![]() |
Cytat:
Bilet zostaje wbity w system na bramkach wejściowych a twój chip na karcie jest tylko do niego dopasowany. |
To się spytaj kogoś na Wiśle to wszyscy powiedzą, że bilet jest nabijany na KK. A to czy na bramkach jest chip, a w karcie jakiś kod, czy na odwrót to chyba nikogo nie interesuje. Ważne, że bilet (chip, kod czy ch.j wie jak to się nazywa) jest nabity na KK, na którą się wchodzi.
Edit/ Równie dobrze można powiedzieć że nie ma już biletów bo bilet to dokument, a dokument jest czymś rzeczywistym. A ty przecież dostajesz tylko potwierdzenie zakupu, a nie bilet. |
Siemka!
Są jeszcze karnety na C? |
Cytat:
Przykład prosty jak kupujesz bilet na kartę kibica po czym ją zgubisz i wyrobisz na nowo to biletu nie musisz kupować ponownie. Jest jeszcze jeden dowód na to ale to zachowam dla siebie żeby nie robić kłopotu osobą sprzedającym bilety w strefie kibica. Pozdrawiam |
Cytat:
Młody jesteś, ogarniesz temat to zrozumiesz... Nikogo na Wiśle nie muszę się pytać, wystarczy, że wiem. |
Cytat:
|
Jakby bilet był nabijany na KK w sensie dosłownym to nie dałoby się prowadzić sprzedaży internetowej. A tak przykładając na bramce kartę ona się łączy z systemem i sprawdza czy na dany mecz i sektor został przez użytkownika KK wykupiony bilet ew karnet.
Jedyne co jest w systemie "nabite" to powiązanie danych użytkownika (pesel) z numerem chipu karty. |
Cytat:
|
Panowie mam pytanie mianowicie kupiłem dziś Bilet na C5 i wiem że na tej trybunie mogę stanąć gdzie chce.Lecz czy mogę sobie iść na przykład na trybunę C4.
|
Cytat:
|
Jakieś informacje na temat biletów z Lechią? Tzn jak się rozchodzą?
|
Jak było to sorki ale nie przeglądałem tematu ,
Wiadomo ile kibiców z Gdańska przyjedzie ? I jak idze sprzedaż biletów na mecz z Lechią ?? |
Ja byłem dziś Koło 13 kupowałem to zastały tylko bilety na C5 i C1 z całego sektora C przynajmniej tak Pani mówiła która sprzedawała Bilety
|
JEST MOŻLIWOŚĆ KUPIENIA BILETU DLA KOLEGÓW JAK NIE MAM ICH KK ?? PILNE!!!
wiem że było dużo razy wałkowane ale już nawet nie wiem , bo z FC jak się bierze to nie trzeba dawać KK tylko poprostu nabijają |
Oficjalnie nie, jednak paru osobom podobno udało się kupić.
|
/\/\ nie. Musisz mieć ich KK
|
Jest jakaś kolejka? Bo jadę za chwilę po bileciki na Lechijke
|
Cytat:
|
Cytat:
I dobrze. Ci co mają być to będą. |
Zależy dla kogo dobrze.
|
Cytat:
|
Kolejki brak, 11tys krzesełek zajętych (karnety + bilety)
|
Cytat:
Przecież w lidze też są wspaniałe mecze Legia przyjedzie, nawet Lech ze swoim super snajperem - to trzeba zobaczyć koniecznie! Co tam spotkania z Zagłębiem, Lechią czy tam ŁKS-em Łódź! Najbliższy komplet to co pierwszy mecz LE ? |
W październiku otwierają cały stadion na 33 tys. i bez tych "kibiców sukcesu" jak mówicie nie zapełnicie całego stadionu, klub też raczej nie będzie zadowolony z frekwencji jak fanatyczni wypełnią stadion tylko w 12 tys. a 21 tysięcy miejsc będzie wolnych.
|
Cytat:
|
No bo Pan Tusk zrobił akcję na całą Polskę że na naszych stadionach jest niebezpiecznie i ludzie nie przychodzą. Mi się wydaję że o 12 w południe jest bardziej niebezpiecznie na mieście niż na stadionie.A tak teraz całkiem na serio to ja nie mam pojęcia dlaczego na mecze Mistrza Polski przychodzi tak mało ludzi, to jest coś niebywałego jak dla mnie.Na beniamnika Bundesligi potrafi przyjść 70 tys ludzi, wiem że to drużyna ze stolicy ale ich jest tam tyle, a gości było bodajże 6tys. Nie wiem czemu u nas nie możemy tych 20 tys w meczu ligowym uzbierać, ceny są w porządku.
|
Cytat:
|
Cytat:
Może myślenie Ci podpowiada, ze kibic sukcesu to koles który przychodzi jak jest sukces, a jak go nie ma to już nie przychodzi? Może warto by ludzi przyzwyczajać do chodzenia na każdy mecz, a nie traktować jak klientów oferując dobry produkt, jak wiadomo, że coś może nie wypalić i produkt straci wartość(czyli sukces) Cytat:
Prawda lezy w tym co napisałem... zajawiać ludzi na fanatyzm od małego, jak w Anglii... pokolenia rodzin mają na honorze kibicowanie i sa z tego dumni, u nas sie lansuje "produkt" "klientów" którzy z klubem nie maja wiele wspolnego, bo są tylko marionetkami i łudzi się, że oni wypełnią stadion... tak jak produkt opakuje się w "medialne" w "bogate" wydarzenie typu Apoel Legia derby Amika. |
Bylem dzis o 16 kupic bilet. Przy kasach oprocz mnie nie bylo w tej chwili zadnych innych kupujacych. Dziewczyny z okienek potwierdzily ze bilety sprzedaja sie slabo :(
|
Pamiętacie może lub słyszeliście, do kiedy ma trwać sprzedaż karnetów na ten sezon? Czy po meczu z Lechią będzie można jeszcze je nabyć?
|
Pytanie z pozoru banalne, ale chciałbym mieć pewność: czy mogę kupić komuś bilet, posiadając jego kartę kibica..?
|
Owszem, banalne. Odpowiedź - możesz.
|
A wie ktoś ile można się spodziewac kibiców Lechii?
|
sądze że max 15 tys...do tej pory sprzedało się okolo 3 tys biletów+8tys karnetów....trochę mało;(
|
Cytat:
Cytat:
|
Żeby móc przyjąć taką liczbę gości nasz stadion musiałby mieć pojemność ok 300000 miejsc ;)
|
Pozasportowe przyczyny słabej frekwencji to przede wszystkim wina:
* cen, bo przy wzroście podaży cena musi spaść. Sam stadion nowych kibiców przyciągnął niewielu. * dystrybucji biletów. Ci którzy chodzą tylko na puchary zakup biletu kojarzą z kolejkami. Brak możliwości płacenia kartą lub przez internet pozostawiam bez komentarza. Obowiązek posiadania KK, choć niezależny od klubu, też nie pomaga. * dojazdu. Brak parkingów, brak dodatkowej komunikacji miejskiej. Korki w okolicy stadionu. Dodatkowo kibic z poza Krakowa musi przyjechać specjalnie po bilet, najlepiej parę dni wcześniej żeby mieć pewność, że na ulubiony sektor dostać bilet. |
To mozna odwrocic: skoro nowy stadion nie przyciagnal wielu nowych kibicow to po co opuszczac cene? Chodza wierni kibice i tak placa tyle ile klub chce
Sprzedaz przez net jest od dawna zapowiadana, to faktycznie da impuls dla ludzi spoza Krakowa by przyjechac na mecz bo nie musza albo przyjezdzac specjalnie po bilet albo przyjezdzac 2h przed meczem by zdazyc na czas kupic bilet. Co do parkingu to racja ale nawet gdyby parking by byl to i tak waskim gardlem bedzie wyjazd/dojazd ze stadionu. W zasadzie 90% samochodow i tak musi wyjechac z Reymonta albo w kierunku aleji albo do skrzyzowania z Piastowska i tak czy owak ruch tam sie bedzie blokowal. |
Cytat:
Po drugie przy odpowiedniej, niższej cenie, można by zwiększyć przychód. Cytat:
Cytat:
|
Będzie jakieś oficjalne info odnośnie biletów??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl