![]() |
Cytat:
Powodzenia:) |
Co powiecie o takim kuponie?
Newcastle - Doncaster 1 1.55 Nice - Lyon 2 1.67 Bordeaux - Le Mans 1 1.33 Twente - Groningen 1 1.42 Inter - Catania 1 1.22 Sampdoria - Bologna 1 1.55 Tottenham - Stoke 1 1.45 |
Pittsburgh - Florida 1,70
ja pingwinów nie lubie:foch: i im nie ufam:-P ale z panterami powinni raczej gładko pojechać... oby edit:nie zagrałem bo nigdzie nie było... i dobrze:D |
Rocco i co zagrałeś tą Sary-Arkę?
Ja dziś zagrałem dwa remisy w polskiej lidze za 5 zł i na razie jest ok:) edit.już nie jest dobrze.Dajcie na jutro 5-6 meczy w których uważacie że będzie over 2,5 |
Cytat:
HK Dinamo Minsk - Si. Novosibirsk LB 5,5 2 1,93 |
Legia - Korona 1
Śląsk - Zagłębie 1 St.Etienne - Valenciennes 1 Sampdoria - Bologna 1 Tottenham - Stoke 1 Górnik - Dolcan 1 Empoli - Ascoli 1 Co sądziecie ? |
|
Czy da sie na Bet-at-home grac systemem np. 2 z 5 ale żeby w grupie było więcej niż jedno zdarzenie jak tak to jak to zrobic ???
|
No pięknie pierwszy mecz i już pyta. Przez karniaka zremisowac... Szit. Przy życiu zostaje jeszcze jeden kupon, zobaczymy co będzie z niego.
|
Prosze o szybkie opinie
Inter-Catania 1 handi Sporting Gijon - Real Madrid 2 |
Cytat:
Liverpool FC - Manchester United under 3,5 1,25 VFL Bochum - Werder Bremen over 2,5 1,5 Odra - Cracovia 1X 1,41 |
Jesenice - Graz 1,75
dziwne rzeczy ostatnio sie w tej lidze dzieja... ale mysle ze warto zagrac na Graz przy takim kursie |
jakieś typy na poniedziałek ? :)
|
Cytat:
lekko,łatwo i przyjemnie:-p |
Cytat:
no to chyba wlazlo |
Cytat:
Santoro F. - Montanes A. 1 1,42 Llodra M. - Ouahab L. 1 1,25 |
Avtomobilist - Lokomotiv Yaroslavl kurs:1,70
mecz o 15 wynik 3-6 :) :D |
1.Czy jest na BAH-u jakiś bonusu wpłaty ( nie jest to pierwsza wpłata)
2.Jakieś typy na dziś ??? |
Co sądzicie o typach na: Atletico Madryt, Real, Pogoń i Kolonie?
|
Cytat:
|
Ja się ciesze że dziś nic nie zagrałem, zapewne postawił bym na pewniaka Real, który przegrywa do przerwy z 3 ligowym Alcorcon 3:0 !Pachnie wielką niespodzianką, można się pokusić o stwierdzenie że różnica klas to tak jak Wisła a Bytovia.:)
|
My tu pierdu, pierdu, a Słońce Peru i jego świta chce wywalić zakłady bukmacherskie z Polski...
|
Co sądzicie o Cracovia vs GKS Bełchatów. Jak dla mnie to pewna 2. A kurs ponad 2
|
Cytat:
|
Rocco: szczegóły znajdziesz TUTAJ
Ogólnie to jeśli ustawa wejdzie w życie, to już będzie komuna pełną gębą. Monitorowanie i kontrolowanie przelewów zagranicznych? Zablokowanie dostępu do niektórych stron internetowych (vide Chiny)? "By żyło się lepiej." |
rocco_1906
jakies typy na dzis z hokeja? |
teoretycznie UFA i Dynamo Moskwa powinny bez wiekszych klopotow wygrac. ale zadnego z tych meczy nie określę mianem "pewniaka" :)
|
dałem na San Jose, ostatnio ładnie weszli Red Wings w Vancouver, wcześnie stawiałem na Boston, zobaczymy,
|
Cytat:
Llodra M. - Monaco J. 1 1,80 Kuznetsova S. - Williams V. 1 1,60 |
Atlanta Thrashers - Washington Capitals over 5,5 kurs:1,65
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl