![]() |
Nie jestem taki anty w stosunku do tego Brazylijczyka. Moze cos grać w naszej lidze, potrafi biegać i zrobić trochę szumu z przodu. Jest to smutne, ale to moze wystarczyć na nasz ligę skopana!
Jesli ma byc oprócz Brozka to tak, jesli ma byc zamiast Brożka to nie. Powinnismy sie tez zastanowić czy jebanie naszego klubu w stylu Weszlo nam cos da? |
ma być wersja oszczędnościowa druzyny, więc bierze się wszystko, co potrafi jako tako kopnąc piłkę i dużo biega, a byc może ma też jaką lepszą wydolnośc i nie żąda za dużo pieniędzy.
Pytanie, jak toto przyczynić się ma do wzrostu przychodów? Bo ani nie będzie z tego pucharów, ani się tego nie sprzeda korzystnie. Powstaje samonapędzająca się maszyna do generowania samych kosztów a w konsekwencji sportowego i organizacyjnego upadku |
Cytat:
Smuda ma 3 okienka na zbudowanie zespołu o MP, ale takimi działaniami się nie da. Sprowadzimy tego zawodnika, ale on jest średni nic więcej, nie ma tej wartości dodanej, nie sprawdzą się zawodnicy i co kołeczko kręci się od nowa, Smuda znów będzie miał 3 okienka na zbudowanie zespołu |
Cytat:
Najlepiej spuścić głowy i się nie odzywać. |
No, bierzemy gościa, który ostatni sezon miał lepszy od Brożka Pawła. Jest dobrze.
|
Cytat:
Czyli co okienko będzie budowanie drużyny na Brożkach z Polski i zagranicy. |
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że pieniędzy na napastnika nie ma...i Brożek i Machado są bez klubu. Nie wiem czego Wy oczekujecie po tym okienku transferowym, nie wiem czemu narzekacie...przecież przy naszej obecnej sytuacji taki młodziutki brazylijczyk z zaplecza Bundesligi to istny rarytas! ZA DARMO! :D |
Cytat:
|
Jak informują media w USA - Wilde Donald Guerrier nie dostanie propozycji kontraktu z D.C United.
|
Z tego co mozna było przeczytać wczesniej, bylismy z nim juz dogadani, a on poszedł na testy do DC. Jeżeli ode mnie by to zależało, gość byłby skreślony :) Z resztą samo to ze został odstrzelony przez klub MLS najlepiej o nim nie świadczy...
|
Nienarzekajcie, bo nawet jak koles ten przyjdzie do nas i szczeli te 2 gole i doda 4 asysty jak w poprzednim klubie franca to juz cos bo nasi skrzydlowi poki co moga pomarzyc o takim wyniku wiec czujmy sie jak by to byly te dwie bramki wiecej w sezonie a nie mniej.
A tak na powaznie potrzebujemy zawodnikow na gwalt a wiadomo ze kasy brak wiec to tylko na plus jak ktos przyjdzie, przeciez trzeba zdac sobie sprawe ze sezon bedzie dluzszy i ciezszy a my nawet niemamy jedej dobrej jedenastki a calego sezonu tak nie damy rady grac. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Skoro od kilku lat ściągani są tam piłkarze, którzy i w czołowych ligach europejskich byli gwiazdami (Beckham, Henry, Frings, Robbie Keane, Marquez, Claudio Lopez, Xavier) to pewnie nie jest najgorszy.
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście, że jechanie po naszym klubie (a raczej po nieudacznikach, kórzy psują mu opinię) tak naprawdę nic nie da. Nikt nie wierzy przeciez, że zarząd czy nadprezes czytają forum i przejmują sie kibicami i ich zdaniem. Mogę narzekać kiedy jest powód, mogę udawać, że nic się nie dzieje. Wolisz udawać? |
Ten cały Machado strasznie przypomina mi Kirma...
|
Cytat:
To co sie tu rozpoczęło po podaniu informacji o testach tego napastnika z Regensburga było kalką paszkwila weszlo. Mieszanie z błotem, obrażanie i wyśmiewanie tych testów. Weszlo jak i spora cześć "naszych" forumowiczów nie wzięła pod uwagę tego, ze te testy nie mają przekonać Smudy, ale pozostałe osoby odpowiedzialne za transfery! Zresztą jest to piłkarz na nasze dzisiejsze możliwości finansowo-sportowe, gdyż nie gramy o nic wiecej jak o utrzymanie. |
Cytat:
|
Cytat:
Otoz to koledzy troche wiecej optymizmu i profesjonalizmu w mysleniu przeciez prowadzenie klubu transfery itd itp to nie szkolka niedzielna i tu sie nie da od tak na juz bo ktos powiedzial, rzecza jasna jest ze smuda kolesia machado zna a ze nie on odpowiada za transfery tzn niema mocy 100% decyzyjnej to musi ten kopacz zaprezentowac sie przed kilkoma innymi osobami pokroju kapki czy bednarza. Przestanmy narzekac i troszke popatrzmy z lekkim optymizmem, jak ten skald bedzie gral i biegal 90 minut to o pierwsza 8 jestem spokojny ;) Bo to tylko nasza kopana exxxtraklassa a tu trzeba wiecej wywalczyc i wybiegac niz grac w pilke. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja tylko przypomne że Kalu Uche przychodzil do nas z 4 ligowych rezerw Espanyolu Barcelona... Różnica jest tylko taka że w tamtych czasach łowiliśmy sporo talentów teraz głównie kaleki i nieudaczników bez serca do gry..
|
Z 2 strony jak oglądam Śląsk to ciśnienie skacze do 200.... Jakoś mogą mieć hurtowo pożyczane pieniądze przez miasto i robić niezłe transfery... U nas się komuś solidnie pojebało w głowie jeśli myśli że bez dobrych zawodników i dobrej drużyny klub będzie zarabiał jakieś większe pieniądze w dniu meczu czy sprzedaży biletów.
Kapitalizm po Polsku nie inwestuj ale zarabiaj... |
Cytat:
Silver03 zwracam honor.Nie zalapalem kontekstu. Wyglada na to ,ze stoimy potej samej stronie barykady ;-) |
Cytat:
|
Cytat:
Nie doczytalem,zle zrozumialem,zgubilem kontekst i stalo sie. Powyzej wytlumaczylem |
Cytat:
Jeśli ktoś gra w 4 lidze i się nie wyróżnia to znaczy że prezentuje pewien poziom i kropka. Przypomnę że oni grali w 2 Bundeslidze. Wiec tym bardziej chlopak może się u nas sprawdzić. Do tego skreślanie kogokolwiek w momencie gdy brak nam nawet 1 napastnika... pozostaje liczyć na cud |
Cytat:
Jeśli ktoś gra w czwartej lidze hiszpańskiej, to do Primera División mu daleko, ale czy nie sprawdziłby się w polskiej lidze? Może większość nie, ale pewnie i tam znajdzie sie perełki. Na naszą ligę nie trzeba być nie wiadomo jakim wirtuozem. Głębokie kopanie może się opłacać. |
Cytat:
A z innej bajki ... dziwi mnie, że np skandynawia jest jakoś nie podejmowana u nas, może tylko Lech tam szukał zawodników ... Tak na prawdę zawodników można szukac wszędzie tylko szkoda, że czasami taki który wpadnie w oczy musi miec przygotowaną jakąś kopertę czy iśc na jakiś głupi układ, albo chociaż miec sławnego wójka. |
AA ja tak wtrące z innej beczki że ten testowany brazylijczyk too może być zamiast Brożka :/ takiee jakies mam przeczucie dziwne. Obym sie mylil, najlepiej byloby miec i Pawła i Machado...
|
Cytat:
|
Cytat:
raz dwa trzy.. Dzisiaj durnia robisz z siebie ty..:) |
Robie co mogee youtube 24h właczony ;)
|
"Napastnika!
Napastnika!!! Królestwo za napastnika!!!" "Gdzie jest Brożek?? Gdzie jest Brożek? Gdzie jest Brożek???" Wybaczcie ten pretensjonalny dramatyzm, ale jestem zdesperowany... |
Cytat:
Oficjalnie i nareszcie, witaj w domu Paweł! |
na bezrybiu i rak ryba... Skoro nie ma więcej kasy to dobry i Brożek. Niech mnie zaskoczy.
btw Jaki bedzie miał numer na koszulce? |
Będzie miał 22
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl