![]() |
Cytat:
|
i co z tą konferencją? jakos tak poniedzialek ucieka a oprocz tego ze od wczoraj jest info o Gargule dalej nic nie wiadomo.
A jeszcze odnosnie transferów brazylijczykow. nie sciagalbym na miejscu klubu kolejnego stopera z Brazylii.Marcelo + wiekowy juz Cleber wystarcza.Gdyby to ode mnie zalezalo staralbym sie wyszukac polską perełkę na to miejsce, pilkarza mlodego, który powoli wchodzilby w druzyne. Chyba ze transfer tego kolesia jest traktowany w kategorii pakietu z Beto, badz sam piłkarz nie bedzie drogi w utrzymaniu. |
Nie opłaca się teraz żadnych klauzul robić ,ceny rynkowe w naszej ekstraklasie będą z miesiąca na miesiąc rosły ,a jak powstaną te stadiony to będzie można zacząć zupełnie inaczej gadać .
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast ci dwaj goscie, jak slusznie zauwazasz, z wystepami w brazylijskiej Serie A, nie maja za duzo wspolnego. Zamiast tego byli miotani od klubu do klubu i niestety nie wiazalo sie to ze sportowym awansem. |
No wlasnie - byle z tym agentem nie bylo jak z ujowym dilerem - pierwsza transakcja palce lizac, a potem sam szajs;)
Ja sie tak zastanawiam czy my zamierzamy ich jakos testowac, czy wezmiemy kota w worku |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bednarz ostatnio w jakiejs wypowiedzi mowil o brazilijczyku ktory bedzie zaskoczeniem dla kibicow.
Wiec, juz wiemy o kim mowa... tylko troche nie rozumie, na co nam 4 srodkowy obronca... |
Cytat:
Mnie dziwi tylko jedno... Dlaczego z Gargułą podpisali kontrak do 2014roku????:shock: ani on mlody ani tani w utrzymaniu. troche chyba JB przegiął z długością kontraktu... no chyba ze jeszcze liczą na jego sprzedaż za 2-3 sezony MACIUŚ David Braz (z lewej) i Beto w krakowskim hotelu. wg INTERIA.PL |
|
Tej z prawej wyglada mi na srodkowego obronce.
|
Cytat:
|
Cytat:
Arek to okaz zdrowia i nie miewa kontuzji, nie? Zostaje dwóch i co? Mają grać całą rundę we dwójkę? Czy może Diaza znowu na środek dawać, kiedy bardziej jest potrzebny gdzie indziej. Myślcie zanim napiszecie! Chociaż raz na dziesięć postów! |
Maciuś - a jest napastnikiem, prawdopodobnie.
Być może Braz może grać jako defensywny pomocnik i to tam widzi go Skorża. Poza tym jeśli to dobry zawodnik i możemy mieć go za darmo - brać. Wielkie brawa za transfer Garguły, wszak rywalizowaliśmy z wieloma mocnymi firmami. Zawsze mi się ten zawodnik najbardziej podobał spośród naszych ligowych "rozgrywających", mam nadzieję, że szybko zgra się z zespołem, no i że dołączy do nas już teraz. |
Cytat:
|
^^ot po prostu dwóch dzieciaków z Brazylii w wielkim mieście:P
|
Właśnie oglądałem na TVP Info wywiad z JB, i wypowiadał się na temat tych dwóch Brazyljanów. Powiedział, że jednym z nich naprawde są zainteresowani, jednak drugi (nie mówił który) to wyssana z palca bzdura...
|
Hehehe Beto sobie z kolegą przyjechał i od razu pisamaki szukały po zdjęciach kogo najbardziej przypomina :)
|
To po co oni są w Krakowie we dwoje? Pedały czy jaki huj?
|
Cytat:
|
Dzisiejszy.
Bednarz stał na stadionie pokrytym śniegiem :) |
Może David idzie do sąsiadów zza miedzy?:)
Oby to oznaczało że jest jeszcze szansa na Romeu. Wtedy o naszą linię pomocy byłbym spokojny przez następne 3 lata. Zapewne byłaby sytematycznie wzmacniana. Romeu Garguła na zmianie Jirsak i tylko boki pomocy by się wzmacniało i kogoś potem za Sobola. Marzenia... |
Nie wiem czy Canarinhos beda w Wisełce ,ale żeby jak beda w kilku ,nie zaczeli odpier**ać jakis cyrków (tak jak Elton w Legii,ktory uwazal ze jest gwiazdoremi sie pijany samochodem rozbijał po miescie ,a trenowac mu sie nei chcialo).
Podpisanie kontraktu Garguły świadczy ,ze kolejne odejście Cupiała z Wisły nie doszło do skutku ;) |
Cytat:
|
A może jeden z tych na zdjęciu to Peralta:) Wydaje się że może to być np. brat Beto... przecież często warunki fizyczyne rodzeństwo ma podobne. Chociaż mordy mają różne.
|
Cudujecie. Menagerio brzlilianow robi zapewne wycieczke objazdowa po europie. zamiast jezdzic po kazdego z osobna zabral dwoch na raz. Jeden do krakowa, jak go tu upcha to pewnie z drugim pojedzie gdzies dalej
|
Cytat:
Teraz powaznie, ciekawi mnie co z tego wszystkiego wyjdzie. Najbardziej obawiam sie negocjacji z Belchatowem, chyba nas zbytnio nie lubia po tym co sie dzialo ostatnio, wiec raczej ponizej tych 300k ojro nie zejda. I czemu nie szuka sie wzmocnien na prawej/lewej pomocy ? Rozumiem ze rozgrywajacy to byl priorytet, ale skrzydel tez nie mamy. Chyba ze lysy trzyma jakas niespodzianke, tylko z drugiej strony jak dlugo ? Bo najlepiej zeby od pierwszego treningu sie zgrywali z zespolem. |
A co do tego środkowego obrońcy to Skorża mówił że jak się jakaś "perełka" do defensywy trafi to też wezmą.
|
W Polsacie Ochalik mowil, ze wystosowali dzis pismo do GKSu odnosnie przystapienia do rozmow transferowych dotyczacych Garguły.
|
Cytat:
PS. tak na boku moglby mi ktos powiedziec czy jest mozliwosc jakims programem zrobic fotomontaz?? dla wlasnej pociechy??:) |
Da się, photoshopem, ale te zdjecia to orginaly, pozdro :)
|
Cytat:
|
To Wiśle i Gargule do kompletu brakuje tylko...Matusiaka:lol: :-p
|
No faktycznie potrzebny nam teraz Matusiak po byku... A tak na poważnie to ciesze się że Łukasz Garguła dołączy do Nas, widać że Pan Jacek działa z głową. Pewnie jutro będą trąbić portale ... Beto w Wiśle ! oby ;)
|
A więc witamy Łukasza w wiślackiej rodzinie! To dobry transfer, bo Wisła potrzebowała grajka z takim charakterem. Wisła powinna zaproponować GKS-owi kogoś na wymianę, bo płacenie 200-300 kilo E za 10 meczów to za drogo.
Sporym zaskoczeniem jest natomiast Filho. Nie sądziłem, że Wisłę stać na wielokrotnego młodzieżowego reprezentanta Brazyli. Nie ma się co zastanawiać tylko brać. |
W Sporcie na TVP1 powiedzieli, że decyzji GKS odnośnie transferu Garguły należy się spodziewać w środę.
|
Cytat:
Uważałbym też z nazywaniem Romeu "pełni ukształtowanym graczem". To, czy by się sprawdził na polskich boiskach, wcale nie jest takie pewne. W końcu Barreto się nie sprawdził. Cytat:
Przynajmniej tak sobie mogli pomyśleć, widząc nasze lotnisko:-D |
Na stronie gazeta.pl możemy przeczytać że Bełchatów chce za Łukasza milion złotych.
|
milion złotych to raczej nie dużo, patrząc na to, że taki milion wydawaliśmy na przykład na Gołego...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl