji z kilkudziesięciu ostatnich lat do jakiegoś komputera po to by obstawiając liczby w totku nie obstawiać tych, które już wypadły. Ponieważ wpisywanie kombinacji z kil;kudziesięciu lat to karkołomne zajęcie więc proponuje inne rozwiązanie Obstawianie jednej i tej samej kombinacji. Skoro jest 10068347520 kombinacji to jeśli losowania są dwa razy w tygodniu w każdym tygodniu obstawiac będziemy 10 kombinacji (co tydzień obstawiamy 10 różnych ale tych samych co przed tygodniem kombinacji) to za 9 681 103 9 milionów 681 tysięcy z jakimś tam kawałkiem lat na pewno 6 trafimy Wybaczcie off topic |
Chyba wole wersje, że
Skoro od 15 lat padło 34 wygranych w Krakowie a Kraków liczył 620 tysiecy osób powyżej 19 lat na koniec 2009 to potrzebujemy 273 tysiące lat by padło 620 tysiące wygranych powyżej miliona |
Cytat:
Naprawdę uważasz, że fakt, że dana kombinacja już kiedyś wypadła, zmniejsza prawdopodobieństwo, że wypadnie w najbliższym losowaniu? Na jakiej podstawie? Zawsze traktowałem losowania Lotto jako zdarzenia niezależne (pomijam jakieś teorie co do oszustw przy losowaniu :) ). Dlaczego uważasz, że losowanie sprzed X lat ma jakikolwiek wpływ na te najbliższe? Dalsze obliczenia są już skutkiem założeń, więc póki co nie ma co o nich dyskutować. |
Witek, wydaje mi się, że Twoje zalożenie jest błędne.
uprośćmy to do rzutu monetą. Ty zakładasz(chyba,że nie rozumiem Twojego toku myślenia), że jak w rzucie monetą wypadnie orzeł, to prawdopodobnie następnym razem będzie reszka. A choćby orzeł wypadł 5 razy z rzędu to i tak prawdopodobieństwo wypadnięcja reszki cały czas wynosi 1/2. Wikipedia: Cytat:
|
Cytat:
|
Który klub (w tym przypadku Stowarzyszenie Kibiców) prowadzi sprzedaż internetową na mecze wyjazdowe poza Polskę?
|
Cytat:
Wisła ma dość kibiców na miejscu w Krakowie, aby sprzedać to co jest do sprzedania. Nadmiar można puścić do kas w Londynie. |
Wie ktos czy jest duza kolejka po bilety ?
Cytat:
szanse się zwiększają :) |
Cytat:
Może nowy temat - kącik matematyczny? :) |
Cytat:
Najpierw wyciągam jedną z 49 kulek więc mam 49 możliwości wyciągnięcia Potem wyciągam spośród 48 kulek więc mam 48 możliwości Potem wyciagam 47 potem 46 więc 49 x 48 x 47 x46 Może rzeczxywiście niech jakis moderaotr przeniesie nasze rozkminki do kącika matematycznegoi ? W końcu to temat o biletach |
Gdyby Wisła grała z Barceloną, czy z innym Realem, to od wczoraj rana pikniki ustawialiby się w kolejce. A tak, czekają na porażkę z Lechem, aby mieć wytłumaczenie swojego nie przyjścia na Odense. Co tak nie zmieni faktu, że na tym forum stado pikników będzie wylewało własne żale ws Małeckiego, itp.
|
KOALIK nie ma sie co zalamywac. Tak wyglada nasza Wislacka rzeczywistosc i w takim punkcie dzis jestesmy, ze normalna liczba na meczu to 12-15 tys. Reszta zalezy juz od pogody, ceny biletow, renomy rywala, aktualnej formy i miejsca w tabeli Wisly. I nie ma sie co obrazac, bo taka jest rzeczywistosc w Krakowie i w calej Polsce. Trzeba robic swoje, wychowywac mlodych fanatykow, tworzyc ekipe z tych 12-15 tys a reszta jak chce to niech sobie chodzi na mecze topowe bo nikt im nie ma prawa zabronic
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl