![]() |
Wyproszą i tyle.
Raz sprawdzają a raz nie, mi rzadko kiedy sprawdzają jakieś dokumenty, zalezy na kogo się trafi no i trzeba kombinować, widzisz spory ruch to to wykorzystaj. |
Co to bilety jeszcze nie skończyły sie .To ja specjalnie zapierdalam 2500km z drugiego końca irlandii zeby wesprzeć chłopakow i w niedziele świetować,przy dobrych układach Mistrza,biorę wolne ,nocka na lotnisku a tu parę stówek biletów nie mogą kupić,ja wszystko rozumiem kasa te sprawy ,ale to TOP mecze jedne z najważniejszych w sezonie i nie można sobie zaplanowac wydatkow na te mecze?? Do kas i zapełnić stadion
|
Jak stoi sprawa z biletami na niedzielny mecz.? Są jeszcze na G.?
|
Cytat:
|
Panowie i Panie, bardzo proszę przed zadaniem pytania typu ''ile biletów zostało i czy są jeszcze na sektor E, G, F itd'', sprawdzić najpierw oficjalną stronę Wisły www.wisla.krakow.pl czy też poprzez konto Wisły na facebook'u a nie mnożyć co drugi post te same pytania.
Szukanie naprawdę nic nie kosztuje a zaoszczędzi trochę nerwów na forum i niepotrzebnych kłótni. Pozdrawiam. |
Jest pytanie i jest odpowiedź.
Na Lecha zostało 400 biletów. \ Można jeszcze kupić wejściówki na sektory D11, D24, E16 i F12. Ostatnie sztuki biletów zostały na sektor E26. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...etow_na_lecha/ |
Cytat:
SKWK........... |
Cytat:
Trzy razy się jej pytałem czy na pewno nie ma:-/ |
przed 11 kolejka ok 40 osób mysle ze jak wzieli po 10 biletow na leb to mamy komplet :-)
|
Wazna informacja dla osob wybierajacych sie na mecz
Dzisiaj sa bilety sprawdzane dlatego bierzcie legitymacje i dowody osobiste jezeli ktos planuje wejsc na bilet kolegi uprzedzam ze sie moze rozczarowac |
Czy ktoś wie jak dostać bilety na mecz z Legią w Warszawie? Mieszkam w Wawie i chciałbym kibicować Wisełcę z ABG, ale nie wiem jak i gdzie można je dostać? Czy kolega na moje dane może kupić bilety w Krakowie?
|
Tak, kolega może kupic Ci bilet w Krk.
|
Siemka mam pytanie, wiecie może jak tam stoją bilety na Craxe ,znaczy ile zostało i jakie sektory?
|
A moje pytanie brzmi cy wszystkie bilety sprzedano w kasach na lecha?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dzięki wszystkim za odpowedzi
|
mam pytanie dla osób chodzących na sektor D12 ,czy były tam wraz z biletami sprawdzane wczoraj dowody tak jak na G??
|
Tak, wczoraj wchodząc na D21 sprawdzali karty kibica a osoby, które były na biletach miały sprawdzane dowody...
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...etow_na_derby/
Na derby pozostało 2500 biletów. ps. Jak będzie zapowiedziany brak dopingu to pewnie nie zostaną sprzedane wszystkie bilety. Lepiej z piwkiem w ręku oglądnąć przez TV niż w tak .h.... atmosferze. |
a czy przy kupowaniu biletu ulgowego trzeba pokazać legitymacje czy to dopiero na stadionie sprawdzają?
|
Cytat:
Przy kupowaniu w kasach nie trzeba, ale podczas meczu będziesz zapewne legitymowany. |
Cytat:
Cytat:
|
A czy może to być kopia legitymacji bo nie wyśle z legitymacji pocztą bratu.
|
Cytat:
W mojej opinii powinno przejść ale się upewnij. |
a co jeśli bede miał niewazna legitymacje?
|
Też mam taki problem tylko, że z ulgowym karnetem, bo od 1 kwietnia mam nie ważną legitymację. W klubie dowiedziałem się, że liczy się ulga przysługująca w dniu zakupu.
|
Cytat:
Lucas86 Cytat:
|
czy można jeszcze zwrócić bilet na derby i dostać za niego kasę?Bo jak ma nie być dopingu to wole isc na mecz do Wiślaków...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl