![]() |
Ondrasek nie pasuje do dwoch koncepcji. Tak jak pisaliscie chuja tam z niego napastnika druga sprawa zarobki. Jemu kontrakt Kapka jeszcze dawał wiec ma pewnie niemaly a pozytku z niego zadnego.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Moze jednak Kiko wraca do koncepcji sprzed kontuzji Ondraska takiej jak w pierwszym meczu z Pogonia??? Tak czy siak. Chcialem? Mam:D
|
Oby zakochany kobra w koncu blysnal, oby oby!
|
No to jedziemy do Sosnowca sprawdzić się z naszą byłą zgodą : http://www.przegladsportowy.pl/pilka...430,1,789.html
Myślę że bardzo dobry pomysł na sparing ze Śląskiem . |
W sobotę mecz ze Śląskiem.
Jak uważacie, Kiko do pograć, którzy do tej pory nie łapali się do 11-stki + ew. zmiany i do tego młodzież? |
Cytat:
|
az dziw bierze że jeszcze żaden z antyKikowych trolli nie wymyślił jakiejś bdzury typu : Kiko szykuje Manuela/Pereza na LO
|
Cytat:
Zagrają Ci ktorym brakuje minut, czyli wg mnie: Cuesta - Bartkowski (Cywka?), Świątko(?), Arsenic,Pietrzak- Kostal, Halilovic, Perez, Malecki (Ze) - Kolar, Balaniuk Z młodzieży zagra pewnie Świątko, bo już w 2 sparingach Kiko go widział, a i na ten moment ktoś z mlodych musi byc gotowy na wypadek kontuzji naszych podstawowych obrońców... Poza tym może Plewka, Śliwa, Chorazka? Fajny sparing się szykuje |
Bardzo chętnie zobaczyłbym Kolara w pełnym wymiarze czasowym - w ostatnim meczu, chociaż grał bardzo krótko, sprawiał przyzwoite wrażenie...
|
Będzie relacja na yt ?
|
Będzie, na wisla.tv
|
o której ?
zapodacie linka ? |
Sam nie łaska poszukać ? wystarczy wejść na facebooka
https://www.facebook.com/pg/wislakrakowtv/videos/ |
na szczęście są jeszcze dobrzy ludzie na forum którzy na PW podesłali , a z Ciebie to taki pożytek jak z Ze Manuela na murawie w Sosnowcu
ps piękny strzał Woja |
Szkoda Kolara...
|
Szkoda Kolara, ale poczekajmy na diagnozę. Swoją drogą, gdyby ten szczyl wjechał tak w Carlitosa to pewnie doszłoby do linczu.
|
W sparingu ze Śląskiem pozytywnie zaskoczył mnie Bartkowski. Umie grać inteligentnie, myśli na boisku. Co ciekawe, w moim odczuciu jako środkowy obrońca zagrał o wiele lepiej niż na prawej stronie, choć to nie jest jego nominalna pozycja.
Widać momentami postępy u Tibora i Wojtkowskiego. Balaniuk lepiej niż Ondrasek. Perez potwierdza zwyżkę dyspozycji. Cuesta pewnie. Bardzo szkoda Kolara. Ma chłopak pecha. Świątko obiecująco. Reszta słabiutko. Małecki bez formy, Pietrzak zero jakości, Cywka też, Że Manuel - jak zwykle. Inna sprawa, że z jakiś powodów zespół kompletnie z nim nie gra, jedynie wtedy, gdy już inaczej się nie da. Ciekawe. Lakos to na razie zawodnik nie na pierwszą ligę. Kostal dał równie mało jak Ze Manuel. Potrzebuje na pewno więcej minut na boisku. |
Cytat:
|
Ten środkowy obrońca młody nie pokazał się źle, nie zauważyłem kiksów
|
Kiksów nie było,ale raziła w oczy piłka odskakująca na pół metra przy większości przyjęć i słaba koordynacja ruchowa. Zdecydowanie za mało uwagi się poświęca w tych podstawowych elementach technicznych u naszych młodych piłkarzy.
Miejmy nadzieję,że Kolar nie będzie wymagał rekonstrukcji więzadeł w kolanie po tym faulu,wyglądało to bardzo poważnie. |
Powinniśmy zarzadac pokrycia kosztów operacji od Śląska (ewentualnej). To wejście pachniało kryminałem. Skandal to mało powiedziane
|
Przygotowania do rundy rewanżowej zaczniemy 8 stycznia w Myślenicach a od 14 do 28 stycznia Wiślacy będą przebywać na obozie w Hiszpanii w miejscowości Vila Real oraz Oropesa del Mar.
|
Jak już będą w Hiszpanii to nie zdziwiłbym się, gdyby Junco zaprosił paru Hiszpanów na testy ;)
|
Podobno piłkarze już rozbijają namioty i ustawiają się w kolejce.
|
Szkoda że Hiszpanie nie maja w tym czasie żadnej przerwy, nie będzie okazji do sparingu z zespolem z la liga.
|
Wisła kupuje dla piłkarzy koszulki GPS, o które tak się upominał Ramirez
W Barcelonie zredukowała dwukrotnie ilość kontuzji http://www.przegladsportowy.pl/pilka...5,1,13056.html |
Jest juz gdzies podany plan naszych sparingów??? Z kim, gdzie, kiedy??? Bede w tym okresie w okolicy, chetnie bym sie wybral na nasz mecz.
|
Zaszły jakieś zmiany w planach i niedługo ma być ogloszona lista. Wcześniej mówiło sie m.in. o CSKA Moskwa.
|
Plany były bogate, pewnie skończy się jak zawsze: Zylina, Zaglębie Sosnowiec, Rozumberok
|
Mi bardziej chodzilo o nasz oboz przygotowawczy w Hiszpanii:D
|
Żebyś się nie zdziwił jak w Hiszpanii zagramy właśnie z Sosnowcem.... :D
|
ej to kiedy jakieś mecze , głodny już jestem futbolu , a nie bede precież oglądał premier ligue czy innego ścierwa :)
|
Ciekawe czy będą live ze sparingów tak jak kiedyś....
|
Cytat:
|
Podawało to kilku dziennikarzy będących blisko klubu m. in. Knura.
W wywiadzie wspominała także o tym M. Sarapata. Zakup kamizelek konsultowali z Carrillo, podobnie jak uzupełnienie braków sprzętowych na siłowni w bazie treningowej. |
Damian Dukat też potwierdził, że już są zamówione i czekają na dostawę.
|
Wg GK sparingi w Hiszpanii zagramy m.in. z Videotonem i FC Seul. Do kompletu brakuje 2 sparingpartnerów
|
Sparingi: Villarreal B, FC Seoul, Videoton i Termalica. Jakościowo... bez szału.
Villarreal B - czyżbyśmy szukali drugiego Carlitosa? Seoul - zamiast tanich Hiszpanów szukamy jeszcze tańszych Koreańczyków XD Videoton - Carillo miał kilku zawodników, których chciałby być może w Wiśle Termalica - tylko żeby zapchać terminarz i w końcu daleko nie są |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl