![]() |
jak posmaruje to wygryzie
ale dopiero jak wejdzie w wiek zezwalający na grę |
Cytat:
Że aż Ciebie samego zacytuję: myśl trochę! |
Ja nie wiem na co oni czekaja z Brozkiem i czemu nie wezma go np. na rok z opcja przedluzenia. To najprostsza sytuacja teraz. Facet jest wolny, wiadomo, ze cos soba reprezentuje, jest zwiazany z klubem i miastem.
Czy oni nie widza, ze sytuacja jest podbramkowa i kuriozalna ? To nie jest tak, ze jest kontuzjowany napastnik i niedlugo wroci, jest napastnik bez formy, jest ich za mało.. ....a tu nie ma w ogole gracza do ataku!! To jakis surrealizm obcy nawet okregowce. |
Cytat:
Byłby on wielkim wzmocnieniem naszego zespołu:D |
nesta nie stresuj się, przecież mamy napastnika: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=24517 będzie beka tak czy owak. Przyjdzie napastnik pewnie za 2-3 kolejki, bo w zarządzie już są ob....i po wynikach, zajmie mu pół rundy, żeby coś ogarnąć my w tym czasie będziemy obijani przez potęgi typu Podbeskidzie i Ruch... Normalnie parodia.
|
To jest jakaś żenada. Jak my możemy aspirować do CZEGOKOLWIEK, nie mając zawodnika, który miałby bezpośrednio przyczyniać się do strzelania bramek. To w końcu o te bramki w piłce nożnej chodzi. A Boguski jak strzeli 5 w rundzie to będzie jedna wielka euforia i szał ciał. Tu jest napadzior potrzebny na gwałt, aż się prosi żeby ściągnąć Brozia. Przynajmniej jego, chociaż jeszcze jeden by się przydał...
|
Brak kontraktu dla Pereza może świadczyć o jednym jednak zdecydowali się na zakontraktowanie normalnego napastnika i chyba nie jest od tego tak daleko
|
Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli. Jeżeli BC faktycznie miał się zgodzić na lepszego napastnika niż Romo, to może jego odprawienie to zwiastun jakiejś korzystniejszej dla nas transakcji.
Ostatnio za dużo wokół tej drużyny "może". |
W obecnej sytuacji wiele był dał za newsa na głównej: "Celin i Eduardo jednak wiślakami". Celin od początku wydawał mi się lepszy od Romo i nie chodzi mi tu wcale o zdobyte bramki. Natomiast Eduardo miał tzw. ciąg na bramkę, a do tego ma dopiero 20 lat. W sparingach wyglądał na gracza uniwersalnego, moim zdaniem przyzwoicie radził sobie w środku pomocy. Gorzej było na skrzydle, ale z drugiej strony z kim on miał tam pograć...
edit: Czekam na nowe posty dawida, nowego informatora na forum :) Na shoutboxie siał dziś zamęt, że Romo już podpisany... |
Cytat:
|
Bunoza może grac w ataku?
:mysli: |
Cytat:
Cytat:
|
Gorzej jeśli do 31 sierpnia przegramy 3 mecze, wtedy będzie na prawdę gorąco w klubie. Też liczę, że puknęli się w głowę i wyłożą jakąś kasę za napastnika, bo jest nieciekawie. Dodatkowo Boguski dalej kontuzja, najpewniej w piątek nie zagra, więc na dziś jest blada du*a....
|
Czyli już w pierwszej kolejce Smuda musi kombinować ze składem jako, że nasz jedyny pół-napastnik Boguski może nie zagrać z powodu kontuzji. W ataku będzie więc musiał zagrać Małecki albo Sarki. Ciekawe kto wypełni lukę na boku pomocy. Jeśli Stolarski to powstanie luka na prawej obronie. Tą lukę pewnie wypełni Jovanović, a lukę po nim na środku obrony Nalepa. I tak wkoło Macieju. A to dopiero pierwsza kolejka. Witaj sezonie 2013/14 :)
PS. Zapomniałem na śmierć o Burlidze. |
Wyglada to nie ciekawie... jesli ktos sie spodziewa grupy mistrzowskiej w jesieni... jest niepoprawnym optymista..nie ,nie, Głupcem..walka o utrzymanie z nadzieja o utrzymanie...\
|
Cytat:
|
Także jestem zdania, że rezygnacja z Romo oznacza ruch w kierunku zatrudnienia jako takiego napadziora. Pytanie czy będą to chcieli zrobić w najbliższych dniach, czy spokojnie bez pośpiechu załatwią sprawę końcem sierpnia.
|
zgadzam się z opinią większości, że rezygnacja z Wenezuelczyka oznaczać może chęć zakontraktowania doświadczonego napastnika, mam tylko nadzieje, że nie będzie to pierwszy lepszy ogórek, a gość który coś znaczył w swoim klubie oraz całej lidze, ale to tylko takie moje mrzonki
|
kogokolwiek by nie zakontraktowali to na pierwszą kolejke nie mamy kadry. Nawet Stjepanovic nie zagra
|
Tylko jak my teraz mamy mieć do nich zaufanie . Przecież nie zakontraktują nie wiadomo kogo , przyjdzie facet nie przygotowany i co będziemy czekać kolejny miesiąc.
|
Cytat:
Serce się kraje. Uważam, że FraMat ma rację, Bunoza na szpicę, bo w szybkie sprowadzenie kogoś sensownego nie wierzę. cruxalba |
Cytat:
|
Oby nie Niedzielan, który podobno ma rozwiązać kontrakt z Ruchem.
|
Cytat:
|
Był do wzięcia Eduardo, Celin to się kur.. uparli na tego Romo który jest beznadziejny... Bednarz, Kapka, Smuda to wszystkonie jest pierwszej młodości, jedyny co Bednarzowi wychodzi to sprzeczanie się w mediach,zawsze wygra do niczego potrzebny już nie jest, Kapka i Smuda to 2 chodzące katastrofy
|
Cytat:
Nieistotny gol i asysta w całym sezonie - poprzeczka niezbyt wysoko zawieszona. @ kws nieee, to musi być klasyczna 9... jak np. Zahorski...:D |
Cytat:
|
Frankowski. Tomasz. Wrócil do Krakowa, nic nie kosztuje a pomimo lat "kasuje" wszytstkich do kupy "napastników" jakich mamy. Bednarz do dzieła........I nawet to nie jest śmieszne....
|
Opcje są 2:
-odstrzelili Celina i Romo, bo mają na oku jakiegoś "normalnego" napastnika -odstrzelili Celina i Romo, bo nie prezentowali się oni lepiej od takiego Kuczaka, czy Kamińskiego Jeżeli prawdziwa jest opcja 1, to szkoda, że tak późno poszli po rozum do głowy. To było do przewidzenia. Kolejni goście, którzy wygrali darmowe wakacje z Wisłą. |
Cytat:
- odstrzelili Celina i Romo, bo nie byli za darmo, bądź ich utrzymanie kosztowałoby za dużo. |
Cytat:
|
Wróble ćwierkają, że rozmowy są prowadzone z dwójką piłkarzy i jednym z nich który zasili drużynę do końca sierpnia może być Brożek lub Smolarek. Zaznaczam, że nie są to informacje potwierdzone, ale z dużą dozą prawdopodobieństwa.
I już nie wiem kogo bym bardziej chciał, Brożka czy Ebiego. |
Wróble wczoraj jeszcze ćwierkały we wszystkich miejscach,że temat Brożka jest definitywnie spalony.
Wątpie,żeby cos w tym temacie się zmieniło.... |
Cytat:
P.S. Skoro Brożek jest wolny to o czym prezes chce z nim jeszcze rozmawiać przez następne 1,5 miesiąca? Będą się 5 tygodni przebijać z Ebim kto-weźmie-mniej? |
Cytat:
Obecnie w klubie panuje jeden wielki b..... i to co wydaje się być prawdopodobne dziś może takim nie być za tydzień, dwa...stąd tylko pogłoski i przypuszczenia... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przeczuwam Brożka w Wiśle od poniedziałku. Mogę iść o zakład.
|
Wywiad ze Smudą dla SKWK:
Cytat:
Co do pogrubionego- ręce opadają... |
a może zróbmy jakąś akcje "zbieramy na transfery". Każdy kibic coś da i może będzie choć na część kontraktu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl