![]() |
Ja .......e... na środe miałem gotowy kupon, którego ostatecznie nie puściłem i wszystkie mecze weszły. Na dziś miałem 5 kuponów, na trzech nie wszedł 1 mecz, na jednym 2 mecze, a jeden chyba wszedł jeśli wynik Feyenoordu został anulowany.
Dramat :[ Saragossa - Barcelona 2 Rangers - St.Mirren (neutralny teren) 1 Wolfsburg - Hertha 1 Jakieś przeciwwskazania? Bo planuje za większą kase zagrać |
AC Milan - SSC Napoli 1
Manchester United - Liverpool 1 Blackburn - Chelsea 2 Lech Poznan - Jagiellonia Bialystok 1 Zaragoza - Barcelona 2 Real Sociedad - Levante 1x RKC Waalwijk - Ajax 2 20 e.w 225 nie ma co na dziadkow grac:( |
Manch.Utd - Liverpool 1
Blackburn - Chealsea 2 Lokomotiv.M - CSKA Sofia 2 Montpellier-Valenciennes 1 Saragossa-Barcelona 2 Wolfsburg-Hertha Berlin 1 AC Milan-Napoli 1 kurs 18;73 jakieś przeciwskazania,uwagi porady? z góry dzięki :) |
Wczoraj grałem :
Wisła - Lechia 1 Auxerre - Le Mans 1 Espanyol - Sevilla 1 Zagłębie - Polonia 1 Stuttgart - Hannover 1 Korona - Odra 1 Wisła Pł - ŁKS 2 Everton - Bolton Za 5 zł do wygrania 789,20 , jeba*a Korona! A na dziś nie grałbym Wolfsburga , coś czuje że remisik będzie Lech - Jaga 1 Milan - Napoli 1 Saragossa - Barca 2 Montpellier - Valenciennes 1 Rooney strzeli gola - Tak Blackburn - Chelsea 2 |
Bordeaux v Lille 1
Valencia v Almeria 1 OB v AGF 1 kurs 3,965 |
na dzisiaj dwa kupony:
Waalwijk-Ajax 2 Milan-Napoli 1 Odense-Aarhus 1 Rangers-St Mirren 1 za 100 zł do wygrania 300 zł Lech-Jagiellonia over 2,5 Marsylia-Lyon over 2,5 United-Liverpool over 2,5 za 50 zł do wygrania 320 zł |
Wczoraj dobry dzień to dzis też trzeba było coś postawić:
Waalwijk - Ajax (-1) - 2 Wolfsburg - Hertha - 1 Lech - Jaga - 1 |
na dzis:
Bari-Parma 1 Wolfsburg-Hertha x2 Cska Moskwa-D. Moskwa 1 Lech-Jagiellonia 1 za 100 do wygrania 1378 |
Bordeaux - Lille 1X
Montpellier - Valenciennes 1 Saragossa - Barcelona 2 Valencia - Almeria 1 Wolfsburg - Hertha 1 25/142.70 tradycją sie staje, że nie siada 1 mecz... |
Fulham - Manchester City 1X 1.57
Blackburn Rovers - Chelsea 1X 2.69 Kursy ogólnie 4,22 |
rooney strzeli lewandowski strzeli messi strzeli valencia 1 schalke 02 i milan-napoli over 2.5 za 5 zł do wygrania 250zl
|
chievo-catania kurs na remis 1.7 i jest 80 minuta jest po 1:1 czyżby korupcja we włoszech ?
|
obłowił się ktoś na skoczkach repezentacji Austrii zwł. ??
po prawdzie - gdybym dysponował kwotą 5000 to bym postawił |
Cytat:
|
Cytat:
|
Man U. - Liverpool 1
Blackburn - Chelsea 2 Marsylia - Lyon 2 Fulham - Man. City 2 Bordeaux - Lille 1 ako: 33,06 zł zobaczymy co to będzie. ;) shit.. |
Gdzie można znaleźć tabele 2 ligi greckiej i szwajcarskiej w piłkę nożną?
|
Cytat:
|
http://pl.soccerway.com/
Oj Chelsea... :( |
Haha Chievo ladnie polecialo w uja...To sie nazywa skala korupcji. Co do dzis to Ajax fajnie wszedl,a o Wolfsburgu nie wspominam..
|
Dziś Slavia Praga.
mały off top : wiecie czy idze jakos ustawić proxy żeby ogladać mecze w Bet at home? |
Na dzisiaj taki kupon(dwa mecze już trafione,ale nie było mnie wcześniej):
Rubin-2 Unirea-2 Betis-1 Den Bosch 1 Bursa-1 za 10 zł do wygrania 68 zł |
Leeds - Millwall 1
Broendby - Randers 1 Rosenborg - Start 1 Bursa - Denizli 1 IFK Goeteborg - Hacken 1 20/132.80 Zapewne tradycyjnie nie wejdzie 1 mecz... : ) Haha no i jednak to 1 mecz wszedł :lol: |
Cytat:
absolutnie bez złośliwosci, ale akurat tym razem to wszedł 1 mecz ;) Troche szokujące są te wyniki, ja na szczescie odpuscilem. Na noc sprobuje Red Wings |
Dziś pełen sukces:) na jutro jedyny pewny typ to
Legia-Ruch under 2,5:) |
Na najbliższe dni :
Man City - Everton 1X Barca - Osasuna 1 (handi 0:1) Valencia - Malaga 1X Getafe - Real X2 kurs 1.96 Za grubszą kasę... |
Witam , wreszcie wiosna ...
wszedł na razie remis do przerwy (Legia - Ruch) .. a na wieczór : Nottingham Forest 1 Sevilla z handi -1 Blackpool- Swansea - x- do przewry |
Podobno w 2 lidze włoskiej jest lekki wałek i w meczu Gallipoli - Triestina goście mają wygrać...W internetowych bukach jest wszędzie wycofane, ale byłem w sts i złapałem po 2.35 ;)
|
Legia elegancko,chociaż sytuacji było od groma w regulaminowych 90 minutach
na wieczór: Werder-Augsburg over 2,5 Nottingham-Crystal Palace 1 |
Cytat:
|
Cytat:
Frosinone - Modena X Vicenza - Crotone X |
Cytat:
|
Cytat:
A co do X wiedziałem, że wycofali, ale jakoś nikt o tym nic nie wspominał... Jak wróciłem z sts odwiedziłem chata na którym często siedzę i goście mówili, że w sts też już wycofane więc złapałem się w ostatniej chwili... Pożyjemy zobaczymy... |
Jak tak popatrzyłem na kursy jakie były/są na ten mecz Triestiny to ładna rozbieżność na 2 od 1,62 w bet365 do 2,90 w ekspektcie,co ciekawe to w 10bet kurs wzrósł na Triestine.
|
Hahha zaden z tych ustawionych nie wszedl. Niezle buki pojechaly...
|
Jeden remis wszedł... I 20 zł poszłooooo :)
Ale dużo się też nie nachapali, bo szybko zablokowali, więcej by mieli jak by zostawili :) glinek, a w jakim buku grałeś? Przecież od rana nawet w sts nie było :P |
jeden wszedł ;) Frosinone - Modena X
i nawet z tego skorzystałem za 35 zł wyciągnąłem 70,90 ;) |
Na dziś dubelek:
Tottenham-Fulham 1 Feyenoord-Twente 1 |
Na dzis taki dubelek
Kopenhaga 1 Panathinaikos 1 |
w toto-mixie ;) jak zobaczyłem, że ten mecz nie został tam wycofany to od razu pobiegłem do buka :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl