![]() |
Niech Ci to Bóg w barwach wynagrodzi:-)
|
Cytat:
http://www.programosy.pl/program,combofix.html Usuwa on autouruchamianie i rózne infekcje... uzywalem osobiście, po działaniu(ktore zakonczy się wyskoczeniem pliku w notatniku) usun foldery ktore utworzy na dysku C: zwykle są to dwa - Quoobox i Combofix (cos takiego, byc moze zrobilem literówke ale nie pamietam dokladnie) i z folderu Windowsa (C:/Windows) folder erdnt w ktorym tworzy swoje pliki. Zrestartuj komputer i zobacz czy pomogło...Aha, po restarcie wylacz jesli nie potrzebujesz przywracanie systemu i aktualizacje automatyczne oraz zapore bo przestawia on te rzeczy na "fabrycznie" ustawiane przy instalacji |
mam pytanie co do oddawania krwi, tak się składa że dzień przed tą akcją: http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=20476 kończę 18 lat i chciałbym oddać krew, jakie wymogi trzeba spełnić i co trzeba wziąć ze sobą?
|
Może być problem. Bo musisz mieć dokument tożsamości z numerem PESEL. Więc dowód osobisty. Chyba,że masz paszport to weź paszport i będzie ok. => to piszę na podstawe własnego doświadczenie, gdzie stoczyłam ostatnio bój o to, żebm mogła oddać krew nie mając DO.
I nie świętuj urodzin ;-) Chyba że soczkiem. Tu jest info dot. oddawania: Cytat:
|
Gdzie w Krk kupie tanio sruby zabezpieczajace do alufelg ?
|
Kiedy teraz przychodzi wezwanie na komisję wojskową? Od razu po ukończeniu 18-ego roku życia?
|
Jak załadować obrazek do podpisu?
|
ma ktos napisy do GSH2
|
troche nietypowe pytanie, ale jak wygladala by sytuacja ze znaleziem pracy w Krakowie dla osoby ktora w Polsce skonczyla tylko szkole podstawowa, a swoja dalsza edukacje zdobyla poza granicami kraju? (jestem posiadaczem dyplomu z matematyki). czy to, ze edukacje zdobylem poza granicami kraju dzialalo by przeciwko mnie, czy raczej bez znaczenia?
|
Cytat:
|
Pytanie dotyczące szkoły...
Czy jeśli w pierwszym semestrze miałem jedynkę z przedmiotu i nie zdam całości w poprawianiu zaległego materiału to nie przejdę do następnej klasy, niezależnie od oceny w 2 semestrze?? |
Cytat:
Mój kumpel miał podobnie, miał jedynkę na pierwszy semestr i nie zdał zaliczenia z pierwszego. W drugim semestrze miał dobre oceny i dostał dopa na koniec. |
Cytat:
różnie Bywa |
Witam, ma prożbe,
Czy istnieje jakis sposób aby sciągnąc tego typu nagranie na komputer ? http://www.tvp.pl/informacje/teleexp.../12032009-1700 |
Cytat:
|
Taka sytuacja. Jest student, który kupuje sobie bilet okreskowy mpk na np. pół roku. Zostaje jednak duuuzo przed skonczeniem biletu usuniety z grona studentów, wiec traci przyslugujace mu znizki. Co w takim wypadku robic? Trzeba doplacac do roznicy w cenie biletow? bilet okresowy traci waznosc i trzeba kupic nowy? Czy zakupiony bilet obowiazuje ze znizkami az do konca, pomimo utracenia do nich praw w trakcie waznowsci biletu?
|
mógłby mi ktos wytlumaczyc na czym polega ten obrót kasy z bonusu zeby moc wyplacic?? bo wygralem te 50 konkurs Wislakrakow.com oraz betsafe, w sumie obstawilem na zakladach 176 zeta, chcialem se wyplacic pewna kwote i mi anulowali ją, wiec jak trzeba obstawic zeby moc wyplaciic?
najlepiej priv tylko jak ktos pewny jest tego i jeszcze jedno nie mam dowodu jeszcze a konto na betsafe jest na mnie i mnie poprosili o skan dokumentu prawka i rachunku, moge im wyslac brata czy raczej niezbyt ;p?a poptrzebuje szybko wyplacic ta kaske |
Cytat:
|
Jak sie nazywa ta piosenka ktora jest w reklamie na TVNie, ktora prezentuje wszystkie seriale i programy(nie wiem czy wiecie o co mi chodzi - wtedy co np Wojewodzki chodzi w plaszczu i spodenkach?)
ok mam juz |
Cytat:
to zapodaj tytuł. == ja poszukuje tytułu piosenki , albo chociaż autora piosenki z reklamy liona ta co facet skacze na spadochronie, wraca do domu , i mu głowa dzika spada ;D |
Cytat:
|
Mam pytanie. Od Której jest otwarty Skate Shop na Floriańskiej?
|
falubazzz-> lenka the show
|
Czy ktoś wie jak to było z tym, ze Wałęsa obiecał 100 milionów?
|
to chyba była "obietnica" wyborcza - a tutaj masz Jego ustosunkowanie się do tych 100 milionów ... właściwie do piosenki Kazika, ale ciągle o to samo 100 milionów chodzi :)
http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=11945 (0:34) |
Dlaczego nad kontynentem w lecie powstaje niż a nad oceanem wyż ?
i Dlaczego nad kontynentem w zimie powstaje wyż a nad oceanem niż ? :) e;dzięki już mi przypomniałeś :D |
Cytat:
priv/gg zapraszam :D |
Jezeli ktos sie wpisal na wyjazd na Derby na R 22 z FC Bochnia to po ile bilet stoi ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a co z oplata manipulacyjna...nie dolicza sie .. ?
|
panowie jak nazywa się fachowo coś takiego co było kiedyś na prezentacji multimedialnej, że z perspektywy internetu można bylo przemieszczać się po całym stadionie? potrzebuje nazwy tego systemu :)
|
Cytat:
|
FC to nie dotyczy
|
Jak ogladam film to co jakies 15 min pojawia sie czarny ekran i trzeba poruszyc myszka (nie jest to wygaszacz). Co zrobic zebym sie nie musial co chwile zrywac?
|
Jest sprawa!
Ustawilem folder z tapetami wisly jako folder ukryty i nagle mi zniknol co mam zrobic aby go odzyskac |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzieki bardzo
|
jak wygramy jutro z GKS to nie przegonimy jeszcze legii w tabeli, no nie...?? to jest liczone bramkami zdobytymi i straconymi czy bezpośrednimi spotkaniami??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl