![]() |
Czyżby jednak plotki o Stolarskim okazały się prawdziwe? http://ekstraklasa.net/mlody-zawodni...22dd917017680a
Mam nadzieje, że nie. Spora strata, Fryc go nie zastąpi, "Stolar" ma wielki potencjał, musi zostać. Jego odejście byłoby strzałem w stopę. |
Do 18 to Bednarz nie ma nic do gadania może najwyżej ładnie poprosić Stolarskiego, żeby został. Jeśli Stolar nie będzie chciał to nikt go tu nie zatrzyma.
Jesli ktoś czytał wywiad ze Stolarskim to on jasno powiedział że jego interesuje gra w Wiśle Kraków i że nigdzie się nie wybiera, więc SAM na pewno nie odejdze no chyba że mu pomogą w tym władze naszego klubu... |
Nie odejdzie. Możecie skończyć rozkminiać ;)
|
Cytat:
Ekwiwalent wyszkolenia i do widzenia:( |
Skoro we Flocie żałują, że Fryc odchodzi, to chyba znaczy, że coś tam znaczył, a dodatkowo ma 20 lat, więc przyszłościowy zawodnik ;) Powodzenia! :)
|
Miła niespodzianka z tym Frycem,o dziwo nikt wcześniej się nie wygadał :)
Jakby nie patrzeć chłopak w tak młodym wieku filar obrony floty,ofensywnie nastawiony,do tego świetnie rzucający auty. Co do Stolarskiego to na szczęście chłopak ma ojca z łbem na karku i wdg mnie na 99% zostanie u nas. |
Cytat:
|
Jak Kucharski jest menago to odejscie jest pewne.Czy przypadkiem o to nie chodzilo Cupialowi jak pytano Go o zainwestowanie w szkolke pilkarska.
|
Sam Stolarski w wywiadzie, którego udzielił jednoznacznie stwierdził że nigdzie się nie wybiera i że będzie grał w Wiśle Kraków. Stolarski to Prawdziwy Wiślak!
|
Jeśli odejście Stolarskiego okaże się prawdą to żadną siłą nie uda się przekonać Cupiała do sensownych inwestycji w wiślacką młodzież. Bo po cholere.
|
Cytat:
Asie menadżerem Pawła jest na szczęście dla nas jego ojciec. Kucharski w temacie Stolarskiego ma chuja do powiedzenia. |
Cytat:
http://www.weszlo.com/news/14899-Par...la_nas_idealny |
@Saklak: nie o niego, chodziło o Adama Buksę.
Stolarski zostanie, nie ma się co martwić, młody zrobiłby sobie z mordy szmatę gdyby najpierw podkreślał w wywiadach jaka to Wisła dla niego ważny, a teraz czmychnął do Włoch. Jestem dobrej myśli, tymbardziej że ten testowany Machado rozpatrywany jest na szczęscie jako skrzydłowy a nie napastnik, przez co jego statystyki nie wyglądają wtedy aż tak tragicznie. |
Cytat:
Cytat:
|
W linku podanym przez SEBAK piszesz ze Kucharski zamiescil taka informacje na swoim profilu
|
Człowiek robił wszystko, by syn zagrał w najlepszym klubie w Polsce. Tak, tak, najlepszym, proszę się nie dziwić. U nas w domu wszyscy wiślacy! Rano – Wisła, wieczorem – Wisła. - wypowiedz Ojca Stolarskiego wszystko wyjaśnia:-)No, teraz to walczymy z menedżerami. Co tydzień z dwie osoby dzwonią i obiecują różne kluby. Jeden Legię, drugi Szwajcarię, trzeci Bundesligę… A my chcemy zostać w Krakowie, nie myślimy o żadnym wyjeździe:-)
|
Nasunęła mi się jeszcze jedna wątpliwość.
Gdzieś pisali że firmowym zagraniem Fryca są długie wyrzuty z autu (atut na miarę Wisły Kraków btw). Czy aby na pewno? Nie oglądam często I ligi, a Fryca to już w ogóle nie kojarzę, ale ostatnio oglądałem Flotę i jeśli chodzi o długie wyrzuty to niejaki Jasiński jest w tym niesamowity. Zaryzykuję że nie ma w Polsce drugiego piłkarza który tak daleko rzuca. Pytanie czy nie pomylili go z Jasińskim? |
Fryc wygląda bardzo obiecująco. Może pozwoli to w końcu pożegnać się z Burligą na dobre.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przekopałem internet i wychodzi na to, że Fryc na lewej obronie i prawej pomocy zagrał łącznie może ze 4 mecze, a tak to był głównie wystawiany na prawej obronie. |
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...y-powrot/kec96
wg onetu i Pietia ma wrócić. Źródło mało wiarygodne, ale ja bym nie miał nic przeciwko. Jeszcze się może okazać że w tej obronie będzie bogactwo: Stolarski, Fryc, Uryga, Głowacki, Czekaj, Nalepa, Brożek, Bunoza, Guerrier :o |
Paweł Stolarski: „Włochy? Nigdzie się nie wybieram!”
na facebooku |
Nasz chłop :)
|
Cytat:
No cóż kadra się robi coraz ciekawsza i szersza przy niewielkich kosztach zobaczymy co z tego będzie. Jeśli Piotr Brożek zgodzi się na niski kontrakt może być ciekawą alternatywą na prawą lub lewą pomoc. |
Brawa dla Stolarskiego, sam ucina wszystko, Prawdziwy Wiślak!:-)
|
Cytat:
Jak to mawiają - jak interes nie idzie, wymienia się dziewczynki a nie firanki... :) Może coś z tego będzie |
Informacja o transferze bardzo dobra. Wreszcie coś się dzieje dobrego. Teraz potrzeba by jeszcze ze dwóch podobnych transferów do ofensywy i możemy faktycznie mierzyć w górną połowę tabeli.
|
No i sytuacja kadrowa zmienia sie powoli o 180 stopni :) Mieliśmy problemy z obroną i atakiem ,a teraz bedziemy miec 4 bocznych obroncow i byc moze 3 napastników . Pierwsza 8 spokojnie nasza ! ;)
|
Skonczcie z tym durnym gadaniem o odejsciu Stolarskiego
https://www.facebook.com/WislaKrakow?fref=ts Najnowsza informacja wypowiedz Stolarskiego o rzekomym wyjezdzie do Włoch - "„Włochy? Nigdzie się nie wybieram!” |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ten transfer to promyczek nadziei na normalność.
|
Dobry ruch, ale na gwalt potrzbujemy takze ofensywnych pomocnikow.
|
Cytat:
|
Jedna udana runda w średniaku polskiej ligi i już transfer za granicę, co to się porobiło...
|
Już nie płaczcie tak po tym Wilku .Ja to się nawet cieszę ,że odchodzi .. Dobra ,rozumiem ,walczył .Stjepanovic odbiera kazda piłkę ,a i technicznie wydaje sie niezły .Poza tym to jego 1 powazny klub i mega sie stara. Nalepa na defensywnym? Czemu nie ,w zespolach juniorskich to nawet na ataku grywał ,trchniką przewyższa połowę drużyny. A przyjście Fryca ,wcale nie oznacza odejscia Stolarskiego ... Poprostu będziemy mieli dwóch prawych obrońców :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl