![]() |
Cytat:
|
Mnie tylko zastanawia skąd się wział ten nagly zjazd w doł i nagla pustka w kasie. Sk.. jakim jest robienie z Holdendrow kozlow ofiarnych i zderzakow na niezadowolenie kibicow, komentowal nie bede, bo kazdy czlowiek na poziomie powinien sobie zdawac sprawe, ze to zagrywka medialna zeby zwalic wine na niemogacych sie bronic. Najgorsze praktyki.
Umowmy sie, ze cos sie posypało u Cupiała. Takie jest moje zdanie. Nie raz, nie dwa w przeszlosci Wisla inwestowala duze pieniadze, nie osiagala wynikow i za rok probowala ponownie, nie bylo zadnej zadyszki. Podobnie Legia i Lech w ostatnich latach, wlozyly duze pieniadze w druzyny, tez wysokie kontrakty, a wynikow lepszych od Wisly w pucharach nie mialy, a jakos nie slychac tam o dziurze budzetowej i kryzysie finansowym ? Problem jest dlatego glebszy i Cupiala przycisnelo, nie wiem czy banki, czy TF, ale wiem, ze Holdenrzy sa tu najmniej winni. |
jasne. ale nie sadzisz ze mamy w innych miejscach o wiele większe dziury ?
-bramkarz, lewy obronca, srodkowy obronca, defensywny pomocnik, boczny skrzydłowy, napastnik |
Tak to jest jak się nie inwestuje ani złotówki przez dłuższy okres.
Teraz zamiast uzupełniać skład jednym, dwoma piłkarzami to potrzebujemy 7-8 transferów, w tym 4-5 wzmocnień. |
Cytat:
Moim zdaniem, jeśli Cupiał nie dopuści szybko inwestora do Wisły (a szansa na to wynosi 0,000001 %) to szybko poznamy smak Kolejarzy Stróże, Dolcana Ząbki, itp. Jeśli olewało się walkę o najlepszych polskich piłkarzy od czasu Lewandowskiego, albo jeszcze dłużej to nie można liczyć, że później sprzeda się tych co do nas trafili z dobrym zyskiem. "Marcelo" trafi się "ślepej kurze" raz na milion przypadków. |
Cytat:
Cytat:
@nesta Że zwalenie winy na Holendrów to gra pod publiczkę to było wiadomo od początku. Jak widać na tym forum zagrywka ta była bardzo skuteczna. |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
:)
Cytat:
|
Cytat:
|
Ponoć pół roku temu się nim interesowaliśmy , i Regensburg smudy też nim się interesował w tym czasie.
|
O ja pier***olę. Smuda dał do pieca nieźle:
Cytat:
|
Czyli juz nawet nie ukrywaja, ze to amator a i tak daja mu szanse!! Cupial cos ty zrobil z tym klubem. Dzwi mnie spokoj kibicow, autentycznie
|
Sytuacja wyglada dramatycznie.
|
Podobno student zaprezentował się korzystnie i podpisze kontrakt...
PS. info telefoniczne ;) |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A ja będę się starał bardziej i przez kilka miesięcy trenowałęm w trampkarzach:P |
załatwcie mi testy w Wiśle, mam 22 lata, jestem bardzo szybki, lubię grać na prawym albo lewym skrzydle.
Jestem prawonożny około 178 cm wzrostu, trenowałem kiedyś w Zniczu Pruszków i GKP Targówek raptem kilka dni ale zawsze coś! Pomożecie? Dla Wisły mogę grać nawet za darmo, dałbym z siebie wszystko! :D |
@Franeklowcabramek ładnie to tak Warszawiak w Wiśle?
BTW. Ja też mogę grać, nigdy nie trenowałem piłki ale trenuje sport walki może to się do czegoś przyda mogę grać jak on: http://www.youtube.com/watch?feature...5u129Q0#at=136. |
Cytat:
Są jeszcze tylko dwa problemy: - jesteś (zapewne) Polakiem - nie masz menedżera :) |
ładnie ładnie, jak Surma mógł z Wisły do Legii przejść to czemu Warszawiak nie może zagrać dla Wisły?
Warszawiak nie znaczy, że kibicuje Legii czy Polonii, właśnie dzięki ojcu kibicuje Wiśle :D |
Cytat:
1. Poczucie humoru, 2. Student - pewnie może być wieczorowy albo zaoczny, 3. Doświadczenie w pracy w parku rozrywki no ewentualnie w jakimś aquaparku. Dodatkowym atutem będzie zapewne udział w Idolu lub ewentualnie Gwiazdy Tańczą na lodzie, o Tap Madl nie wspominając. |
|
albo piłka albo studia ja tego nie pogodzę :D
poczucie humoru mam zajebiste. Pomóżcie mi :D Jestem dokładnie spod Warszawy z miejscowosci nie należacej do stolicy :P Menedzera zawsze mozna jakiegos poudawac :D |
Mamy kłopot z napastnikami..
Mam ciekawego gościa, co prawda nie jest to typowa 9 - bardziej coś w stylu Boguskiego. Szybki, zwrotny, dobry do gry kombinacyjnej. Idealny do gry z kontry, ewentualnie do wybijania piłki na pałę. Zawsze coś przejmie i ukłuje. Zgodzi się grać za marne pieniądze. Wychowanek KS Bieszczady. Tą rundę spędził na wypożyczeniu w KS Wieczysta Kraków. W 10 meczach zdobył 9 bramek i zanotował również 4 asysty. Tylko trza się chyba dogadać z Bieszczadami - ale dużo chcieć nie będą bo za pół roku będzie do wzięcia za darmo. Obecnie w związku ze spadkiem Wieczystej i końcem wypożyczenia będzie się prawdopodobnie rozglądał za nowym klubem. Zdzisiek! Pisz prędko na priv! Dam Ci namiary! Bo Cię Proszowianka ubiegnie! Ponoć jest w kręgu ich zainteresowań! Jednym Boguskim i ewentualnie Małeckim w ataku całej ligi nie zagramy.. |
Zastanawiam się czy dzisiejszy brak podań do 'turysty' był spowodowany inicjatywą zespołu czy tez było przykazanie 'od góry'. Zdecydowanie bardziej prawdopodobna wydaje mi się ta druga opcja.
|
Od "góry"? Wtedy w ogóle nie wszedłby na boisko.
Nasi kopacze zobaczyli, że to amator, więc bali się mu podawać, żeby nie stracił piłki |
Cytat:
Mnie się jednak dalej wydaje że Rumun został do końca na testach i wyszedł na sparing tylko po to aby psów nie wieszać na 'królu YouTube'a'. Aby nie pogarszać sytuacji w mediach ekipa dostała szlaban na wszelakie podania do turysty - miał jedynie wybiec i pobiegać do końca meczu, co mu i tak, sądząc po relacji, koślawo wyszło. |
Cytat:
Szkoda, że jedzie do domu, teraz menedżer mu wpisze na Wikipedii, że pół sezonu grał u nas. Zdjęcia są? Są. Może stał z telefonem i nagrywał, to będzie dopiero z tego Oscarowy montaż, jak braknie materiału to najwyżej doklei kogoś z Widzewa albo Liverpoolu. |
Watts - dobrze napisane
Z Kapką w roli dyrektora sportowego nic dobrego nas nie może spotkać... |
Cytat:
Cytat:
Ja skromnie wysunę swoją kandydaturę. Pozycjas na boisku - wolny elektron. Doskonały zmiennik i eliminator. Specjalista od gry na czas i taktycznych fauli. Gdy wymaga tego sytuacja, potrafię .......nąć swojaka lub sprokurować jedenastkę. Szanuję i cenię swoje umiejętności dlatego testy czy gra za szampana nie wchodzi w rachubę... Dewiza: Piłka przejdzie, zawodnik nigdy! |
Nie zaglądałem tu przez 2 tygodnie, i chyba nie żałuję...
Zastanawiam się jakim cudem dostaliśmy licencje... http://images.wikia.com/nonsensopedi...a_.......e.jpg http://images.wikia.com/nonsensopedi...a_.......e.jpg |
Cytat:
|
Smuda napisał(a):
Słyszałem o tym wszystkim. Ale to nie jest tak, że to nie jest piłkarz, tylko jakiś murarz albo piekarz - broni Oproiescu Smuda i przekonuje, że i tak da szansę piłkarzowi. - Wie pan, jaką mamy sytuację kadrową. Muszę kogoś znaleźć. Sprawdzę każdego, kogo ktoś mi poleci - podkreśla. Wzruszająca lojalność wobec kolegi Zdzisława i tzw. klubu. Z drugiej strony w robieniu z siebie durnia nie ma sobie równych. |
Porównajcie sobie Sorina i Murawskiego.
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25274/murawski.jpeg http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Ob...1473674978.jpg Przynajmniej wyglądał jak zawodowy piłkarz :D |
Piłkarz? Ja tu widzę chippendale'sa ;D
|
Cytat:
chyba każdy by był chętny, nie? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl