![]() |
Kontrakt możesz podpisać pół roku wcześniej niz kończy ci się kontrakt. Było tak np. z Gargułą
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ula_podpisana/ Po co mają podawać taką informację, jak mogą zwołać dzień później konferencję i zaprezentować zawodnika w koszulce z gwiazdą na piersi? Poza tym... co za problem wyluzować i poczekać na oficjalne info, zamiast biegać po 6 portalach na zmianę klikając F5 i licząc, że ktoś tam puści jakieś mega info. TWSD jest na tyle porządną marką, że wytarczy jak dwa razy dziennie sobie wejdziecie na wislakrakow.com i zobaczycie co sie dzieje... |
Ludzie! Milinkovicowi kończy się kontrakt w czerwcu 2011! Goool to jest najgorszy serwis sportowy w Polsce, więc nie ma się co przejmowac tym co napiszą.
|
Proponowałbym spokój bo jutro może się okazać że jest już nasz lub że jednak nie...jeśli na oficjalniej nie ma żadnej wzmianki znaczy że coś jest nie tak. Zauważcie że z Żurawskim dogadali się w niedziele a w poniedziałek było już potwierdzenie. Z Milikoviciem coś to jest za długo. Podobnie jest z Makinwą. Wątpie w te transfery bo Ci kolesie są poprostu za dobrzy na naszą ligę. Obym sie mylił...
|
Jak zbymak napisał,że nasz to nasz.Ja mu wierze.:D
Sorry chłopaki bo dziś jakiś jestem rozkojarzony.Rozkojarzony przez RZ..hehe |
Cytat:
nie masz prawa popełnić takiego błędu :( |
Cytat:
Może kolega z Poznania? ;) To gwoli rozluźnienia. Spokojnie chłopaki - jeśli będzie konferencja to Was poinformują, jeśli nie...to nie. Nie ma co się podpalać. E: Absolutnie się nie czepiam, też NIENAWIDZĘ byków w internecie, jednakże tak mi się skojarzyło...;) |
Cytat:
Gdyby ktoś miał info o konferencji niech da znać. |
czyli dzisiaj sie juz niczego nie dowiemy. Jest juz na to zbyt pozno, a wtorek mial byc ponoc taki piekny... szkoda.
|
Cytat:
|
Była mowa, że w tym tygodniu zostaną sfinalizowane rozmowy. Dzisiaj wtorek, a 90% ludzi sra w gacie. Trochę cierpliwości.
|
Cytat:
|
dokładnie..może udało im się jeszcze kogoś kupic i chcą ich przedstawic razem... chyba lepiej od razu dwoch niz codziennie robienie konferencji.. chyba, ze jeszcze nie ma wynikow badan i tylko na to czekaja..miala byc konfa dzisiaj, pewnie bedzie jutro..nie pali się..wierzę, ze nasza cierpliwosc bedzie wynagrodzona xd
|
ja nie placze, po prostu kibicuje Wisle przeszlo 20 lat, na tym forum juz jestem ponad 7 i nie takie rzeczy widzialem. Belotte, Costly, Nei, czy ostatnio Onyszko tez juz czekali tylko na przedstawienie na konferencji prasowej. Wszyzstkie media pisaly ze juz sa, juz weszli, juz czekaja na wyniki, juz kontrakt tlumacza, itd, itd, itd, a 3 dni pozniej newsy "... nie dla Wisly". Nie chodiz o prezentacje, nie musze go widziec z koszulka, wystarczy aby na stronie oficjalniej napisali ze kontrakt jest podpisany i juz wszystko wiemy. A niech sobie przestawiaja kiedy chca. Dopoki kontrakt nie jest podpisany, wszystko sie moze zdarzyc. Kasa nie szastamy, obudzi sie jakis mierny klub z europy i juz grajek pojdzie gdzie indziej.
|
Cytat:
|
wersja pesymistyczna - rozmowy z trzema zawodnikami upadły i nic z tego nie będzie (proszę was...)
wersja optymistyczna - rozmowy z dwoma pozostałymi zakończyły się sukcesem i wszystkich poznamy jutro, pojutrze, albo w piątek xD wyluzujcie trochę |
Cytat:
|
Cytat:
Peace! |
http://sport.interia.pl/raport/trans...94zaczęli jak nigdy skonczyli jak zawsze...
|
Cytat:
Nie jestesmy w stanie przebic zarobkow z Larissy i to jest pewne... |
Możliwe że to tylko ściema aby podwyższyć cenę bądź zarobki .
|
Cytat:
Jakby to była ściema, to myślę, że Larissa wzorem Ossasuny bby to zdementowała. Cytat:
|
A ja coraz bardziej sceptycznie patrzę na wydawanie setek tysięcy na pensje jednego zawodnika myślę że lepiej zainwestować to w dwóch młodszych zawodników po 250 tysięcy euro czy też szukać dalej i dołożyć ewentualnie do odstępnego, jakoś przestał mnie przekonywać Nigeryjczyk.
|
Cytat:
|
Cytat:
A jak wygląda sprawa Kislyaka i Djurewskiego ? Też były to fałszywe tropy ? Niedawno było podane że ten napastnik Bate Rodionow co sie nim interesowaliśmy oczekuje kontraktu na poziomie 400 tyś €.Wiem że to kupa forsy ale niestety takie teraz są zarobki średniej klasy zawodników w Europie |
ta.. juz widze jak wszystkie zespoly awansujace chocby do LE placa swoim grajkom po milion euro :lol:
teoria smieszna i tyle.. ma byc to dobry zawodnik zarabijacy nawet i 20 tys euro, a nie zeby miec byle kogo tylko zeby duzo zarabial.. i wyglada to jak z Makinwa, niby 750 tys euro.. tyle kasy to mozemy placic trzem zawodnikom ktorzy beda gwarantowac po kilkanascie bramek na runde.. a on jest wielka niewiadomo.. i jest JEDEN i przy okazji.. zaprzeczasz sobie .. (patrz podpis i belkot Hajty) |
Cytat:
|
Dla tych którzy się nie mogli doczekać na obrońce na 80% przyjdzie do nas Chorwat i Brazylijczyk. A do tcyh lepiej poinformowanych :) czy dziś jest jakaś konferencja przewidziana czy tak jak w dniu wczorajszym
|
Cytat:
Czy bawisz się w Zbymaka i Maci0sa ? |
Słońce wstało więc kolejny cykl oczekiwań i rozczarowań czas zacząć :)
Pierdu pierdu, na 80%. Dopóki nie ma parawki dopóty nie ma się co napalać. Nie jesteśmy mocarzami i zapewne jeden telefon od konkurencji może nas przebić. Właściwie to rozmowy powinny być prowadzone w nocy, gdy konkurencja śpi. |
masz mozdzierz racje jeden telefona i kazdy np z zagranicy może nas przebić. Moge jeszcze powiedzieć że jeden zawodnik z nich ma 21lat. Jak mi nie wierzycie to kiedyś zbymak napisał że będzie zawodnik jeszcze jeden z bałkanów. Tylko prosze jak co to piszcie na priv skąd mam to info odpisze a nie zasmiecajmy forum.
|
Nie macie nic ciekawego do roboty? Na każdej stronie o Wiśle pojawia się mnóstwo bzdur na temat Naszych przymiarek, kilkanaście osób wypowiada się o posiadanych przeciekach. Większość z nich kłamie, a robi to z powodu pieniędzy. Gazety już raczej nie piszą o głupotach w kontekście Naszego klubu, to może Wy też przestaniecie siać zamęt?
|
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wis...123,1,727.html
Proszę bardzo...Już widzę jaką będziemy mieć "silną ekipę" w lidze. Jakiś Aracic co w ogole w Hajduku nie gra, Milinkovic pewnie zostanie w Koszycach a my znowu będziemy grać piach na ktory nie da się patrzec...dziękuję...:evil: |
No w sume sprawy sie komplikuja, a moze to my pisalismy ta historie bo moze Milinkovic niegdy nie byl dogadany z klubem? Ale puki myśli jest nadzieja
|
Cytat:
Poza tym , to Przegląd Sportowy :rotfl: |
Skoro Milinkovic jest teraz w Koszychach to znaczy, że coś jest tu nie tak.
|
Cytat:
Skąd taki wylew malkontentów? Sama data utworzenia konta świadczy sama za siebie. Wakacje się rozpoczęły, więc można atakować forum... |
Zbymak mi napisał,że z jego informacji nic się nie zjeba*o i Marko Milinković aktualnie przebywa w hotelu Holiday Inn w Krakowie.Pisał mi to wczoraj wieczorem więc myślę,że w nocy Milinković z rezerwami nie trenował,ale po co brat prezydenta klubu miał by kłamać??Ja wierze zbymakowi,który już mnie i was niczym nie poinformuje na tym forum.
|
Tak jak pisałem wcześniej...klub ściągnął Żurawskiego za free i to jest na tyle...gracz któremu bliżej do emerytury był tylko tak aby zamknąć usta krytyką, a tak naprawdę polityka nic się nie zmienia...żałujemy kasy...a Makinwa i Milikovic?? To podpuchy tylko po to aby o Wiśle było głośno, bo pewnie nigdy nas na nich nie było stać, a o tym że są to gracze za dobrzy na naszą marną ligę było wiadomo. Trzeba działać zdecydowanie ale u nas jak zwykle....od powolnych ruchów działaczy i skąpienia uciekło nam już masa zawodników...dla mnie to że oficjalna milczy znaczy że znów nie potrafimy zrobić na czas transferów i powtórka z Levadii być może na czeka....
|
Cytat:
Na privie pisaiście? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl