![]() |
Ja osobiście Kuźbe w ostatnim czasie widziałem jak się kręcił po klubie ale nie przychodziło mi do głowy, że to w roli scouta ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mnie też dało to do myślenia jak zobaczyłem go na projekcji filmu ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bramka z Lazio w Krakowie i to uczucie, że 1/4 nasza... ehh ;(
|
|
Im więcej scautów tym lepiej,bo oznacza to więcej oczu i uszów, które patrzą słuchają i oceniają. Oznacza to także więcej osób jeżdżących po różnych wiochach,zadupiach. Do oceny końcowej tego co scauci zbiorą są chyba inne osoby. 11 osób to żaden szał. I tak w tym względzie jesteśmy sto lat za Murzynami więc cieszy,że w ogóle coś jest w kierunku scautingu robione. Pozostaje mieć nadzieje,że z każdym rokiem nasz scauting będzie się rozrastał,udoskonalał a za kilka lat powinny być już tego jakieś śladowe efekty. Bo jak to ma być działanie doraźne, tu i teraz to szkoda czasu.
|
Cytat:
Jakoś tak ze świętami mi sie skojarzyło :rotfl: z tej strony http://www.weszlo.com/news/4584 O tym, że Matuszczyk dał synu na imię Lennox Lewis Cytat:
|
Cytat:
|
Kuba Błaszczykowski w wyjściowej jedenastce Borussi w Sevilii.
Mecz o awans, warto patrzeć :) |
Kontynuując wątek głupich imion to jest szansa, że w Reprezentacji Polski zagra Messi... Smolarek Messi, bo tak nazwał swojego syna Ebi...
|
jak zagrał wczoraj Błaszczu? nie miałem okazji oglądać... czy miał udział przy którejś z 2 bramek? odp.
|
Cytat:
|
Cytat:
Syn Smolarka ma na imię Mees (imię holenderskie), a nie Messi. pozdrawiam |
Cytat:
Jak była rozmowa o tym jaki budżet na to jest, to oni tam mają 5 mln euro w samym Ajaxie tylko na wyszukiwanie młodych talentów. Jak mu tłumaczyli, że cały związek (tu nie wiem czy PZPN czy MZPN) przeznacza u nas na to 50 tys zł, to nie był w stanie zrozumiec o czym sie do niego mówi, i dopytywał czy napewno wiemy co on miał na myśli .Przeliczyli mu to na euro i tłumaczyli że u nas na wszystkie kluby jest taka kwota. Bardzo długo mu to zajeło zeby to przyjąc do wiadomości. Była tez mowa ze wszelkie formy treningu w Polsce są zacofane, to że do druzyn polskich nie wchodzą wychowankowie ma wpływ na chęć grania w piłke, ze coraz mniej tych chętnych. Fajne spotkanie ogólnie. |
Cytat:
5 mln Euro tam tylko Ajax,a u nas 10 tys Euro tak w sumie na trzezwo popatrzec na tą dysproporcje i naklady w obu panstwach to ja tez bym sie zaczal zastanawiac jak to wogole mozliwe ze u nas ta mlodziez jescze w tą piłke kopie. |
Wczoraj Adam Kokoszka zamawiał u rodziców w cukierni ciasta na swoje wesele :)
|
Cytat:
|
A tak w ogóle to co się podziało z Kokoszką? gra czy na ławie gdzieś siedzi?
|
Cytat:
Ale kontynuując dowcip - proponuję dwuwarstwowy tort próżniowy, w sensie: goście zjadają pierwszą pokrywę ciasta i ich oczom ukazuje się wielki lukrowany napis: KOKOS TY ***** he he he |
Cytat:
Poza tym gdzie tutaj nienawisc ? PS. Adasia :lol: |
@polska.mysl.szkoleniowa gdzie ty nienawiść widzisz to ja nie wiem...
|
Ale to w sumie w pore zamawia te ciasta, ślub w Święta :lol:
|
no chłopaki,trzeba mu rogi doprawić....wyruchał to co jest dla nas najważniejsze,można wyruchać teraz najważniejsze dla niego
|
Cytat:
|
Kuba dziś dał dobrą zmianę w meczu z Eintrachtem, tylko szkoda, że Barrios nie wykorzystał jego podania w ostatnich minutach meczu...
|
a Kosa juz gra w Apollonie, dla tych pismakow ktorzy gadali ze jest na wylocie z klubu... aktualnie wygrywaja 2-1 z Larnaką
|
A co powiecie o Grzegorzu Kaliciaku grał u nas kilka lat a teraz siedzi u mnie w domu, jakie macie opinie na jego temat?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl