![]() |
Cytat:
btw Śląska trochę szkoda ale jak grają pytę to mają, ces't la vie |
Bruno i Grosicki na ławce....jakby nie było pierwszoplanowe postacie z tamtej rundy
|
jak widać nie grają za zasługi..
|
No, Jaga gra dobrze... za tydzien chyba pobijemy rekord 3 porazek z rzedu. Franek to jednak Franek, takiego zawodnika nam brakuje. A Slask? Jak sie oszczedza na wzmocnieniach to tak sie pozniej gra.
|
Macie live do Lecha oprocz tych z soccer live?
|
http://188.72.243.72/~djcris/viewpage.php?page_id=16 Spróbuj tutaj
Śląsk gra kaszane od momentu wygranej z Wisłą. A Jaga w takiej formie będzie na pewno groźna dla nas za tydzień Ale póki co najlepsze w Poznaniu: pasy wygrywają po świetnej bramce Suworowa, a z boiska spada po kontuzji Arboleda. Edit: Już 1-1. Jak widać wzmocnienia wypaliły w obu druzynach! Kriwiec. |
Nie sądziłem ze kiedykolwiek to napisze:
Cracovia gol! Brawo eh radośc przez łzy już 1:1.... |
taka jest róznica w tym momencie miedzy Wisla i Lechem... u nas byloby juz po meczu pewne 0:1 a Lech odrobil po 3 minutach...
|
Historyczny moment. Jaga w końcu wygrywa na wyjeździe. Radość prawie jakby MP zgarnęli ;)
Brawo dla Jagiellonii, szkoda, że akurat na Śląsk padło. Ładna bramka Jezierskiego. I cóż... Mam nadzieję, że Cracovia jeszcze pociągnie. Póki co 1-1. Murawa kiepściutka... EDIT: Tak się zastanawiam, skoro ze strony Wisły było mocne zainteresowanie Kriwicem [czy jak się go tam pisze], to co spowodowało, że jednak nasz trenejro-menedżeiro się na niego nie skusił? Ba lepszy czy jak? ... Jak bym miała, to bym dała... LOL. To niech pan Cupiał sprzeda klub i już. On będzie miał mniej nerwów i my także (był kiedyś chętny Kita...). Ja oczywiście szanuję pana Bogusia i wgl fajnie, że nam Wisłę wyciągnął z dna, ale kiedyś trzeba powiedzieć dosyć, koniec. eh.. Tak to jest liczyć na Cracovię... Ale nawet połowy spotkania nie ma więc, ja już teraz czekam na koniec i zobaczymy, jak im to wyjdzie. |
Jagiellonia pierwsze zwycięstwo na wyjeździe chyba od dwóch lat :)
szkoda że ze Śląskiem. |
I nawet taka Cracovia potrafila sciagnac Suworowa ktory okazuje sie bardzo dobrym zawodnikiem...
|
Cytat:
skusić to on się może na 10 takich Kriwieców tylko co z tego skoro nie od niego zależy czy oni przyjdą do zespołu.. |
Lodziarze już 2-1 prowadzą..
|
2 długie podania i Amica wygrywa.
|
Ale z nich gówno. Dwa razy po 1:0 z takimi drużynami i zawsze muszą spieprzyć. To już może lepiej niech robią nadziei na następny raz.
|
Cytat:
Jagiellonia wygrała, za tydzień jedziemy do Białegostoku, będzie gorąco, to pewne. Chciałbym żeby Cracovia urwała 2 punkty Pyrom. |
Nie narzkeajcie kogo ściągneli kogo nie. Nie zależne od Skorży. Ciekaw jestem czy MP będzie Lech czy Legia? Bo akurat nam jjakoś to nie będzie raczej dane w tym sezonie, Oglądałem już kilka drużyn w rundzie wiosennej i jesteśmy naprawde słabi na tle innych :( Obym sie okazał człowiekiem małej wiary ;-)
|
Was już całkiem po.......ilo z: Cracovia gol ?!
Chyba dawno czystek na forum nie było. |
Mistrzem Polski będzie Wisła, prędzej czy później znowu odskoczymy. Mamy najlepszych zawodników i najlepszego trenera ;) Nam teraz brakuje dosłownie bramki,bo kiedy strzelimy worek się otworzy. Myślałem,że to wczoraj już nastąpi ale będziemy musieli jeszcze tydzień poczekać. Trochę pozytywnego myślenia ludzie !
|
Widać ,że Cracovia jest dobrze przygotowana przez Lenczyka ,graja szybko pewnie ,sa silni ,widac braki ,ale wiedza po co sa an boisku
|
Cytat:
jeśli coś Ci przeszkadza w moim wcześniejszym poście to wal mi bana.. a co poza tym nie czuje się rozentuzjowany tym faktem strzelenia przez nich gola. a z reszta co będe się tyłumaczyl panu moderatorowi który i tak wie wszystko.. tylko szkoda że nie potrafi odczytac poprawnie posta.. bo już nie wspominam o należytej jego interpretacji. Lechia prowadzi z los Bakeros;) 1:0 |
Graj Lechijko graj, Wojciechowskiemu do myślenia daj
|
To co wlasnie wpadlo przed chwila na Bulgarskiej mozna strzelic naprawde niewielu bramkarzom na swiecie...
|
Cholera, Peszko to fuksiarz, taki strzal i brama. Amica bedzie grozna w walce o MP. K***a, czźy musielismy tak dac d***y wczoraj?!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja w życiu im nie kibicowalem i nie kibicuje. zobaczyłem wynik na livesports.pl i wpisalem na forum.. post pisany z dozą ironii której widze nikt nie odczytał(byc może źle to zasugerowałem). a co do wyniku meczu Lech - Cracovia.. nie ukrywam że bardziej bym się ucieszył ze zwyciestwa parchów..ze względów czysto "ukladowo tabelowych" koniec tematu |
Skad Cracovia wziela tego Suworowa? Gosciu jest calkiem niezly.
|
Co do Suworova faktcznie gracz na naszą ligę nietuzinkowy, my mamy Christowa i różnica między nimi jest taka, że Mołdawianin to gwiazda Sheriffa, drużyny która wygrywa tam ligę rok w rok, gra w fazie grupowej PE i kosztuje 300k Euro a nasz Bułgar to ławka i transfer za grosze, to niestety widac od razu. Christow moze byc dobry ale musi sie ograc tylko, że my nie mamy na to czasu. Więc pytam, nie lepiej wysupłac 200-300k euro i kupic jakiegos mlodego napadziora ze slabszej ligi a nie kombinowac z wypozyczeniami jakichs niogranych zawodnikow??? Skad wziac 300k - zabrac premie za ta gre sie nie naleza, albo sprzedac jakas pseudogwiazdeczke np junior diaz. Zalamka po Arce jak przegramy w Białymstoku panu Skorży do widzenia...
|
Z Mistrzostwem Polski może być lipa, niestety. Ale jest coś gorszego, w przypadku gdyby Lech wygrał ligę, to obawiam się że nie dadzą dupy jak nasi z drużynami pokroju Levadii czy mistrza Węgier i wejdą do Ligi Mistrzów, a biorąc pod uwagę dość rozsądne ostatnio zarządzanie ich klubem i już planowane posezonowe wzmocnienia, to mogą nam odskoczyć tak że ich długo nie dogonimy. Dlatego tak ważna jest w tym roku obrona tytułu. Nie wiem jak to zrobimy bo na grę żal patrzeć.. pozostaje wierzyć. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl