![]() |
A wczoraj było oficjalne info Klubu o konferencji?
Bo na oficjalnej nie widziałem. |
Cytat:
Swoją drogą ten Milinković z twarzy jest bardzo podobny do Sobiecha :) |
Cytat:
Cytat:
Jest już wtorek to mogę trochę uchylić rąbka tajemnicy... Jeśli wczoraj wieczorem i dziś z rana wszystko poszło ok ( nie mam info) to faktycznie do klubu dołączy Marko Milinkovic. Co do źródeł tych stron to wiem, że np wislasoccer.com dostała info o tym i później sprawdzała to na słowackich portalach i tak powstał artykuł... Kończąc napisze też że nazwiska wyżej podane... "są prawdopodobne" ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Robię porządki w tym temacie i zapraszam tu
|
Narazie wykorzystywać to możecie swoje kobiety i chusteczki higieniczne. Nie napalajcie się tak, póki co mogło coś nie pójść wczoraj wieczorem albo dzisiaj z rana i później znowu będzie płacz ;) Wam coś powiedzieć to odrazu traktujecie piłkarza jakby conajmniej założył już trykot Wisły na plecy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zbymak albo maci0s wiadomo coś na temat konferencji o której będzie bo wszyscy czekamy.
|
Cytat:
|
Nie podważajmy umiejętności Milinkovicia bo patrząc tylko na sposób poruszania można śmiało stwierdzić że takiego piłkarza u nas dawno nie było. Zobaczcie jak biega Kirm, Łobodzinski... zero dynamiki, zero przyśpieszenia wszystko w jednostajnym tempie. A Marko jak przyspieszy to zawodnicy oglądają jego plecy. Nie wspomnę już o takich aspektach jak panowanie nad piłką czy nawet agresja bo Kirm to odsuwa nogi a Łobodziński jest za wolny aby odebrać piłkę.
|
Ale tak w sumie zastanawiam sie jak bedzie wygladac nasza jedenastka jesli wypala transfery...
Jovanic - Singlar, Cleber, Marcelo, Brożek - Makinwa, Garguła, Sobolewski, Milinkowic - Brożek, Żurawski.... oj się pozmieniało :p |
A do tego druga jedenastka:
Pawełek, Burliga, Kowalski, Diaz Kirm, Mączyński, Jirsak, Łobodziński Boguski, Małecki (jak widać brakuje jednego obrońcy) |
Cytat:
Jovanic/Pawełek - ???/Singlar, ???/Kowalski, Marcelo/Cleber, Brożek/Diaz - Makinwa/Łobodziński, Garguła/Jirsak, Sobolewski/Mączyński, Milinkowic/Kirm - Brożek/Małecki, Żurawski/Boguski Szok, dawno nie mięliśmy tylu piłkarzy :rotfl: |
Przecież jest Czekaj <lol2>
|
jeśli już tacy dokładni jesteście to nie zapominajcie o Djurovxkim =]
Jovanić/Kurto - ?/Singlar, ?/Kowalski, Marcelo/Cleber, Brożek/Diaz - Kirm/Łobodziński, Djurovski/Garguła, Sobolewski/Maczyński, Milinković/Małecki - Brożek/Makinwa, Żurawski/Boguski |
coć mi się wydaje ze tymi dwoma tajemniczymi zawodnikami którzy maja załatać dziurę po Alvarezie i Głowie będą Marcin Kowalczyk z Dynama Moskwy i David Braz z Panathinaikosu poczekamy zobaczymy może klub szykuje niespodziankę i siegnie po jeszcze lepszych grajków...
|
oj będą jaja jak nie przyjdzie ten Serb wszyscy się na palili ja tez:) ale jak nie wypali to miazga będzie... trochę nie chce mi się wieżyc ze przyjdzie do pl. jak naprawdę jest taki dobry to Niemcy by już go dawno wyczaili;> i tego się boje
|
gdyby to wszystko okazało się prawda mielibyśmy najlepsze okno transferowe w historii klubu...
|
wszystkie poważne portale wiślackie zamilkły dzisiaj :P czy to cisza przed burzą ? oby :)
|
miejmy nadzieje ze tak:)) nie ma co karmić W i O ;)) bo te portale wszystko psuja:)) trzeba czekać...
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie przesadzałbym znowu z tą prawą stroną pomocy: jest Małecki jest Łobo może tam grać Kirm, Burliga, Mąka jak się uprzeć. Naprawdę to nie jest taka zła opcja ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mały jest chyba naszym najlepszym piłkarzem w pojedynkach 1na1. Moim zdaniem wystawianie go na środku ataku to rezygnowanie z jego największych walorów: nie ma warunków fizycznych aby przyjmować piłkę tyłem do bramki, z dwójką rosłych stoperów na plecach. Najlepiej ustawić go na skrzydle, gdzie podobnie jak Messi w Barcelonie ma miejsce by przyjąć piłkę, rozpędzić się, kiwnąć, zejść do środka na strzał bądź wyjść po linii na pozycję na wrzutkę. Trzeba tylko popracować nad jego dośrodkowaniami. No i oczywiście mentalnością, bo to machanie łapami i darcie się na kolegów jest w przypadku tak młodego i niedoświadczonego piłkarzyny zupełnie nie na miejscu
|
Cytat:
|
zbymak, jest dzis tak konferencja?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak na prawdę to jest nie ważne kiedy konferencja będzie. Wystarczy żeby na oficjalnej potwierdzili.
|
a tak w ogóle to na miejscu Jarosza zainteresował bym sie Siergiejem Kislakiem bo Sobol na wieki nie bedzie grał gosc jest do wziecia maks za 200 tys euro a naprawde wyglada całkiem całkiem...ale to juz jak chyba dla naszego klubu jest totalne s-f bo musieli by dac te 200 tys euro ....
|
Jest różnica czy dziś, czy jutro...nie będzie trzeba czytać tych farmazonów co poniektórzy piszą po różnych stronach. Wystarczy że potwierdzą na oficjalnej i tyle. Nie wiem w czym problem, ale skoro nie ma potwierdzenia tzn. że jeszcze nie ma transferu...radze wstrzymać się z optymizmem bo w historii klubu były już różne przypadki...
|
dokładnie Mar85
|
jak ma umowę do 30 czerwca, to jakim cudem mieliby go zaprezentować jako własnego zawodnika 29 czerwca? Dajcie sobie siana do jutra i nie nabijajcie postów.
|
Chodzi o to że nie muszą prezentować tylko napisać że jest już zawodnikiem Wisły,że podpisał kontrakt od 1 lipca. Oczywiście to nie wina klubu tylko ludzi, którzy piszą różne głupoty...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl