![]() |
Taki kuponik z nudów, bo na PU nie lubię coś grac:
Juventus - Fulham 1 Atl. Madryt - Sporting 1 Lille - Liverpool x Panathinaikos - St. Liege 1 Ako: 14,52 |
Cytat:
:-) |
Cytat:
Hamburger - Anderlecht 1 Juventus - Fulham 1 Panathinaikos - Standart Liege 1 za 20 do wygrania 71.80 |
Dubelek:
Liverpool i Wolfsburg :D |
Lille - Liverpool 2 2,40
Panathinaikos - St. Liege 1 1,65 Stawka : 1,76 gbp ~~~6.97~~~ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nawet nie gadaj... bo już szukam kolejnej pary z tenisa... :/ taki piekny kupon mi zamykali w systemie ;(
|
Postawiłem 10 na livie na PAO po kursie 11,50.
|
Dudi a gdzie Ty grasz? na bet-at-home masz dokladnie 3,37 na 10 na ten mecz
|
Gram w betsson, ale nie rozumiem o co chodzi z tym 3,37 na 10 :D Postawiłem 10 złotych w przerwie, przy stanie 0-2, że PAO wygra po kursie 11,50. Jest 1-2, więc jeszcze 2 ;)
|
Jeszcze tylko 3, a w moim wypadku 4 :))
|
Hehe, no, niestety jak widzę, nie tym razem ;)
|
hehehe bo ja myślałem ze zagrałeś na wygrana albo na remis i się dlatego tak bardzo zdziwiłem, że masz taki duży kurs.
|
na dziś Inter i Wisła
i to całkiem poważnie mówie :) |
jaki kupon proponujecie na dzis ? ;>
na Wisłę słaby kurs,myślałem,że będzie ze 2,50 a tu tymczasem na bwin tylko 1,90 ;/ |
Ja dzis sobie odpuszcze,gdybym mial grac to Jaga 1x po kursie 1,74 w bwin.
Hah poza tym Jaga w bwin 3,80 w unibecie juz 3,25 :rotfl: |
ja na dziś zagrałem:
Pogoń-Flota over 2,5 Nimes - Chatearoux 1 Odra-Piast 1 |
Cytat:
Wisły tradycyjnie nie ruszam. Oprócz tego gram Pogoń, Cambuur L. i Agovv. 2 duble. |
Brest, Cean i Schalke
|
Ja dziś 7 singli.
Wisła Odra Schalke no i powoli rusza bejsbol wiec zająłem sie tym. Boston Red Sox New York Yankees Kansas City Royals Oakland Athletics |
Mnie wczoraj Ben Afra załatwił w 90 minucie - dziś tylko zostały 2 tasiemce za dychę;)
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak w ogóle to jestem za Milanem :P |
Cytat:
|
CSKA Moskva - Amkar 1
NK Zagreb - Varteks 1 Jagiellonia Bialystok - Wisla Krakow 2 Schalke 04 - VfB Stuttgart 12 Catania - FC Internazionale 2 Twente - ADO Den Haag 1 Jak narazie fajnie jest kurcze balem się tego CSKA bo dopiero w 90 strzelili |
Dziś ostatni raz zagrałem na drużyne piłkarską Wisłę Kraków. Macie jakiś pewny typ na noc?
|
No i ciotunie zjebały mi ako 29
|
CAtania :)
Wisłe na szczescie podparłem remisem |
Jednak muszę Ci Dudi zwrócić honor :)
Eh, po pierwszych 10 min myślałem, że Wisła to wygra, ale skończyło sie jak zwykle... A Inter, jak to Dudi napisał... cipeczki |
No i coś mi się wydaje że moje wszystkie cipeczki czyli Wisła,Inter i Real nie zdobędą mistrzostwa z taką grą:|
Na noc Schiavone-Date Krumm 2-0 dokładny wynik Żeby się nie okazało że ta komisja hazardowa do Krakowa przyjechała w sprawie Dudiego i jego szemranych interesów z Diabłem ... |
Nie ma bata - pan Dudi zaprzedał dusze diabłu:P
|
Pan Dudi szacun, jeden z lepszych szpeców od buka jeśli patrzeć na jego typy.
|
Cytat:
Bóg nas nie chce, a diabeł się nas boi. ;) Jestem lekko nadupcony plus w****iony, bo wszyscy pojechali na mecz, tylko ja ****a muszę iść jutro do roboty i musiałem oglądać w knajpie. Poszedł kupon na New Jersey i Atlantę (NHL). |
To zobaczymy co wejdzie z tego NHL, bo ja gram na Penguins i Rangers :D
|
Monaco - Żyrondyści 2
Warta - Widzew 2 Slask - Lechia 1x |
Cytat:
Edit: Zagrałem Tottenham i BVB. |
Na dzi¶:
Samara-Zenit 2 Dynamo-Poltava 1 Videoton-Papa 1 Getafe-Mallorca 1 Nancy-Boulogne 1 |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 06:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl