Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4404)

wojti11795 29.06.2010 13:06

Kontrakt możesz podpisać pół roku wcześniej niz kończy ci się kontrakt. Było tak np. z Gargułą

nt5 29.06.2010 13:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wojti11795 (Post 923232)
Kontrakt możesz podpisać pół roku wcześniej niz kończy ci się kontrakt. Było tak np. z Gargułą

Zgadza się. Ale prezentacja nie może się odbyć przed wygaśnięciem obowiązującego kontraktu. Tak jak to miało miejsce z Gargułą. Wrzucili tylko komunikat.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ula_podpisana/

Po co mają podawać taką informację, jak mogą zwołać dzień później konferencję i zaprezentować zawodnika w koszulce z gwiazdą na piersi?

Poza tym... co za problem wyluzować i poczekać na oficjalne info, zamiast biegać po 6 portalach na zmianę klikając F5 i licząc, że ktoś tam puści jakieś mega info. TWSD jest na tyle porządną marką, że wytarczy jak dwa razy dziennie sobie wejdziecie na wislakrakow.com i zobaczycie co sie dzieje...

rafalek 29.06.2010 13:15

Ludzie! Milinkovicowi kończy się kontrakt w czerwcu 2011! Goool to jest najgorszy serwis sportowy w Polsce, więc nie ma się co przejmowac tym co napiszą.

Mar85 29.06.2010 13:16

Proponowałbym spokój bo jutro może się okazać że jest już nasz lub że jednak nie...jeśli na oficjalniej nie ma żadnej wzmianki znaczy że coś jest nie tak. Zauważcie że z Żurawskim dogadali się w niedziele a w poniedziałek było już potwierdzenie. Z Milikoviciem coś to jest za długo. Podobnie jest z Makinwą. Wątpie w te transfery bo Ci kolesie są poprostu za dobrzy na naszą ligę. Obym sie mylił...

czera84 29.06.2010 14:08

Jak zbymak napisał,że nasz to nasz.Ja mu wierze.:D
Sorry chłopaki bo dziś jakiś jestem rozkojarzony.Rozkojarzony przez RZ..hehe

kosaTS 29.06.2010 14:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czera84 (Post 923276)
Jak zbymak napisał,że nasz to nasz.Ja mu wieże.:D

wierzyć-wiara-wierność

nie masz prawa popełnić takiego błędu :(

Maćko 29.06.2010 14:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kosaTS (Post 923282)
wierzyć-wiara-wierność

nie masz prawa popełnić takiego błędu :(

wieże-głośniki-telewizory-kuchenki

Może kolega z Poznania? ;)

To gwoli rozluźnienia. Spokojnie chłopaki - jeśli będzie konferencja to Was poinformują, jeśli nie...to nie. Nie ma co się podpalać.

E: Absolutnie się nie czepiam, też NIENAWIDZĘ byków w internecie, jednakże tak mi się skojarzyło...;)

cisse1906 29.06.2010 14:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maćko (Post 923287)
wieże-głośniki-telewizory-kuchenki

Może kolega z Poznania? ;)

To gwoli rozluźnienia. Spokojnie chłopaki - jeśli będzie konferencja to Was poinformują, jeśli nie...to nie. Nie ma co się podpalać.

Nie czepiaj się kolegi, który dba o poprawną polszczyzną na ogólnopolskim forum, forum kibiców Wisły Kraków :)

Gdyby ktoś miał info o konferencji niech da znać.

ardianek 29.06.2010 15:19

czyli dzisiaj sie juz niczego nie dowiemy. Jest juz na to zbyt pozno, a wtorek mial byc ponoc taki piekny... szkoda.

Eleusis 29.06.2010 15:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ardianek (Post 923335)
czyli dzisiaj sie juz niczego nie dowiemy. Jest juz na to zbyt pozno, a wtorek mial byc ponoc taki piekny... szkoda.

Bez przesady. Weź się jeszcze rozpłacz z tego powodu. Co to za różnica dziś czy jutro?

Jagul 29.06.2010 15:32

Była mowa, że w tym tygodniu zostaną sfinalizowane rozmowy. Dzisiaj wtorek, a 90% ludzi sra w gacie. Trochę cierpliwości.

czera84 29.06.2010 15:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 923343)
Była mowa, że w tym tygodniu zostaną sfinalizowane rozmowy. Dzisiaj wtorek, a 90% ludzi sra w gacie. Trochę cierpliwości.

Właśnie to samo pisałem.Miał być dzisiaj Milinković.Nie ma oficjalnego potwierdzenia to od razu piszecie "już pewnie nic z tego nie będzie:(".Może jutro chcą przedstawić kogoś jeszcze co??Spokojnie:D

volasTSW 29.06.2010 15:50

dokładnie..może udało im się jeszcze kogoś kupic i chcą ich przedstawic razem... chyba lepiej od razu dwoch niz codziennie robienie konferencji.. chyba, ze jeszcze nie ma wynikow badan i tylko na to czekaja..miala byc konfa dzisiaj, pewnie bedzie jutro..nie pali się..wierzę, ze nasza cierpliwosc bedzie wynagrodzona xd

ardianek 29.06.2010 15:51

ja nie placze, po prostu kibicuje Wisle przeszlo 20 lat, na tym forum juz jestem ponad 7 i nie takie rzeczy widzialem. Belotte, Costly, Nei, czy ostatnio Onyszko tez juz czekali tylko na przedstawienie na konferencji prasowej. Wszyzstkie media pisaly ze juz sa, juz weszli, juz czekaja na wyniki, juz kontrakt tlumacza, itd, itd, itd, a 3 dni pozniej newsy "... nie dla Wisly". Nie chodiz o prezentacje, nie musze go widziec z koszulka, wystarczy aby na stronie oficjalniej napisali ze kontrakt jest podpisany i juz wszystko wiemy. A niech sobie przestawiaja kiedy chca. Dopoki kontrakt nie jest podpisany, wszystko sie moze zdarzyc. Kasa nie szastamy, obudzi sie jakis mierny klub z europy i juz grajek pojdzie gdzie indziej.

Eleusis 29.06.2010 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ardianek (Post 923357)
ja nie placze, po prostu kibicuje Wisle przeszlo 20 lat, na tym forum juz jestem ponad 7 i nie takie rzeczy widzialem. Belotte, Costly, Nei, czy ostatnio Onyszko tez juz czekali tylko na przedstawienie na konferencji prasowej. Wszyzstkie media pisaly ze juz sa, juz weszli, juz czekaja na wyniki, juz kontrakt tlumacza, itd, itd, itd, a 3 dni pozniej newsy "... nie dla Wisly". Nie chodiz o prezentacje, nie musze go widziec z koszulka, wystarczy aby na stronie oficjalniej napisali ze kontrakt jest podpisany i juz wszystko wiemy. A niech sobie przestawiaja kiedy chca. Dopoki kontrakt nie jest podpisany, wszystko sie moze zdarzyc. Kasa nie szastamy, obudzi sie jakis mierny klub z europy i juz grajek pojdzie gdzie indziej.

Yyy Belotte? Przecież on u nas grał, tyle że był słabiutki, nie wspomne o jego dynamice...

TSW06 29.06.2010 16:01

wersja pesymistyczna - rozmowy z trzema zawodnikami upadły i nic z tego nie będzie (proszę was...)
wersja optymistyczna - rozmowy z dwoma pozostałymi zakończyły się sukcesem i wszystkich poznamy jutro, pojutrze, albo w piątek xD
wyluzujcie trochę

Pablo84 29.06.2010 17:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czera84 (Post 923276)
Jak zbymak napisał,że nasz to nasz.Ja mu wierze.:D
Sorry chłopaki bo dziś jakiś jestem rozkojarzony.Rozkojarzony przez RZ..hehe

Gdzie napisał, że nasz?My negocjujemy kontrakt.

Krzysiek 29.06.2010 18:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ardianek (Post 923335)

A co, nie jest piękny? Słońce napierdala aż miło! Na transferach świat się nie kończy. Mają być to będą, tyle.

Peace!

krzysztofff 29.06.2010 18:32

http://sport.interia.pl/raport/trans...94zaczęli jak nigdy skonczyli jak zawsze...

63.5 Kg 29.06.2010 19:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysztofff (Post 923449)

Akurat tutaj nie ma nic dziwnego.
Nie jestesmy w stanie przebic zarobkow z Larissy i to jest pewne...

barcio 29.06.2010 19:06

Możliwe że to tylko ściema aby podwyższyć cenę bądź zarobki .

willow 29.06.2010 19:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez barcio (Post 923466)
Możliwe że to tylko ściema aby podwyższyć cenę bądź zarobki .

Raczej nie sądzę, skoro info potwierdza prezes Lazio.
Jakby to była ściema, to myślę, że Larissa wzorem Ossasuny bby to zdementowała.

Cytat:

Akurat tutaj nie ma nic dziwnego.
Nie jestesmy w stanie przebic zarobkow z Larissy i to jest pewne...
A dla mnie wcale to nie jest takie pewne. Myślisz, że Larissa to taki bogaty klub, że stać ich na 500 tys euro dla Makinwy? Teraz, w dobie kryzysu w Grecji? Nie sądzę...

pawelwislak 29.06.2010 19:29

A ja coraz bardziej sceptycznie patrzę na wydawanie setek tysięcy na pensje jednego zawodnika myślę że lepiej zainwestować to w dwóch młodszych zawodników po 250 tysięcy euro czy też szukać dalej i dołożyć ewentualnie do odstępnego, jakoś przestał mnie przekonywać Nigeryjczyk.

Witoldon 29.06.2010 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pawelwislak (Post 923476)
A ja coraz bardziej sceptycznie patrzę na wydawanie setek tysięcy na pensje jednego zawodnika myślę że lepiej zainwestować to w dwóch młodszych zawodników po 250 tysięcy euro czy też szukać dalej i dołożyć ewentualnie do odstępnego, jakoś przestał mnie przekonywać Nigeryjczyk.

Jeśli chcemy, żeby Wisła regularnie występowała w fazie grupowej LM i LE, to pensje na poziomie 0,5 - 1mln E są nieuniknione.

AYALA 29.06.2010 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysztofff (Post 923449)
http://sport.interia.pl/raport/trans...94zaczęli jak nigdy skonczyli jak zawsze...

troche to dziwne przecież wszędzie sie słyszy że Grecy są w kryzysie i nam sprzed nosa Makinwe podbierają.

A jak wygląda sprawa Kislyaka i Djurewskiego ? Też były to fałszywe tropy ? Niedawno było podane że ten napastnik Bate Rodionow co sie nim interesowaliśmy oczekuje kontraktu na poziomie 400 tyś €.Wiem że to kupa forsy ale niestety takie teraz są zarobki średniej klasy zawodników w Europie

SpoXsteR 29.06.2010 20:26

ta.. juz widze jak wszystkie zespoly awansujace chocby do LE placa swoim grajkom po milion euro :lol:

teoria smieszna i tyle.. ma byc to dobry zawodnik zarabijacy nawet i 20 tys euro, a nie zeby miec byle kogo tylko zeby duzo zarabial.. i wyglada to jak z Makinwa, niby 750 tys euro.. tyle kasy to mozemy placic trzem zawodnikom ktorzy beda gwarantowac po kilkanascie bramek na runde.. a on jest wielka niewiadomo.. i jest JEDEN

i przy okazji.. zaprzeczasz sobie .. (patrz podpis i belkot Hajty)

Witoldon 29.06.2010 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SpoXsteR (Post 923510)
ta.. juz widze jak wszystkie zespoly awansujace chocby do LE placa swoim grajkom po milion euro :lol:

teoria smieszna i tyle.. ma byc to dobry zawodnik zarabijacy nawet i 20 tys euro, a nie zeby miec byle kogo tylko zeby duzo zarabial.. i wyglada to jak z Makinwa, niby 750 tys euro.. tyle kasy to mozemy placic trzem zawodnikom ktorzy beda gwarantowac po kilkanascie bramek na runde.. a on jest wielka niewiadomo.. i jest JEDEN

i przy okazji.. zaprzeczasz sobie .. (patrz podpis i belkot Hajty)

Nie mam zamiaru, czasu i chęci żeby się z Tobą spierać. Pisałem o regularnym udziale w fazie grupowej najważniejszych rozgrywek klubowych w Europie. Jeśli nie widzisz różnicy to już Twoja sprawa.

tsw biała gwiazda 30.06.2010 06:54

Dla tych którzy się nie mogli doczekać na obrońce na 80% przyjdzie do nas Chorwat i Brazylijczyk. A do tcyh lepiej poinformowanych :) czy dziś jest jakaś konferencja przewidziana czy tak jak w dniu wczorajszym

westersyl 30.06.2010 06:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tsw biała gwiazda (Post 923684)
Dla tych którzy się nie mogli doczekać na obrońce na 80% przyjdzie do nas Chorwat i Brazylijczyk

źródło ?
Czy bawisz się w Zbymaka i Maci0sa ?

iiYama 30.06.2010 07:03

Słońce wstało więc kolejny cykl oczekiwań i rozczarowań czas zacząć :)

Pierdu pierdu, na 80%. Dopóki nie ma parawki dopóty nie ma się co napalać. Nie jesteśmy mocarzami i zapewne jeden telefon od konkurencji może nas przebić. Właściwie to rozmowy powinny być prowadzone w nocy, gdy konkurencja śpi.

tsw biała gwiazda 30.06.2010 07:10

masz mozdzierz racje jeden telefona i kazdy np z zagranicy może nas przebić. Moge jeszcze powiedzieć że jeden zawodnik z nich ma 21lat. Jak mi nie wierzycie to kiedyś zbymak napisał że będzie zawodnik jeszcze jeden z bałkanów. Tylko prosze jak co to piszcie na priv skąd mam to info odpisze a nie zasmiecajmy forum.

KOALIK 30.06.2010 07:18

Nie macie nic ciekawego do roboty? Na każdej stronie o Wiśle pojawia się mnóstwo bzdur na temat Naszych przymiarek, kilkanaście osób wypowiada się o posiadanych przeciekach. Większość z nich kłamie, a robi to z powodu pieniędzy. Gazety już raczej nie piszą o głupotach w kontekście Naszego klubu, to może Wy też przestaniecie siać zamęt?

jason wiślak 30.06.2010 07:32

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wis...123,1,727.html
Proszę bardzo...Już widzę jaką będziemy mieć "silną ekipę" w lidze. Jakiś Aracic co w ogole w Hajduku nie gra, Milinkovic pewnie zostanie w Koszycach a my znowu będziemy grać piach na ktory nie da się patrzec...dziękuję...:evil:

Chlopek123 30.06.2010 07:40

No w sume sprawy sie komplikuja, a moze to my pisalismy ta historie bo moze Milinkovic niegdy nie byl dogadany z klubem? Ale puki myśli jest nadzieja

iq1000 30.06.2010 07:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jason wiślak (Post 923697)
Proszę bardzo...Już widzę jaką będziemy mieć "silną ekipę" w lidze. Jakiś Aracic co w ogole w Hajduku nie gra, Milinkovic pewnie zostanie w Koszycach a my znowu będziemy grać piach na ktory nie da się patrzec...dziękuję...:evil:

Nie bierzcie tego artykułu na serio... Wszystko opiera się na informacjach podawanych na naszym forum.
Poza tym , to Przegląd Sportowy :rotfl:

westersyl 30.06.2010 08:00

Skoro Milinkovic jest teraz w Koszychach to znaczy, że coś jest tu nie tak.

Simao1 30.06.2010 08:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jason wiślak (Post 923697)

Odejdź stąd i nie lamentuj. Jeśli Przegląd Sportowy jest dla Ciebie rzetelnym źródłem informacji, to współczuję.

Skąd taki wylew malkontentów? Sama data utworzenia konta świadczy sama za siebie. Wakacje się rozpoczęły, więc można atakować forum...

czera84 30.06.2010 08:10

Zbymak mi napisał,że z jego informacji nic się nie zjeba*o i Marko Milinković aktualnie przebywa w hotelu Holiday Inn w Krakowie.Pisał mi to wczoraj wieczorem więc myślę,że w nocy Milinković z rezerwami nie trenował,ale po co brat prezydenta klubu miał by kłamać??Ja wierze zbymakowi,który już mnie i was niczym nie poinformuje na tym forum.

Mar85 30.06.2010 08:12

Tak jak pisałem wcześniej...klub ściągnął Żurawskiego za free i to jest na tyle...gracz któremu bliżej do emerytury był tylko tak aby zamknąć usta krytyką, a tak naprawdę polityka nic się nie zmienia...żałujemy kasy...a Makinwa i Milikovic?? To podpuchy tylko po to aby o Wiśle było głośno, bo pewnie nigdy nas na nich nie było stać, a o tym że są to gracze za dobrzy na naszą marną ligę było wiadomo. Trzeba działać zdecydowanie ale u nas jak zwykle....od powolnych ruchów działaczy i skąpienia uciekło nam już masa zawodników...dla mnie to że oficjalna milczy znaczy że znów nie potrafimy zrobić na czas transferów i powtórka z Levadii być może na czeka....

wiślak1906forever 30.06.2010 08:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czera84 (Post 923724)
Zbymak mi napisał,że z jego informacji nic się nie zjeba*o i Marko Milinković aktualnie przebywa w hotelu Holiday Inn w Krakowie.Pisał mi to wczoraj wieczorem więc myślę,że w nocy Milinković z rezerwami nie trenował,ale po co brat prezydenta klubu miał by kłamać??Ja wierze zbymakowi,który już mnie i was niczym nie poinformuje na tym forum.

czemu nie poinformuje?
Na privie pisaiście?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:20.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl