![]() |
Cytat:
|
Transseksualny baranie (za podpisem) chyba nie do konca zrozumiales to o czym Manhunt pisal:D
|
Cytat:
Co prawda nie masz wielkiego pojęcia o kibicowskich sprawach, a z Twoich ostatnich wpisów można się jedynie pośmiać, jednak - jak widać - nawet takie głuptaski jak Ty do czegoś się na tym forum przydają. |
jeśli obok mnie na trybynie ma stać w barwach Wisły taka gnidy jak co poniektórzy tutaj,to wolę być na IV lub VII lidze z 500 lub 1000cem prawdziwych kibiców Wisły Kraków...
przykre, bolesne, ale niestety prawdziwe :( |
Ale przecież oni i tak na mecze nie chodzą, niezależnie czy jest protest czy nie.
Internet całym światem jest. |
I tak oto dochodzimy do podsumowania tej dyskusji.
Konflikt wygląda następująco: Bednarz + internetowi "kibice" vs. realni kibice. Nie ma co tracić nerwów ani klawiatury na tych onetowców. ps. nawet na typowo piłkarsko-piknikowym Forum Wisla w końcu widzą z kim mają do czynienia http://www. forumwisla .pl/news/o-co-chodzi-w-tej-gierce/msg73154/#msg73154 - bez spacji w adresie. co to za chora cenzura? |
Cytat:
Pesymista powie, że NIE MOŻE BYĆ GORZEJ, a optymista, ŻE MOŻE MOŻE... |
Cytat:
Wartościujcie sobie kibiców dalej. Lepszy gorszy, ten kibicuje 40 lat i jest gorszy bo jest piknikiem. Ten lepszym bo rzuca race. ( a nie tylko *urwami w internecie). a prawdziwi kibice to dopiero pięknie się pokazali wczoraj w Myślenicach i pod stadionem, tylko przyklasnąć Cytat:
Wystarczy popatrzeć tu na forum, jakie emocje targają niektórymi, którzy mają inne zdanie. Wiele osób jest zdolnych przełożyć swoje groźby (i przekłada) na rzeczywistość. Zabawne jest też to jak próbuje się osoby o merytorycznych argumentach ośmieszyć, zbłaźnić, pojechać po transseksualistach (wtf?). Zrobić wszystko byleby kogoś obrzucić błotem, nie odnosząc się w ogóle to clou wypowiedzi. |
lepszym kibicem jest ten, który chodzi na każdy mecz u siebie, niż ten który chodzi od czasu do czasu. Lepszym kibicem jest ten, który chodzi na każdy mecz u siebie i jeździ za Wisłą na wyjazdy niż ten, który tylko chodzi na wszystkie mecze u siebie.
To nie jest nic dziwnego, że się to wartościuje. Tylko jakieś laseczkii, które chodzą od czasu do czasu na mecze i mają o sobie Bóg wie jakie zdanie, że są prawdziwymi fanatykami mogą się o to obrażać. To jest rzeczywistość. To przypomina mi narzekanie na Patriotyzm. Najwięcej narzekają i wyśmiewają to osoby, które gówno by zrobiy na rzecz swojego kraju...I jeszcze mają pretensję do patriotów o to... Jest prawo, macie POlicję, macie Pana Bednarza, możecie mieć zapewnioną listykę i wszystko co dusza zapragnie. A nie potraficie się zxorganizować, wyjść zza monitorów i coś zrobić w realnym świecie. Jak można was nazwać ? Mi przychodzi bardzo popularne określenie na takie osoby: KOZAK W NECIE, i tak dalej. |
[QUOTE=Karherop;1368477]Dobre sobie.
Wartościujcie sobie kibiców dalej. Lepszy gorszy, ten kibicuje 40 lat i jest gorszy bo jest piknikiem. Ten lepszym bo rzuca race. ( a nie tylko *urwami w internecie). a prawdziwi kibice to dopiero pięknie się pokazali wczoraj w Myślenicach i pod stadionem, tylko przyklasnąć.... wiesz ponad 40 lat kibicuje Naszej Wisle i jestem piknikiem......ale w 100% popieram ten bojkot i w 100% solidaryzuje sie z rodziną Wislacką.....z wielu przyczyn....nie będę tłumaczył bo ich nie zrozumiesz |
Cytat:
"jestem lepszym kibicem bo chodzę na każdy mecz u siebie i dlatego nie chodzę już na każdy mecze u siebie bo mam konflikt z bednarzem " Cytat:
|
Ale Domin po co to wartościowanie? Czujesz się lepszy i ważniejszy niż ten który chodzi tylko na mecze u siebie? Proponuje zrobienie forum dla tych lepszych Wiślaków i Wiślaków tylko w połowie.
Od derbów jest jałowa dyskusja która niczego nie wnosi. Jedni drugich przekonują czyje argumenty są prawdziwsze. Niech każdy SAM zdecyduję czy chce dalej wspierać bojkot czy też będzie wspierał drużynę. |
Cytat:
Pytam bo Twoja wirtualna aktywnosc zmusza mnie do refleksji jak mozna pogodzic te dwa swiaty. |
Cytat:
|
Cytat:
O reszcie nie będę pisał, bo i tak nei zrozumiesz... Cytat:
|
wakacje co nie?...
|
Cytat:
|
^^ Może po prostu się nie przyznaje, bo nie chce ryzykować strzału w mordę, czy bełkotliwego "eeeee bydlarz, k***a c***j cwe". Bo nie wiem czy wiesz dorośli ludzie mają pracę, żonę, dzieci i auto i mają coś do stracenia. Spotykając kumpli z osiedla, którzy generalnie niewiele w życiu robią i cały ich świat to Wisła, mówię że ich popieram bo nie chce mi się na żywo toczyć debilnych dyskusji z ludźmi, którzy nie mają żadnych argumentów po za:
"łysa gnida nie wie, że każdy prezes klubu w Polsce ma maszynkę do drukowania pieniędzy" BTW, sam za Bednarzem nie przepadam i uważam go za kiepskiego prezesa, ale krytyka powinna trzymać pewien poziom. |
Cytat:
i równiez nie popieram dewastacji bazy treningowej, nie ma dalej co drążyć |
ja mam staz nie 40 ale z 25 i jestem piknikiem. Nie wpierd.. kielbaski nie popieram bednarza ale nie popieram bojkotu bo to uderza nie w bednarza tylko Wisle.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
[QUOTE=Viper;1368501]Tak, taka to była rodzina, że jak ktoś pojawiał się pierwszy raz, to musiał wyskakiwać z kasy albo w....... chyba że był znajomym kibica "ze stażem". :lol:[/QUOT
:-) odbieram to jako kiepski żart |
Jakbyscie chodzili na kazdy mecz a nie od swieta to widocznie byloby was kilkanascie tysiecy na kazdym meczu. Proste i logiczne:D:D:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
White91, fugiel
Super, skoro jesteście przeciwko Bednarzowi i nie popieracie go, co robicie by go z klubu usunąć, jak swoje stanowisko prezentujecie na stadionie? |
Cytat:
Dlaczego prawo głosu w tej kwesti mają miec tylko ci którzy obecnie chodza na stadion? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziękuje, że przyznajesz się do braku argumentów a tym samym przyznania racji, że tak było. Pozdrawiam. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Mozemy sie umowic ze do momentu jak jej nie przedstawisz nie bedziesz mial legitymacji do tego zeby rozliczac innych z tego jak pomagaja Wisle ? |
Cytat:
natomiast jako starszy po fachu, powiedz mi proszę dlaczego np w 93 roku gdy sprzedawano jawnie mecze na Wiśle, ludzie dalej chodzili na stadion, nie ogłaszano bojkotu? powody były większe niż teraz w moim przekonaniu może dlatego że nie było skwk? nikomu nie zapachniał 1 zł od biletu? jeszcze nie tak dawno gdy zamykano w Polsce całe stadiony ludzie mieli lepsze pomysły na protesty niż uderzanie bezpośrednio w Klub ( w tym przypadku Naszą Wisłę!) i jakoś żadne stowarzyszeniew Polsce nie namawiało do bojkotu meczów. O czasach komunistycznych nawet nie warto rozmawiać, ale jak mniemam ludzie chodzili właśnie na przekór na stadion, by demonstrować przeciw władzy, nawet jeśli klubem sterowali agenci SB czy Ubecy. a za 2 lata bednarza dawno w klubie nie będzie, będzie inny prezes i być może znowu będzie bojkot meczów Wisły, bo pewna grupa ma konflikt z prezesem Kowalskim |
Cytat:
Pozwol serku, ze odwroce pytanie. a co Ty zrobiles dla Wisly aby jej pomoc wyjsc z tarapatow w ostatnim czasie ? Rozumiem ze kupiles karnet a na mecze sie nie wybierasz :) ? |
Klub idzie na dno a nasz szanowny prezesunio leci do mediów bo ktoś pobazgrał jakąś ścianę w Myślenicach.Niepojęte
Ogólnie daleki jestem od kultywowania teorii spiskowych(szczególnie tych debilnych) ale nie odrzucił bym teorii iż ta cała szopka którą Łysy odpierdala , jest przygotowaniem gruntu pod zwalenie winy na kiboli(skwk/Wawro/Szymański)kiedy klub zbankrutuje i trza będzie wycofać go z rozgrywek. |
Nie pytałem Cię fugiel co zrobiłeś dla Wisły, tylko w jaki sposób wyrażasz na stadionie swoją dezaprobatę w stosunku do działań Bednarza.
|
Ale śmieszna jest ta dyskusja. Jeden z drugim licytują się kto ma większy staż, kto jest lepszym kibicem, kogo zdanie jest ważniejsze.
Nie widzę jednak w czym macie problem. Przecież SKWK nikomu nie zabrania przychodzić na stadion. Kto chce niech idzie, kto popiera bojkot niech zostanie w domu. Szacunkiem powinniście się darzyć bo łączy Was Wisła. A to, że jeden ma 40 lat na Wiśle, drugi 30 a ja 10 niczego nie zmienia. Dlaczego? Bo wilki rządzą, nie barany. Pisząc wilki mam na myśli, ludzi rządzących w strukturach SSA oraz ludzi działając w ruchu kibicowskim na Wiśle. Musicie się pogodzić z obecną sytuacją. Ja się już oswoilem z myślą, że kolejny sezon spędzę przed tv. Przejrzycie na oczy gdy będzie za późno, gdy Bednarz zostawi Wisłę w bagnie a sam wyjedzie na jakieś Bermudy opalać się spijać drinki. Przecież będzie go stać. Ale wtedy też będzie to wina SKWK... zapomniałem. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl