![]() |
Cytat:
|
Mam dzisiaj świetny humor i powiem Wam, że jesteśmy chyba jedynymi kibicami w Polsce (a czasami chodzę po różnych forach), którzy ekscytują się informacją, która wypłynęła od anonimowego faceta komentującego newsa :)
Ba, niektórzy już go (tego piłkarza, znaczy się) witają w klubie :) Kocham ten okres transferowy :) Nic mi tak nie poprawia humoru :) |
Ależ się wszyscy ożywili. Wygląda nieźle. Takich grajków nam trzeba. Trzymajmy kciuki.
|
Cytat:
|
Spokojnie jutro prawdopodobnie wszystko powinno się wyjaśnic wiem tylko jedno że przyjdą zawodnicy uniwersalni mogący grać na róznych pozycjach takich teraz szukamy co podreslają Stan i Maskaant.I tak na chwilę obecną mamy już kadrę która jest wstanie spokojnie wyeliminowac Skonto więc teraz będą transfery pod III runde :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Serio.. w kwesti wyjaśnienia... ja sobie z różnymi językami radze (niektorzy wiedzą), ale nie zniosę jak zaraz pojawi się fafnascie postów "kto może to przetłumaczyć"? Obowiązek przetłumaczenia spoczywa na cytującym |
Cytat:
|
Eeee tam.
Rok temu, prawie o tej samej porze była dyskusja na dwie strony, czy "nedohodlo" znaczy dogadali się, czy nie :D Pamiętacie, czy już zapomnieliście? |
Jak dla mnie ten gość może grać zarówno w obronie jak i w pomocy. Zgadzam się również z tezą, że Stan ewidentnie szuka piłkarzy uniwersalnych (Iliev też takim jest).
Ten niejaki Zbymak zamknął swój portal i zapowiada powrót jutro około godziny 12.00 :) |
Nunez wygląda imponująco. Nareszcie ktoś kto posturą przypomina skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia. Silny, szybki, świetnie drybluję. Dobry strzał z dystansu, który na tym filmiku pokazał kilkakrotnie. Dobra wrzutka.
I przede wszystkim jest lewonożny, ilu piłkarzy lewonożnych mamy w drużynie ? Nie za wielu. Nie dałbym sobie za niego jednak ręki uciąć jak za Meliksona bo tego widziałem w jednym meczu i o tym że w tej lidze będzie gwiazdą byłem przekonany. |
Cytat:
|
Oficjalna stronka ma to do siebie, że często informuje o nowych graczach około północy... Jak chcecie, to możecie godzinkę poczekać :>
|
Außenbahn links - wtedy gosc moze grac na LO. Tutaj mamy linkes off. Mittelfeld, czyli człowiek nie majacy nic wspolnego z obroną. Ofensywny skrzydłowy bądź pomocnik. Ofc lewonożny.
|
Przyznam szczerze,że po tym filmiku podpaliłem się na gościa jak dziecko, wygląda bardzo dobrze .
|
Transfermarkt może się mylić. Na filmiku w połowie sytuacji występuje na lewej obronie
|
Cytat:
Na Meliksona też narzekaliscie, ze mamy Bukhariego, Jirsaka, Gargułę :rotfl: Wieć siedziec cicho i zaufać Staszkowi, bo wie co robi!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na pewno pasuje Valxc'owi jesli chodzi o wszechstronnosc. Taki zawodnik bylby Wisle bardzo przydatny tym bardziej, ze jest lewonozny a takich grajkow o takim poziomie w zasiegu Wisly to ze swieca szukac. |
Cytat:
|
Zdaje się, że szukaliśmy kogoś, kto potrafi bronić i jest lepszy od Pajlica... W ofensywie koleś jest OK, podobny styl jak Marcelo z Realu (odpowiednie proporcje umiejętności), tylko czy rzeczywiście nas wzmocni i gwarantowałby jakość na LO ? Chyba lepiej, żeby trafił do Wisły zamiast Diaza. Jutro wszystko się wyjaśni.
|
SV i RM powiedzili,że chcieli doświadczenia,a teraz kolej na graczy uniwersalnych,a więc Diaz,Jovanovic i Nunez do opisu pasują,miały być jeszcze 3 transfery,no i możliwe,że to będzie ta trójka,ja prawdę mówiąc byłbym zadowolony,Diaz potrafi grać na 5 pozycjach więc w razie kontuzji zawieszeń,zawsze można go wszędzie wstawić,Nunez skrzydło i LO,może i na szpicy by się go spróbowało,Jovanović,Lo,stoper i nawet na PO go próbowali w Partizanie,Iliev pewnie trakowany jest jako zastępca Genkova,może też grać na obu skrzydłach więc jest git,mały tak samo może grać na szpicy więc powiem szczerze wole tych 3 defensywnych,niż zmiennika/konkurenta dla Genkova.Czekamy do jutra i zobaczymy co będzie :)
|
Pytanie brzmi czemu tak utalentowany zawodnik nie zrobił jeszcze kariery , bo z tego co widzimy grywał w Argentynie dość regularnie . Może to fakt że mają tam takich piłkarzy na pęczki , może były jakies inne powody .
Myśle że najpóźniej jutro w godzinach poranych pojawią się w mediach informacje o Nunezie , ile to juz razy media brały swoje informacje z for internetowych . Mam nadzieję że po tak jasnej deklaracji , dojdzie jutro do przedstawienia chociaz jednego nowego piłkarza , dwóch to już byłoby bardzo dobrze . Na 4 piłkarzy do końca tygodnia nie wierzę . |
Wogóle czy to całe info wyszło z tego, że jakiś gośc napisał, że Nunez przechodzi do Wisły?
http://twitter.com/#!/FedeDoval Swoją drogą na tej stronce można o nim poczytać opinie i to prawda ze gra na obronie. Najlepiej tlumaczyc na angielski ;) |
Cytat:
* El Wisla no ha hecho oferta por Despotovic - Wisła nie złożyła oferty zakupu Despotovicia. * el Girona FC quiere negar categóricamente esta noticia - Girona chce kategorycznie zaprzeczyć pogłoskom (o ofercie Wisły). * En ningún momento el Wisla ha contactado con el Girona FC para fichar el internacional serbio - w żadnym momencie Wisła nie kontaktowała się z Gironą w sprawie podpisania kontraktu z reprezentantem Serbii. Wychodzi na to, że prędzej jakiś pismak dorobił sobie do wierszówki, niż nasz sportowy dyro rzucał się z motyką na słońce. Zwłaszcza, że motyka niezbyt potężna (czytaj: skromny fundusz na transfery). Mam jednak nadzieję, że kogoś jeszcze pozyskają w najbliższych dniach. |
Czyli Jovanovic, Despotovic, J. Diaz i argentynczyk ;-)? Gdyby tak bylo, to okienko byloby bardzo owocne.
|
Ludzie po co nam Diaz. Co do pozostałych rewelacji, może coś się sprawdzi, a może zakontraktujemy jakiegoś zupełnie innego grajka który nie przewinął się przez te wszystkie "plotki" i "informatorów". Basałaj powiedział że w poniedziałek lub wtorek klub przedstawi 2 zawodników więc poczekajmy jeszcze jeden dzień.
|
Cytat:
Oj, znalazło się paru. |
Prawdę mówiąc wolałem już ten Super Bomby transferowe przynajmniej było wesoło,Van Nisterlooij w Sheratonie,Santa Cruz z Rodriguezem wylądowali odrzutowcem na lotnisku w Krakowi,a teraz anonimowe nazwiska,rzucana na wiatr przez proroków,i 20 stron podniety, i witanie w klubie,to jest żałosne,w dodatku,że jutro mają być 2 transfery i się wszystkiego oficjalnie dowiemy..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl