![]() |
Link do meczu: http://egoals.pl/videos/na-zywo:-polska-ukraina
|
Cytat:
|
http://www.90minut.pl/news/133/news1...-0-2-Iran.html
U23 4 września 2010, 14:30 - Radomsko Polska 0-2 Iran buahahahahahahaha :lol: Majewski :lol: |
Bandrowski i Iwański to jakiś żart...
|
Jakbyscie nie ogoladali kadry i sie nia nie interesowali tak samo jak ja to byscie panowie nie musieli sie denerwowac a to skladem a to taktyka ...:foch:
|
To już jest kompromitacja na całym froncie...
A jaki był skład reprezentacji u-23 na ten mecz? |
Ale mało kibiców! Nawet sie zdziwiłem.
|
doktor nie źle sobie poczynia ze swoja reprezentacja ;| szkoda gadac, jaki sens tworzyc taka kadre
|
Jestem ciekawy co w reprezentacji Polski robią Iwański, Bandrowski czy Peszko, żaden z nich nie nadaje się do gry w barwach narodowych nie rozumiem też powoływania Sadloka, Wojtkowiaka i Glika.
Chciałbym zobaczyć minę Grzegorza Laty po skandowaniu przez kibiców " Pzpn Pzpn Jebać Jebać Pzpn!". :-) |
Jezu jak Radek nawija :D on jest lepszy niż ten cały komentator :P
|
To we wtorek 1 mecz na R22, a ostatni Smudy jako selekcjonera.
|
Cytat:
edit Kuba i Jelonek :D |
Żelennnnnnnn
|
Kuba i Jeleń-jedyni sensowni w tej kadrze
|
Wie ktoś czemu nie gra gwiazda Borussi, piłkarz 100 razy lepszy od Mullera?
|
Posypał się na treningu.
|
jeleń strzela
|
Cytat:
Cytat:
|
Do 25 minuty nie wiedzialem ze w meczu gra Murawski. Potem dowiedzialem sie od Radoslawa ze Polska ma z gry wiecej i nie wazne ze 5 minut wczesniej posiadanie pilki bylo na korzysc Ukraincow.
Peszko w tym meczu gra na poziomie Iwanskiego, czyli wniosek z tego ze w reprze jeden gra lepiej a drugi gorzej ;) Moze Grosickiego wpuszcza i do ataku Lewego zeby chlopak troche chociaz pobiegal ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To prawda, że Głowacki kontuzjowany i nie zagra z Australią? A tak chciałem, żeby go gorąco na R22 przywitać.
|
Cytat:
Tylko nie ....... mi o wnukach. |
Jaki bilans ma drużyna doktora? Wygrała coś lub zremisowała?
|
Majewski wygrał raz z młodzieżówką Uzbekistanu. na tym zamyka się lista jego sukcesów
|
Co kibice śpiewali na temat Solidarności, bo nie rozumiałem.
|
Cytat:
ale bylo paru dobrych grajkow: Ricardo Vaz Te (Bolton), Machado (Toulouse), Yannick Djalo (Sporting) czy jakis jeszcze gosc z Romy. Mecz byl toczony w trudnych warunkach przy padajacym deszczu non stop ale byl wyrownany - skonczylo sie na sprawiedliwym 0:0. To bylo wtedy jak Majewski tymczasowo prowadzil kadre A, a potem Doktor wrocil i dostaja w łeb z dosłownie każdym :) czy to może być przypadek ? |
iwańskiemu wreszcie na cos się brzuch przydał. a serio - zgranie pierwsza klasa
|
Jestem ciekawy, ilu piłkarzy Wisły grać będzie na Euro2012 w polskiej reprezentacji.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl