![]() |
My gramy najlepszą piłkę i będziemy mistrzami!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Mysle ze mecz bedzie toczyc sie do pierwszego bledu w srodku pola ;) Moze i gramy slabo, najslabiej...ale sie zepna chlopaki i nie dadza sobie odebrac przewagi w tabeli :) Zobaczcie sobie : http://www.weszlo.com/news/2906 W szczegolnosci film opisujacy walke o mistrzostwo ( genialny motyw z MP ) heh... MP - Mistrzostwo Polski, Monty Python...zbierznosc ;) ? |
Jak można byc aż takimi kibicami sukcesu?
Przecież to co wyprawiali po meczu "kibice" Lecha, to u mnie tylko śmiech wywołuje :lol: Więcej ambicji.. A jak ostatnio w tych końcówkach remisowali/wygrywali, to ambicji nie było? Niektórym to się w dupach poprzewracało tam.. |
Cytat:
|
Tylu "reprezentantow" gra w lidze, bo nasz "kochany" holender powoluje kazdego pilkarza z tej marnej ligii...wystarczy wspomniec kopaczy Cracovii(ktore miejsce w tabeli zajmuja i jak ci kopacze graja?), czy Gornika Zabrze...Beenhakker zniszczyl pojecie reprezentanta Polski.
|
Jestem właśnie ciekawy jak Urban ustawi drużynę w meczu u Was. Murowanie bramki? Nie sądzę, to się może zemścić. Może zagra 4-2-3-1 z dwoma defensywnymi pomocnikami, ale tylko w wypadku jeśli Jarza wróci. Iwański kompletnie bez formy, więc środek u nas kuleje.
|
Cytat:
Bo chyba nie mówisz o mecze towarzyskich... |
Cytat:
Jeśli idzie o Lubin to moim zdaniem był lepszy niż aktualna czołówka ligi. |
Nie zgadzam się z tym że "żadna z drużyn nie zasługuje na mistrza". Po prostu liga stała się bardziej wyrównana , przez co z resztą dużo ciekawsza (chociaż moje serce do końca może tego nie wytrzymać:D ). Owszem sezony w których zdobywaliśmy mistrza z dużą przewagą punktową były bezcenne :-D:-D:-D, ale nie uważam że wtedy bardziej Wisła na tego mistrza zasługiwała niż np. teraz:D. W niedzielę 10 maja około godziny 19 będziemy wiedzieć kto na prawdę zasługuje na Mistrza Polski,i nie mam wątpliwości że będzie to... Wisełka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
|
Cytat:
Przypomne, ze w Legii gra chyba tylko jeden, a kiedys bylo conajmniej kilku... |
dla mnie ktoś kto pisze że w obecnym sezonie nit nie zasługuje namistrza manierówno pod sufitem! Liga jest najmocniejsza od dobrych 15 lat albo i dłuzej. Kto by to wyreżyserowałże tak się sezon ułoży? Lech miał eieklnie mocną jesien ale teraz zgasł ,Legia bez kibiców gromadziła punkty a my sie obudziliśmy na wiosne, do tego drużyny z drugiego planu Polonia Bełchatów i WKS i 8 drużyn walczących o utrzymanie na 4 kolejki do końca !! To jest niesamowite t co się dzieje z naszym futbolem na naszych oczach,trzeba być człowiekiem małostkowym by tego nie zauważyć.
|
Mozna po tej kolejce wskazac ile przynosi zmiana trenera :
in plus - Fornalak i Ruch in minus - Grembocki i Polonia W. |
Cytat:
|
Cytat:
A wy cały czas nie nauczyliście się do 10 liczyć! Po 8 jest jeszcze 9 proszę Pana. |
Pieknie Smuda zalatwil Lecha, trzeba wykorzystac usmiech losu.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Plus Mucha, Diaz (Słowacja i Kostaryka maja realne szanse na mundial), i Rengifo który gra w 11 przeciw Brazylii... Ja postęp dostrzegam... Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jaki będzie tegoroczny mistrz przekonamy się dopiero w najbliższej edycji europucharów. |
Cytat:
buahahaha, położyleś mnietym tekstem ten przekupny państwowy moloch rządzony przez marionetki w zaleznosci od tego kto jest w rzadzie? <lol> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze jedno...ja twierdze, ze przezywamy od kilku lat kryzys pilki klubowej, bo pilkarzy mamy bardzo ciekawych. P.S - I gdzie ta ilosc i to podstawowych pilkarzy 1-szej jedenastki naszej reprezentacji ;)? |
Cytat:
i Amica ma spory potencjał i Wisła a może największy Legia tylko ma jakiegoś takiego trenera Stilic Lewandowski Murawski ,Głowacki Marcelo Sobolewski , Brożek , Roger, Iwański Mucha to nie sa klasowi zawodnicy a jest jeszcze kilku innych |
Jeszcze sie zdziwicie, jak na koniec sezonu MP zdobedzie... GKS :)
Mam pytanie do osób które siedza w tym temacie: Czy te wszystkie magazyny na C+ ligi hiszpanskiej, angielskiej i polskiej to dają spora dawke wiedzy na temat akutalnych sytuacji klubów, czy to tylko strata czasu i lepiej poprzegladać sobie serwisy internetowe poswiecone danym ligą? I ile taki magazyn średnio trwa, bo jak patrzyłem na program TV to wynika, ze pół godziny, ale kumpel coś mi kiedys mówił, ze dłużej? Pytam bo ostatnio wróciłem do mojej pasji pt. ,,Piłka Nożna" po paru letniej przerwie ;) |
Dla mnie weryfikacja sily ligii sa europejskie puchary, a jak to wyglada wszyscy wiemy.
|
kilzone napisał:
Cytat:
Powoływanie się na kupionego MP w 1993 r. pokazuje tylko, że korupcja w Legii ma dalej przyzwolenie kibiców. Wątku Wdowczyka z ostatnich lat i tego jego i waszego "mistrzostwa" nie ma co ciągnąć. Wnet amnestia. |
Cytat:
|
Cytat:
Byłem na tym meczu i widziałem co się działo. A może wy wszystkie tytułuy MP zdobyliście w ten sposób i po prostu nie widzicie różnicy? Tak czy inaczej, na razie jeszcze złotej gwiazdki sobie nie naszyjecie nad herbem. Swoją drogą, z innej beczki ale a propos sądów. Może Wisła mogłaby uderzyć do sądu o przyznanie MP za rok 1951! Przecież wygraliśmy wtedy ligę, UCZCIWIE. P.S. Widzę, że zaczynają się małe złośliwości, czyżby to już wstęp do niedzielnego meczu? |
Cytat:
|
Cytat:
chłopie nie rob siary... widzilaes ten mecz ? pewnie Cie jeszcze na swiecie nie bylo... i jeszcze smiesz sobie w podpisie napisac date 1993... wstydu nie mnacie w tej warszawce... Pozdrow Janusza W. |
i znów jałowa dyskusja o mistrzostwie z 93 roku.
i znów wypominanie czasów Wdowczyka to może powopominamy czasy Pana Saksa? Dajcie spokój, nie nudzi Wam się to już?(obu stronom) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
rok 93 to już inna bajka. |
Tzn chyba Wójcika....
ToTylkoJa Masz rację w tym, że nie było procesu, a jak wytłumaczysz fakt, że po tym meczu z Wisłą rozstało się połowę drużyny?Wyjebano ich z klubu tylko dlatego, że dostaliśmy 6-0? Współczuje legioniście, który jeszcze nawiązuje do tego 93, bo musi być naprawdę wielkim hipokrytą... http://www.youtube.com/watch?v=U2XRJjXxykU Jeśli ktokolwiek widzi tu normalny mecz, to polecam zmienić lekarza. Naprawdę, chcielibyscie mieć tego mistrza w 93? Przecież sam Szczęsny mówił, że ten mecz był sprzedany... |
Cytat:
Pablo z kimś mnie pomyliłeś. Ja już kiedyś napisałem, że w 93 roku powinno być bezkrólewie. I to na tym forum. A za innych nie odpowiadam |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl