![]() |
Cytat:
lub jeszcze raz pobierz ustawienia |
nie wiem czy tu czy w temacie vlepkowym zapytać
szukam vlepki Śląsk Wisła Lechia. Vlepka jest podłużna a Herby trzymane są przez Smoki i Lwy. nie moge tego znależć ma ktos gdzieś coś takiego. z góry dz. |
Cytat:
mi udało się zdobyć tą vlepkę na stoisku w TESCO na Kapelance z tym że było to jakiś czas temu więc nie ręczę że nadal tam są :-) |
Czy na Ruczaju albo w Tesco jest jakieś ksero ?
|
ma ktoś foto transparentu "Nie dla Frankowskiej"
jeden z użytkowników ma taki podpis, ale nie pamiętam nicka.. Bóg zapłać Rafi. |
jest jakas hurtownia w krk sprzedajca sprzet na silke? gryfy ciezary itp
|
Cytat:
|
Ma ktoś zdjęcie jakiegoś szalika Cracovi przywiązanego do buta ... ? xD
|
Cytat:
|
sciagnalem z neta call of duty 5. Zrobil sie folder i tam jest z 60 pare plikow po mniej wiecej 100 mb. i nei wiem co z tym zrobic... nei da sie tego ani rozpakowac ani nic... nei wiem co zrobic... daje lkinka zeby latwiej bylo zrozumeic ocb http://i43.tinypic.com/ouwhtv.jpg
|
Cytat:
|
Cytat:
|
orientuje się ktoś jaki procent podatku płaci się od umowy o dzieło?
z góry dziękuję |
Cytat:
|
Potrzebuje sciągnąć Photoshopa , dajcie jakiś sprawdzony link - pewny ...
|
Cytat:
www.darkwarez.pl/forum/index.php wersje do wyboru, serwery do wyboru itd |
Mam Prośbe .. Niech ktoś się odezwie do mnie na priv z FC BOCHNIA lub też FC BRZESKO :)
Pilne :) Dotyczace Derbow!! |
Ile kosztuje bilet autobusowy do Krynicy Zdrój?
|
PKS kurs bodajże pospieszny przez N.Sącz. 16-17zł. Jedzie się około 3h.
Poszukuje serwisu gdzie będzie można ściągać muzykę coś w stylu netlandia.info. (na razie korzystam z odsiebie.com, ale szukam coś lpeszego), tylko posiadająca mp3 conajmniej od jakości 192kbps. |
Jak to jest z krakowskimi osiedlami? Które są za Wisła? A które za pasiakami? Czy jest jakaś jedna osoba, która, nie wiem, nadzoruje to, w razie koniecznosci daje wsparcie, wysyłając inne ekipy, itp. Wiecie o co mi chodzi. Czy to tylko banda chuliganów tak na prawdę nie mająca nic wspólnego z naszym klubem i tylko podajacymi się za kibiców. Bardzo proszę aby ktoś mi to wytłuamczył wszystko, jak to jest. Np. wiem że w Nowej Hucie przykładowo na Wzgórzach są walki, Wzgórza to Żydki, Oś Na stoku Wisła. Czy jest jedna osoba, która jakby trzyma piecze nad tym wszystkim? Ciekawi mnie także ilu Sharków jest w Wiśle, ilu właśnie takich prawdziwych fighterów i czy oni też chodza na mecze? Bo jakoś na D3 ich nie widzę. Jeśli w złym miejscu zadaję to pytanie, to proszę o przeniesienie.
|
Cytat:
|
Sądząc po poście, to z jakiejś gazety. Obstawiam wyborczą ;)
|
Cytat:
|
Potrzebuje LICENCJE do google sketchup pro 7
ma ktos ? |
Sa na forum jacys hodowcy ZÓŁWI WODNYCH(CZERWONOLICYCH)??:)
Przymierzam sie do zakupu ,i zastanawiam sie ile by to wszystko kosztowalo.Dla malutkiego zólwia,akwarium mam,tylko niewiem jaka lampa i grzałka.(i jakie tego koszta) Jakby ktos mogl cos doradzić to bylbym wdzieczny.:)no i polecic jakis profesjonalny i sprawdzony zoologiczny w Krk. Pzdr |
Jakiś spec z Ery potrzebny. Mam Samsunga D900i w Erze Mix. Miałam w nim aktywny internet, wszystko było cacy. Pewnego razu jak miałam mało kasy na koncie, korzystałam z internetu przez Blueconnect i okazało się, że (jak się domyślam) koszt transferu był większy niż miałam na koncie (tak, jakbym zeszła na minus). Potem już się net nie połączył i EraGG też nie działało. Doładowałam konto, ściągnęłam jeszcze raz konfigurację (bo wcześniej coś pozmieniałam) i dalej nic. GG tradycyjnie "nie może ustalić aktualnego numeru wersji aplikacji", a gdy próbuję odpalić Blueconnect, to wyświetla mi się takie coś: Błąd: brak dostępu sieci. Sprawdź, cy jesteś w zasięgu, masz aktywną usługę danych i poprawnie skonfigurowany telefon. (error:3.0.206:8080/).
Pomyślałam, że może pomoże wykupienie pakietu danych, ale się nie da. Są tylko metody dla Tak-Taka albo klasycznego abonamentu i żadna nie działa. Ma ktoś pojęcie, jak to rozwiązać? |
Witam, może znajdzie się na forum ktoś niezły z historii i pomoże mi odpowiedzieć na kilka pytań dot. tematu: charakterystyka i ocena funkcjonowania państw absolutyzmu oświeconego. Muszę napisać na ten temat wypracowanie a pytania pomocnicze to min.: 1. wskazanie państw, które można zaliczyć do tych realizujących zasadę absolutyzmu oświeconego w XVIIIw.
2. władcy, którzy są reprezentantami tej zasady. Inne informacje dotyczące tego tematu, również mile widziane ;) Jeżeli ktoś może pomóc proszę o inf. na PRIV pozdrawiam. |
Moze mi ktos polecic jakas dobra ksiazke o mitologii nordyckiej. Glownie chodzi mi o jakies zdjecia, znaki.
E-book mile widziany. |
pytanie w kategori gaz w samochodzie
problem polega na strasznej roznicy w mocy na benzynie a na gazie. Wiem, wiem na gazie zawsze bedzie wolniejszy, ale wierzcie na slowo roznica jest bardzo duza, wrecz za duza. Auto ma 90 koni na benzynie hula powiedzmy na tyle ladnie co koni ma, a na gazie jest wolniejszy od seicento 900-tki. Wiec przyznacie ze roznica duża. Autko posiada nowy reduktor, byl na regulacji gazu, czy wina moze byc duza (walec) butla ktora ma juz 10 lat ? po zmianie butli (bo planuje) na taka w kole bedzie jakas poprawa czy raczej nie ? |
Google SketchUp Pro v7.0.10247 (56 MB)
http://rapidshare.com/files/20290877...maker-CORE.rar Inny link: http://rapidshare.com/files/19670351..._Crack_add.rar Password do archiwum: rapidshare.com Obydwa dzialają :) |
Cytat:
Dobry sklep jest na Kazimierza Wielkiego, nazywa się bodajże Żyrafa, tylko przyznaje że nie wiem czy są tam żołwie. Ewentualnie, całkiem sensownie można było pogadac z gosciem w zoologicznym w Galerii KRK, tylko że ceny mają z dupy. Ogólnie najlepiej popytać na jakichś czerwonolicych forach, albo w którymś zoologu, a polecone rzeczy kupić na giełdzie zoologicznej bo przewaznie jest sporo taniej. |
Cytat:
2) Podobno żółtolice są "inteligentniejsze" 3) Grzałkę z termostatem, akwarium filtr przepływowy i sam OKAZ najlepiej kupować w zoologu na Marka 4) Nie wierzyć opisom, że jedzą pokarm urozmaicony. Na początku wystarcza tzw stynka albo sucha karma (granulat) potem wpierniczają najchętniej wołowinę lub kurzą wątróbkę (podawać małe kęsy najlepiej pensetą) Jak podrosną, a rosną błyskawicznie, to i całą krowę zeżrą. 5) No i najważniejsze nie masz wymówki, że pies chce na spacer :lol: |
Potrzebuje porgram gdzie mozna wysylac wiadomosci masowo przez gg.
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak serio to lubią zieloną sałatę (dawać po listku) i oprócz mięsa również sucha karma cały czas zwłaszcza gammarusy i stynki |
Cytat:
Nie wydaje mi się, żeby to była wina butli. Skoro byłeś na regulacji gazu to tam w środku wszystko musi być. Oczywiście wymieniłeś filtry ? Jedyne co mi go głowy przychodzi to GDZIE TANKUJESZ GAZ ? :) |
Panowie ktoś może zna przyczynę takiego błędu przy wchodzeniu do folderów? I jak się badziewia pozbyć?
http://img168.imageshack.us/img168/5118/beztytuupki.jpg |
Skąd można ściągnąć archiwalne mecze Wisły?
|
Jesli jest ktos kto zna dobrze angielski i napisze mi krótki tekst to bede wdzieczny. Prive, please:)
|
Jeśli chodzi mecze naszej ekstraklasy to ja zawsze sciągam z tąd :
http://allgoals.pl/ekstraklasa-f52.html Jest coś ponad 90 meczyków( w tym Wisła) ale ,trzeba się zarejestrować...... No i jeszcze kumpel mi polecił tą stronkę : http://sport-video.pl/index.php?showforum=190 Mają jeszcze większy zbiór . Oczywiście też trzeba się zarejestrować..... Mam nadzieje ,że pomogłem ...... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl