![]() |
jest ich trzech... :)))
ciekawe jak się Pyraki, Pasiaki i Śledziaki będą razem wspierać w dolnych rejonach tabeli |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kolejna makabryczna kontuzja : http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?ka...&wid=12788081&
Uwaga zdjecie moze byc dla niektorych zbyt mocne... Moze to nie ekstraklasa ale skoro juz mowimy o tych drwalach.... |
For_FuN_, czy ja wiem czy chciał uderzyć. Jak dla mnie to machnął ręką, tak jak się odgania upartą muchę albo komara. Oglądałem przed chwilą tę sytuację. Arboleda był tyłem do kamery i niewykluczone, że jak to on, coś do Przybylskiego seplenił łamaną polszczyzną. Ten machnął ręką w stylu "idź pan w ch*j", Arboleda to wykorzystał i wymusił czerwień. Pokażą inne powtórki to zobaczymy czy dobrze kombinuję.
Mnie śmieszy, że co tydzień w Lidze+ extra przymierzają Arboledę do reprezentacji, bo jakiś jego praszczur był Polakiem. |
anulować kartkę Przybylskiemu, Uwajaj żółta za prowokowanie i aktorstwo.
|
Nawet za sam zamiar uderzenia rywala sędzia ma prawo pokazać czerwoną kartkę .
|
kreseq, ale to akurat niczyja wina, zwyczajnie stanął i trach. Swoją drogą z artykułu wynika, że są apetyczne i nieapetyczne kontuzje. Co trener GKP chciał przez to powiedzieć :D
vote-for-mikey, pamiętaj, że to w końcu uwielbiany przez media Lech, a Arboleda może płakać ;) Pauwe, pytanie czy machnięcie ręką klasyfikować jako zamiar uderzenia czy chęć ochłodzenia rywala ;) |
sądzę, że jakby chciał uderzyć to by go trafił i to pięścią ;)
|
Bialix - Wiem ze tutaj nie bylo faulu, ale chodzilo o sama "nature" tego sportu.
Sam widzialem jak chlopak po wsadzie na boisku koszykowki pozbyl sie stabilnosci kolana. Oby doszedl do siebie jak najszybciej i wrocil do gry. To samo tyczy sie kazdego kotnuzjowanego powanie pilkarza. Kontuzja "kostki" to najgorsze co moze sie przytrafic zaraz po wlasnie kolanie. Te czesci "ciala" czlowieka sa nabardziej uposledzone jesli chodzi o budowe, Jak cos sie stanie z kostka to juz cale zycie czlowiek bedzie mial ta czesc ciala bardzo podatna na kontuzje. Jesli natomiast bedzie ktos mial powazna kontuzje kolana to albo zostaje kaleka albo cale zycie musi przezyc bez czynnego uprawiania sportu. |
Każdy sport wyczynowy związany jest z ryzykiem kontuzji. A z tymi kostkami i kolanami to jest jak mówisz i niekoniecznie musi to się wydarzyć na boisku. Mojej dziewczynie naderwało się coś w kolanie gdy wsiadała do busa. To było w grudniu tamtego roku, leczyli ją, ale dalej ją napieprza czasami i bywają dni, że kuleje jak diabli. Facet się na pewno pozbiera, na razie pewnie go badają i niedługo wydadzą wyrok.
A Przybylski jest niewinny i będą jaja z tego wydarzenia ;) |
Cytat:
:rotfl: |
Cytat:
A tu się nie do końca zgodzę )) Jestem żywym przykładem - miałem złamanie z wgnieceniem kłykcia piszczeli lewej ( polecam google - bardzo sympatyczna kontuzja)) w pakiecie naderwanie wiązadła bocznego lewego ( na szczęście nieznaczne) i w konsekwencji rekonstrukcję kolana z przeszczepem w maju 2009. teraz mam blaszki i śrubki ( do wyjęcia na wiosnę) ale lekarz pozwolił mi jeździć na nartach np już w tym roku. Tak wiem, nie rozmawiamy o profesjonalnym sporcie ale takim znowu kaleką jeszcze nie jestem :-P ps. jak ktoś na meczu Wisła- Śląsk był na E (chyba 4) - mecz kiedy zdobyliśmy mistrzostwo - mógł mnie widzieć z kulami bo się postanowiłem dowlec na R22 )) Pozdro dla innych "kalek" ))) szczególne pozdrowienia dla tych którzy chcieli mnie wynieść po schodach jeżeli to czytają )) |
Cytat:
|
Na OS był teraz fragment starcia piłkarzy Legii i Korony konkretnie Radovicia i Małkowskiego, ma ktoś może link do filmiku ?
|
Beda zmiany trenerskie w poniedzialek juz chyba napewno :)
|
Danch najpierw nam "zniszczył" Niedzielana, a teraz Lechowi Drygasa;/ Pechowy to zawodnik...
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nic się nie zacznie.
Jakby Bouval i koledzy wykorzystali swoje sytuacje w pierwszej połowie Lechia wygrałaby jak w Warszawie, no może byłoby 4-1. Jednak potem, po stracie bramki na 2-1 zaczęła grać zbyt radony futbol w obronie. Dla mnie Lechia przegrała mecz w I części. A to że były duże błędy sędziów to fakt. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Panowie, ale bądźcie konsekwentni i nie nazywajcie panienek z Poznania Lechem tylko Amicą! Jak przegrywa - Lech, jak wygrywa Amica - bez hipokryzji, nawet tej podświadomej.
|
Sytuacja Lecha jest fatalna, a żeby było mało kalendarz wzbogaca jeszcze Puchar Polski. Raczej nie ma mowy o odpuszczaniu bo kibice już ich chyba zjedzą. Sam jestem ciekaw czy Zieliński sam się poda do dymisji czy go zwolnią.
|
Cytat:
|
Cytat:
Lech - Wisła Legia - Górnik. Nie sądzę, by komisja szybko się zebrała. |
Cytat:
prawdziwa jest wersja nr. 2. Wystarczy, że kilku grajkom siądą 2-3 mecze w Europie i już czują się gwiazdami, które nie mają zamiaru się wysilać w kiepskiej lidze. Dotyczy to zarówno obcokrajowców, jak i Polaków. U nas był syndrom Radka Kałużnego, potem Kosowski "wybierał" sobie mecze w których chciało mu się biegać. Amika pokazała się z dobrej strony w Lidze Europejskiej (głównie dzięki temu, że na tym etapie kluby w nich biorące udział traktują te rozgrywki jak my Młodą Ekstraklasę), więc już uderzyła sodówka i przekonanie, że w przyszłym roku LM jest pewna. Więc cała liga ma Majstra przyznać zaocznie, bo oni walczą o honor w Europie. Niestety, rywale w lidze są pełni kompleksów, źli i zawistni i nie zamierzają Amice niczego ułatwiać. Wręcz przeciwnie, korzystają ze słabości rywala i zdobywają na nim punkty. Pisząc o Amice zapomniałeś o jeszcze jednej kwestii. Praktycznie Poznaniacy nie mają ławki. Raptem 16 piłkarzy zdolnych do gry (teraz wypadł im Drygas, więc zostało 15) - to za mało na cały sezon nawet w polskiej lidze. Jak dochodzą europejskie puchary - mamy katastrofę. I nie zwalajmy wszystkiego na kiepską wydolność i nieumiejętność grania co 3-4 dni. W średniakach europejskich kadra liczy 23 równorzędnych piłkarzy, a w wypadku europejskich pucharów trenerzy stosują rotację. PS. Weszło szydziło z Maaskanta, że porównuje siłę kadry Wisły do kadry Feynoordu, a po dzisiejszym meczu okazuje się, że miał rację. Myślę, że jest nawet szansa, że Wisła nie dostałaby dwucyfrówki:-D |
Cytat:
Cytat:
*nawet gdy poranek przypada na wieczór :lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl