![]() |
Cytat:
|
Do pasów nie pójdzie musiałby być idiotą,
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
rany boskie wtedy na stadion na ten mecz trzeba by wziasć cos co mozna wcisnac do uszu jako zatyczki co by bembenki nie popekały by sie działo :) |
A co by się miało dziać? no chyba że ktoś z Was uważa go za Wiślaka?
zwykły szczur, którym nie ma sensu się przejmowac, niech gra nawet w Cracovii i tak utracił honor i skończył jak łajza, tego brakowało żeby przejmować się gnojkiem i wyczepywać siły na gwizdy dla niego, a kim on ....a jest? - pyta się Mały, a ja razem z nim? |
Cytat:
|
A ja mam pytanie do bardziej zorientowanych forumowiczów: czy Wisła dostała już kasę za tego "Kuricę", który od nas uciekł? Przecież umowa (kontrakt) obowiązuje obie strony. Jeśli klub nie płaci pensji, zawodnik może wystąpił o rozwiązanie umowy z winy klubu. Czy w drugą stronę też to działa? Przecież zawodnik, który chce odejść mimo ważnej umowy, POWINIEN zapłacić.
Czy Adam Kokoszka-"Kurica" to zrobił? Bo jeśli nie, to czy Wisła może zablokować mu jakiekolwiek przejście do kolejnego klubu w sytuacji, gdy sprawa z klubem poprzednim nie została wyjaśniona? Wiecie coś o tym? Bo w naszej sytuacji transferowej każde paręset euro by się przydało. |
Cytat:
|
Pełonoprawnie ale chyba jakaś kasa za to Wiśle się należała i mieli się o to upominać a z tego co mi wiadomo na razie nic nie wpłynęło
|
Apropo uciekiniera, Kokoszka wraca na polskie boiska prawdopodobnie zagra w Koronie lub Jagiellonii
|
Cytat:
Wszystkim Wiślakom - do Siego! |
No a ta kasa za wyszkolenie? Było coś takiego i Empoli miało nam za to zapłacić 0.5 mln €
|
http://www.konyaspor.org.tr/2009/ - Pawełek piłkarzem Konyaspor
|
Wg mnie zle wybrał dwa farfocle które wcześniej czy pozniej mu się przytrafią i polecą kamienie, pawełek pod presją wymięka szybko siądzie na ławie i wróci do polski
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie przesadzajcie z tymi fuckami, byl tylko jeden, poza tym, jak dla mnie to on moze tam rzeczywiscie sie solidnie prezentowac, bedzie mial wiele okazji do wykazania sie, stadion lekko kurnikowy, nie bedzie az takiej presji. Coś jak w Odrze.
|
|
Oficjalna strona klubowa Wisły milczy. Czy ktoś tam obecnie w ogóle pracuje? O przepraszam jest wywiad z Maciejem Żurawskim. Główny temat rozmowy? Sytuacja Frankowskiego w Jagiellonii.
|
Cytat:
|
Śnieżka :kursor:
|
Cos mi sie wydaje ze my jeszcze za Mariem zatesknimy.....jemu samemu zycze wszytskiego dobrego ,w goracych tureckich klimatach :)
|
Cytat:
|
Jesli te artykuly to prawda to nie dziwie sie ze Brozki i Pawelek przystali na propozycje.
Tu a propo Brozkow: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html a tu a propo Mariusza: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/pol...wiadomosc.html |
Cytat:
|
Cytat:
Sądzę że jedynym który wyjdzie dobrze na transferze Maria jest ... manager Bolek (zresztą to podobno on a nie Osuch pilotuje transfer bliźniaków). Obstawiam (choć naprawdę nie życzę Mariowi źle) że nasz były bramkarz dostanie przed końcem sezonu nie więcej niż trzy miesięczne wypłaty w gotówce, po zakończeniu sezonu jego klub spadnie do drugiej ligii, po czym okaże się że klub nie ma kasy dla Maria, ale będą go chcieli opchnąć za 2M EUR, skutkiem czego Mario wystąpi o rozwiązanie kontraktu i po trzech miesiącach (tak gdzieś koło września) będzie całował klamki w polskich klubach z prośbą o pracę. Nową pracę uda mu się pewnie dostać ale nie za 150k EUR ale za jakieś 80k EUR. I będzie bardzo żałował że nie dogadał się z Wisłą. Ostatnimi czasy jakoś wszystkie wyprawy Polaków do Turcji kończą się w podobny sposób (nawet mądrala Szymek uciekał stamtąd z podkulonym ogonem a teraz opowiada o wyższości ligi tureckiej nad polską) A Bolek? Bolek zgarnie swoją prowizję i gitara. Podejrzewam że gdyby nie on i jego mamienie Maria kontraktem z Turkami Wisła dogadałaby się z Pawełkiem. Naprawdę bardzo jestem ciekaw czy będę miał rację. A jeśli chodzi o Brożków: potwierdza to co pisał w swoim poście Colman a'propo kwoty kontraktów dla bliźniaków. I jestem się gotów założyć że takiej kasy Brożki od Turasów nie wyciągną (nawet jeśli będą ją mieć wpisaną w umowę). |
Pierwszy trening Trabzonu w Nowym roku ( Na zdjęciach nie ma jeszcze Brożków )
http://img402.imageshack.us/img402/2...916u9d8k9u.jpg Uploaded with ImageShack.us |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl