![]() |
Leci gdzieś mecz Górnik-Lech na necie? Można linka prosić?
|
|
Cytat:
Według mnie niech mistrza zdobędzie po prostu najlepszy, ktokolwiek by to nie był. Jak Lech dziś wygra w Zabrzu to ciezko bedzie już ich dogonić. |
Oby ten wynik utrzymał się do końca, bo to oznacza, że jeszcze nie odpadliśmy z walki!
|
a ile jest ?
|
Cytat:
Arka-Piast 0-0 jest 54 minuta |
Górnik 0:0 Lech
|
Ale bramka.... 10/10
|
Piast i Górnik prowadzą :)
|
Jaa,ale brama:D
i taki wynik mógłby zostać |
Gooooooooool! 1:0 Górnik!!!!!!!!!!! Zdechł Lech Amica!!!!!!!!
|
Kuchenkom puszczają nerwy
Cytat:
|
Żeby tylko zraz nie odpowiedzieli, bo będą mieli za dużo czasu na strzelenie drugiej bramki
Nie chcę krakać ale znając ich farta to zaraz wyrównają a zwycięskiego gola strzelą w 94 minucie. E: Jak brama z 40 metrów to chyba Kotor zawalił, co? E2: Jaka jest statystyka meczów Lecha, gdy jako pierwsi stracili bramkę? Ile wygrali a ile przegrali? |
Ale jaja w tej naszej lidze. Kazdy wygrywa z kazdym , juz dawno tak ciekawej ligi nie bylo. A kuchenki przegraja 0:2...Oby:)
|
Ale teraz mam zal do naszych za wczorajszy mecz !!!!!
Wystarczyło wygrac i jak by teraz wygladała tabela jakbysmy nie tracili głupio punktów z takimi wynalazkami jak Bytom i Bełchatów . Ja i tak uwazam ze my juz niestety nie liczymy sie w walce o mistrza bo jak mozemy bez jedynego snajpera ?? |
A ja się mogę założyć że Lech to jeszcze wygra 2 albo 3:1
|
Nie strzelą w 94 bo sędzia doliczy góra 3 minuty :D
A tak naprawdę to Górnik gra bardzo odważnie z Amicą nie bronią się tylko atakują dobry mecz, oby Górnik wygrał, bramka Marciniaka stadiony świata. Ciekawe jak Lech zareaguje na taką sytuację dawno chyba w lidze nie przegrywali, zobaczymy co są warci :) Dobrze Węgrzyn powiedział samymi umiejętnościami Lech nie będzie mistrzem. EDIT Piast prowadzi 1-0 po bramce Bojarskiego. |
Jeszcze 20 minut...dużo za dużo...jakby jeszcze było 5...
A jak tam Piast? |
Cytat:
mając 5 punktów straty i presje obornienia tytułu gra sie na luzie? dobre |
Jak Lech przegra, to łatwo policzyc, że remis z cieńką Polonią i jeszcze słabszym GKS kosztował nas współlidera tabeli. Oczywiście takie gdybanie mija się z celem, ale jednak już po tych 3 kolejkach była szansa ;)
Lech znów przyfarcił... |
Cytat:
|
Górnik - Lech 1:1 ;/
10 znaków |
Zawsze mają farta :/
A komentator zaraz sie posra chyba ze szczęścia |
No i 1-1 :(
I to jeszcze swojak. Ale to nie ja napisałem ,że doliczy 4 minuty :D, trudno Lech uratował punkt podobnie jak w Bełchatowie, Bytomiu. Ale trudno tu mówić, że szczęście sprzyja lepszym, bo jak dla mnie to Górnik był dziś lepszy. |
Cytat:
90; samobioj Straka:/ |
1-1, a już się wydawało, że Górnik opuści ostatnie miejsce
|
****a ale farciarze. Szkoda Kasperczaka .
|
Ileż można mieć farta w jednym sezonie!!!!!!!!!!
Nawet Legia w 2006 nie miała tyle szczęścia!!!!! |
Nosz ****a!! Ale oni mają farta!!!
|
Maja szczescie jak legia w sezonie jak u nas Dan pracowal... 90 minuty....:/ Ale i tak stracili dwa punkty, wiec tracimy nadal 4 punkty. Wszystko sie moze zdarzyc
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl