![]() |
Cytat:
Moja ostatnia porada w temacie. Dopiero dokladnie sie przyjzalem screen-owi z pamiecia wirtualna. Wyglada na to ze do kazdej partycji masz doczepione po trochu co nie jest optymalnym ustawieniem. ustaw tak c:system -> brak d: lub e: w zaleznoci gdzie masz wiecej wolnego miejsca ustaw na rozmiar "kontrolowany przez system" ten z mniejsza iloscia wolnego miejsca ->brak zrestartuj komputer przed wlaczeniem gry uruchom sobie menadzera zadan i w zakladce wydajnosc patrz jakie zuzycie pliku stronnicowania podaje komputer. Jezeli gra sie wywali a zuzycie nie bedzie 100% problemu trzeba szukac gdzie indziej (patrz pw) |
Format i po sprawie.
|
a w tym, gdzie zainstalowany jest fm?? tez dac brak?
|
Tak, to gdzie jest FM nie ma zadnego znaczenia
|
Cytat:
Taka ciekawostka - sciagnalem przed premiera FM11 eng i Wisla miala na transfery tylko 300k euro i nic nie moglem z tym zrobic :( a na oryginale mialem 4mln euro. A jesli chodzi o sam blad "low memory" to jest on dosc powszechny bo wystarczy wpisac w gogle i wyskakuje duuuuuuuuuuuzo linkow. I to nie tylko do FM 2011 ale i do poprzendich wersji - i wszedzie pisze ze jest to powiazane z pamiecia wirtualna (ew.RAM) oraz z duzym lub uszkodzonym sejvem - pamietacie ze w ktorejs z wczesniejszych wersji save mogl zajmowac nawet 1GB :) |
'zużycie pliku stronnicowania' nie jest zużyte w 100%. normalnie wynosi u mnie 305 Mb a z grą ok. 710 Mb. jedynie użycie procesora jest w 100%...
|
Cytat:
(tak informacyjnie zamieszczam w celu porownania) |
Jakąś sprawdzoną taktykę do Wisły potrzebuje...
|
Dwa dni temu zacząłem grać Burnley. Przeprowadziłem kilka transferów - wydaje mi się, że ofensywa jest na prawdę dobra, niestety nie mogę tego powiedzieć o mojej defensywie.
Oto transfery, które przeprowadziłem: Gael Kakuta - wypożyczenie z Chelsea Federico Macheda - wypożyczenie Man Utd Gai Assulin - wolny transfer Guilherme Franco - wolny transfer Jeremy Helan - wypożyczenie Man City Grzegorz Sandomierski - transfer za 4 mln zł z Jagi Na razie nic ciekawego nie ugrałem, zdążyłem odpaść z PA z Ispwich (5-2). Bramkarz oraz boki obrony nie są najlepsze, pasował by wzmocnić obronę. Macie kogoś sprawdzonego? Szukam również odpowiedniej taktyki, na razie gram 4-4-2 z wysuniętymi skrzydłowymi. Jednakże, w meczu z Ispwich przez ostatnie 30 minut, zagrałem trzema napastnikami co w ciągu 7 minut przyniosło mi dwie bramki. Potem kontry i dwie bramki w dupę. |
Z wolnego, dobrzy boczni
Alfred Arthur Ognjen Krasic |
KacpiTSW, jak gra u Ciebie Assulin?
|
Cytat:
1-4-1-2-2-1 [boczni obrońcy-obrona tak samo środkowi i def pomocnik,dwaj sr.pomocnicy- wsparcie a skrzydłowi i kompletny napastnik- atak ] Płynna gra,przewaga liczebna,agresywny odbiór piłki,większa swoboda i szukanie sobie pozycji to tak w skrócie,jakby ktoś chciał szczegóły to moge pogadać na gg :) W przypadku gry z lepszym rywalem zmienic z przewagi liczebnej na ofensywę i lekko cofnąć obrone :) Pierwszy sezon zakończyłem na 1 miejscu z przewagą 15 pkt nad drugą legią i 23 nad trzecim Widzewem. Zalety to ladna dla oka gra i dużo bramek Wady: spora liczba kartek Polecam ustawić ostre dośrodkowania ,Bunoze ustawić żeby stał przy długim słupku a Chavez ma na niego nabiegac i przy rzutach rożnych niezła skuteczność:) strzeliłem tak w sezonie ok 10 bramek z czego 7 sam Bunoza. |
|
Pokaż resztę :>
|
ostatią rzeczą dop jakiej używam komputera są gry. Stąd moje pytanie. Ostatnio znalazłem w jakiejś szufladzie FM07, czy istnieje jakiś patch, który uaktualnił by składy drużyn ? Z góry dzięki
|
Cytat:
|
Kogo polecacie na lewą obronę? Lato 2012. Brożek nie daje rady (kartki, kartki, kartki), Bunoza lepiej w środku. Z konieczności na lewej obronie wystawiam Janotę :/
|
Alfred Arthur :D
|
Trochę za słaba wytrzymałość ;)
|
Zna ktoś przyczynę? Gdy przechodzę do meczu... http://img257.imageshack.us/img257/5641/beztytuuusu.png
|
Cytat:
|
Steam 10 znaków
Cytat:
Teraz to już w ogóle nie chce się uruchomić bo usunąłem końcówkę z wiersza steam://rungameid/ ???? |
Cytat:
|
mam mały problem z FM podczas ładowania nowej gry wyskakuje mi crush dumps jak to naparawić??będę bardzo wdzięczny za pomoc
|
Cytat:
PPM w Steam'ie na FM'a, właściwości, trzecia zakładka. |
Dodam tylko, ze stało się to jak mniemam po tym jak w trakcie meczu wyłączyli mi prąd.
|
potrzebuje dobrego napastnika poleci mi ktoś kogoś?
|
Cytat:
|
Niestety, nie pomogło. Straciłem dwa sezony.
|
1. Brożek złapał poważną kontuzje, Boguś sprzedany to teraz szukam jakiegoś klasowego napadziora :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl