![]() |
Cyfrowy Polsat z Cyfrą+ mi osobiście by odpowiadał :)
Co do ITI (tvnu)- jak dla mnie beznadziejna sprawa, bo mają Legię. Wiadomo jakby wtedy było. . . I bądźmy konsekwentni: ITI spi******* ;P |
Całą ligę powinna mieć jedna platforma inaczej to porażka jakaś, bo ktoś chce oglądnąć całą kolejkę i co ma mieć np Cyfre i CP. Dramat.
|
Cytat:
|
Poziom pokazywania polskiej ligi przez Canal+ jest - mowiac obiektywnie - bardzo wysoki. Nie mam na mysli tutaj komentarza ktory czasami bywa stronniczy i malo obiektywny ale sama technike pokazywania meczow. Jak przypomne sobie okres kiedy lige powazywala TVP a co potem zaoferowala C+ to wogole niebo a ziemia. Wogole, trzeba obiektywnie przyjac ze zainteresowanie Polska Liga ogromnie wzroslo od kiedy, przed paru laty, Canal+ kupilo do niej prawa. Innymi slowy, poziom pokazywania meczow nijak sie ma do tego co jest pokazywane. Oby bylo w tym lepiej.
|
Jak wygra N to ja olewam sprawę i wogóle nie wykupię abonamentu (a mam Canal+ od ładnych kilku lat). Po pierwsze poziom programów sportowych w TVN jest żenujący (pamiętacie Kudłatego?), po drugie nie mam zamiaru oglądać Doroty Gardias komentującej mecz a po trzecie jak chcą promować Legię, to nie za moje pieniądze.
|
Kto wie, może w przyszłości dołożymy się do transferu jakiegoś Ronaldo czy innego Raula do Legii ;)
|
Cytat:
|
A ja dziś w dzienniku spotkałem wypowiedź profesóra pasiastego.
I tak mnie naszło, że te wypłaty to nie są w piłkarzy, ale żeby pokazać koleżanką z Kauflanda, żeby stulili pyski i nie psioczyli, bo jak sam mówi czyta fora. A na forach można było spotkać bardzo ostre komentarze pod adresem psora. Więc pasiaste koleżanki, morda w kubeł i klaskać bo jak nie to zbieram zabawki i koniec zabawy. |
Gdyby ligę miała brać N to ja już chyba wolę Tv Trwam - w sumie przyoszczędzę w takiej sytuacji bo N na pewno nie kupię. Aż takim kretynem nie jestem żeby Rudego dobrowolnie wspierać. Nie dołożę z własnej woli ani 1 grosza do kampanii POpaprańców.
|
Cytat:
|
Tak samo jak Orange nie startuje a jak N wygra to mecze pokaże...
Pozmieniała się w ostatnich miesiącach mocno sytuacja na rynku platform i C+ zwąchało się z Polsatem, dali sobie programy nawzajem, stąd w C+ jest paczka Polsatu, co przez lata było nie do pomyślenia. N podpisała z Tp umowę partnerską, mówili że Orange sport jest z tego wyłączone, jak widać bujda na resorach. C+ i polsat grają na wyniszczenie N. Zobaczymy jak to się skończy. |
Cytat:
Tak czy siak mogliby przed 31 grudnia ogłosić wyniki,bo wtedy mogę wymówić obecną umowę z C+. |
N nie wygra z C+ bo do dla canalu to jest byc albo i nie byc na polskim rynku. Bo co by nie mowic 70% abonametow cyfry to ludzie ktorzy ogladaj nasza lige. Miedzy innymi ja place co miesiac 200 stowy zeby ogladac Wisle i inne spotkania od czasu do czasu- pelny pakiet plus HD
I jezeli straca lige straca i mnie jako klienta, bo oprocz C+filmu i sportu w wiekszosc platform to prawie te same kanaly tylko w innych pakietach. |
Cytat:
Solorz jakoś na dniach sprzedał Polsat do Cyfrowego Polsatu co ma mu dać 2.5 mld zł gotówki, mimo iż większość tej kwoty zapewne wrzuci w rozwój swojego internetu i kupno Polkomtela to nie sądzę by odpuścił krajowy rynek sportowy. Inna sprawa że właściciel CP nigdy nie przepłacał, stąd moje domniemanie że gotówkę na zakup wszystkich pakietów wyłoży C+. Zaś ten ostatni w zamian za mniejszy udział w kosztach kupna praw do naszej skopanej uruchomi na platformie C+ swój program z polską piłką, który będzie równolegle emitowany na platformie Polsatu. W ten sposób CP zyskuje tą część rynku która jest zainteresowana polską ligą, a dla której C+ jest zbyt drogim produktem. Zaś C+ utrzymuje obecną bazę abonentów i ma szansę na dalszą ekspansję(kosztem głównie platformy N) |
Cytat:
Orange + ITI vs Cyfra + Polast Tak to mniej więcej wygląda :) |
Wydaje mi się, że C+ będzie zainteresowany pakietem 1 i 2, a resztę może odpuścić. Raczej nie są w stanie pokazać wszystkich meczy na żywo w swoich kanałach, więc 4 najlepsze mecze z każdej kolejki pewnie ich zadowolą.
1. Pakiet pierwszego wyboru Stacja ma w każdej kolejce dwa mecze - wybiera jako 1. i 4. w kolejności 2. Pakiet drugiego wyboru Stacja wybiera dwa mecze - jako 2. i 3. w kolejności. 3. Pakiet szeroki Stacja pokazuje wszystkie pozostałe mecze, czyli 5.-8. w każdej kolejce |
|
Cytat:
|
Cytat:
"Klub miał być doskonałym forum dla biznesu podstawowego - wielkiej firmy informatycznej. Tymczasem - jak zauważa prezes Filipiak - "dostajemy w tyłek". Nowy, przepiękny stadion stwarzał nowe perspektywy. Na przepięknym nowym stadionie widzów jednak coraz mniej, a loże biznesowe świecą pustkami." Miód na moje serce;) |
Loże nie świeciłyby pustkami gdyby zespół coś grał albo gdyby klub była jakąś marką. A, że jedno i drugie nie ma miejsca, no to takie tego są efekty. W sumie nie rozumiem zdziwienia Filipaka, w zasadzie czego oczekiwał?
Już jakiś czas temu pisałem,że nie ma żadych logicznych przesłanek za tym aby taka firma jak Comarch ładowała kasę w taki dziwny klub. Na chyba,że ma to działać na zasadzie byleby gadali:) byle jak ale żeby gadali i pokazywali. No to pokazują i gadają o Cracovii jako o zespole tragicznych występów i śmiesznych kibiców. A kwestia tego,że stadion nie będzie zapełniony choćby w 50 procentach wszyscy bardzo dobrze wiedzieli,ale jak widać z wyjątkiem Filipaka. Rzuć to chłopie czym prędzej,jak już musisz to zainwestuj w koszykówkę a nie rób niczego na siłę. Masz TSV idź tam,przynajmniej kibiców ten klub ma. |
Nie ma to jak dobra rada od Wiślaka ;-]
|
Ciezko w ramach relaksu korzystac z lozy w chlewie, gdzie stado swini bluzga na lewo i prawo przez 90 minut.
I jeszcze za to placic. Chyba ze jest sie takim samym zjebem jak cala reszta w tym pasiastym burdelu. Ale to wtedy zazwyczaj nastepuje integracja z akademikami na poziomie zwyklej trybuny. Sam sobie filipiak wyhodowal to bydlo na trybunach to niech teraz nie placze, ze loze biznesowe puste. |
Dzisiaj ponoc jakas kozak oprawa na Legii, trzeba obserwowac uwaznie :))
|
Cytat:
|
jedno trzeba Im przyznac(Legii) oprawy to robia mega kozak !
|
Cytat:
Cytat:
A Ty czemu nie na meczu? |
A co Wisła dzis gra? :D
|
Cytat:
Duzo ładniejsza była ta z meczu z Den Haag |
Kwestia gustu :) Generalnie potrafia to zrobic z jajem, mam nadzieje, ze wynik tez bedzie z jajem :]
|
Co to za ekspert komentuje?
"Proszę zwrócić uwagę na grę Legii widać, że będą grali dzisiaj wyłącznie krótkimi podaniami" w tym momencie poszła kilkudziesięciometrowa dzida:D |
nawet ja bym to strzelil:)
|
Co było na w/w oprawie?
|
Ten koles z Arki co przed chwila popisowo spartolil sytuacje sam na sam powinien ponownie zastanowic sie nad wyborem zawodu; bo to co on zrobil to wstyd dla profesjonalnego pilkarza.
|
Ale ta Legia gra chu**...Ciężko to się ogląda...
|
Maciuś eksperymentuje Skaba w bramce ciekawe czy to naprawdę talent czy nie wypał...?
Edit: Górnik prowadzi z Koroną... |
Cytat:
tu możesz sobie oglądnąć. 3+/6 za oprawę. |
Cytat:
Oprawa Legii- moim zdaniem nie najlepsza. Tak się patrzyłam patrzyłam i dopiero po chwili dojrzałam co tam pisze itd. Nie podobała mi się (ale co to kogo obchodzi :-p). Ale jeśli mogę coś pozytywnego powiedzieć o tym klubie, to fajnie wygląda ta trybunka, na której stoją fanatycy. Choć na biało wyglądają nudno i nie lubię tego koloru, to poskaczą, pośpiewają. Fajnie było słychać tę ich piosenkę wstępną jak zaśpiewali- "Sen..." ;) All in all- gdzie im tam do NAS :D Szkoda akcji Budzyńskiego :/ Miejmy nadzieję, że ostatecznie Arka się dobrze zamuruje :) |
coś mi się wydaje, że prolegijni tak zwani dziennikarze sportowi zagłaskali krawaciarzy na śmierć. To się nazywa pokaz siły 4 władzy -po porażce 0-4 wmówili ległonistom, że są najlepsi w lidze
|
O kur** co to jest ?!!!
|
ale wałek do tego japonski spisek siega głeboko:) nawet w Japonii pzpn ma wtyki:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl