![]() |
Cytat:
gdyby on sam nie jezdzil po innych, mialby inna sytuacje, ale sam sobie na to zapracowal i zasluzyll. tyle w temacie. |
Cytat:
Ciekawi mnie co Ty byś zrobił w jego sytuacji, gdybyś dostał powołanie. Zaznaczam, że nie popieram zachowania 'Małego', co więcej potępiam je, ale ta cała nagonka poszła trochę za daleko, nie sądzisz? |
Cytat:
Próba tłumaczenia jego niesfornego zachowania, to też głupota. Doszukujecie się przyczyny wszędzie wokoło ale nie w nim samym. Może forma, może to, może tamto. Gówno mnie to obchodzi - każdy jest kowalem swego losu, on na razie kuje coś na prawdę dziwnego i dobrze się to dla niego nie skończy. Darujcie sobie też tłumaczenia, że jest młody, niedoświadczony, musi się wyszaleć czy coś. Ja jestem jego rówieśnikiem, a życie zmusiło mnie do tego, żeby już teraz stać się odpowiedzialnym człowiekiem, który musi sam na siebie zapracować i na swoją naukę. Poza tym, znam bardziej dojrzałych 16 latków niż on. Dla niego, ktoś taki jak Smuda czy Kasperczak powinien być autorytetem - tymczasem on ma ich za nic co doskonale pokazuje swoim zachowaniem. Jak więc go szanować? |
Cytat:
BTW. kolejny bardzo mądry tekst "dziennikarza" Cytat:
Niech teraz powie, że Dubicki to był piłkarz z małymi umiejętnościami. |
Krzysiek no bez przesady z tą reprezentacją,idac tym samym tropem to Kirm powinnien być przemęczony bo go wzieli z urlopu na mistrzostwa kiedy reszta sobie odpoczywala,albo sie przygotowywala do sezonu on musial grac w RPA.Piłkarz jest od grania bo za tu mu płacą a gra tam gdzie go chcą,a jak mu się nie chce to najlepiej zmienić profesje.Mijajlovic chyba wypokorniał to i Patryk zmądrzeje mam taką cichą nadzieje:)
|
Ja również mam taką nadzieję. Zastanawiam się czy on nie widzi tego, jak wielu kibiców jest na niego wkurzonych? Czy nikt z nim nie potrafi pogadać? Jak zapatruje się na jego zachowanie drużyna?
Do całej sytuacji z 'Małym' pasują słowa kawałku Fabuły "Siła, Szacunek i Szmal": "(...)Siła, by jej użyć musisz się odważyć Szacunek, by go mieć musisz nim darzyć Szmal, by go zdobyć musisz się kołować Siła, szacunek i szmal-musisz na to zapracować(...) (...)Kto nie poczuł szacunku do ludzi także nigdy go nie wzbudzi(...)" |
Cytat:
|
Wczoraj zagrał na prawej obronie, ale był dość aktywny w ofensywie. Może Kasperczak wreszcie zrozumie, że taki zawodnik więcej skorzysta na treningach z pierwszą drużyną niż Kazimierz Moskal czy Andrzej Bahr.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I co Panie Zieniu1906? Pana argumentacja jest smieszna. Małecki wszedł przy wyniku 4 - 0 i nadal do Cikosa miał pretensje, *******ił kolejne akcje i zadzierał głowe wysoko. Nic sie chłopak nie zmienia. Ale licze że Bogdan Basałaj, Henryk Kasperczak i Franciszek Smuda go ustawia a jak nie to do Turcji czy Włoch ławke grzać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A swoją drogą wie ktoś co się dzieje z Czekajem? Nie widziałem go ostatnio w składzie Młodej Wisły w sparingach. |
|
Kiedyś liczyliśmy graczy zdolnych do gry ( czyli mlodziez odpadała ) i wychodziło ze mamy 14 do gry i tak było. Wchodził Jirsak, Boguski i Łobodzinski. A teraz wyglada na to ze ktos z konkretnych piłkarzy zostanie na trybunach może Paljic może Wilk. No naprawde dawno niepamietam takich czasów w Wisle.
|
Cytat:
- Brożków się nie da, bo się mogą odgryźć - Żurawia nie wypada,bo to żywa legenda klubu, podobnie Sobol -Kirm był na MŚ- pewnie mu wzrosła samoocena i może mieć to gdzieś -Garguły się nie opłaca, bo to rozgrywający, może się obrazić i pomijać przy rozdzielaniu piłek - trenera Kasperczaka też nie za bardzo- ostatnio wyszła z tego gruba afera No to pozostaje ten Cikos: - młody, jeszcze się nie zgrał z zespołem, a poza tym gra często najbliżej Wielu pisze, że ten Mały taki szalony, a proszę tu dokonał najbardziej racjonalnego wyboru. |
coś mi się wydaje, że jako pierwszy do odstrzału pójdzie Łobo
|
Zważywszy na to że na prawej stronie może grać tak Kirm jak i Boguski to mi też się wydaje że Łobo będzie grzał ławę. Zaoszczędzimy, bo nie trzeba będzie płacić mu za wejściówki, a Małecki - mam nadzieję że ktoś złoży za niego ofertę jak najszybciej i się go pozbędziemy. To jego wymachiwanie rękami i opier*alanie wszystkich w koło tylko nie siebie nie dość że jest wkurzające, to jeszcze niszczy atmosferę. Im dłużej będzie w zespole, tym gorzej dla nowych zawodników i ich szybkiego wkomponowania w drużynę
|
Cytat:
I może mamy mu łaskawie dziękować, że opierdziela CIkosa ? I dziękować, że jego a nie Sobola ? |
Lekko rozbijając napiętą atmosferę:
Na ostatnim meczy obserwowałem dość intensywnie Cikosa. On więcej macha rękami od Małeckiego. Różnica polega na tym, że Erik macha przed dostaniem piłki. Po prostu chłopak garnie się cały czas od gry i najlepiej jakby każda akcja przechodziła przez niego :-D Co do Małego, to chyba powinien odpocząć i przemyśleć dokładnie swoje zachowanie. Przypadkowo tera trafiłem na wywiad z Cikosem i taka oto wypowiedź: " Z każdym meczem powinno być jednak lepiej. Jak się lepiej zacznę rozumieć np. z Patrykiem Małeckim, to będzie dobrze. W sparingu grałem z Wojtkiem Łobodzińskim, więc z nim w Szawlach pewnie byłoby mi łatwiej, lecz z Patrykiem też nauczymy się wspólnie grać." |
Widać Cikos to normalny gość a nie taka płaczka jak niektórzy forumowicze co to głównie tropią machanie rękami Małeckiego:)
|
Cytat:
|
Nie sadze, aby ktos sie nim przejmowal. Z czasem wszyscy beda go olewac i tyle.
Malecki kolo profesjonalisty nawet nie stal. A odmowy gry w barwach Wisly nigdy mu nie zapomne. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A Cikos tyle się tym przejął co nic. Bo nie jest forumową płaczką jak co poniektórzy:D (Wie że musi dobrze grac a nie szukac wymówek) |
Jak czytam te posty o tym że Małecki się wydziera na innych to mi się wydaje że ich autorzy są piegowatymi rudzielcami w okularach, jak strzeli bramkę w derbach i się będzie prężył przed parchami to się będziecie jarać jak by wam ktoś w końcu pozwolił nie siedzieć na szkolnej przerwie w kiblu.
|
Popieram pana wyżej (Marcinklona).
Zrozumcie ludzie, ze to, ze Malecki krzyczy na innych znaczy, ze mu po prostu zalezy, w przeciwienstwie do kilku pilkarzy grajacych w WIsle. <ironia mode on> Oby tylko biedny Cikos nie zaczął gorzej grać przez Małeckiego. Niech ten zly Patryk juz na niego nie krzyczy! <ironia mode off>. |
ludzie nie placzcie juz.. nad doroslym facetem rozpaczacie, ze ktos na niego krzyczy... Maly juz taki jest, ale jak gral dobrze to to krzyczenie nie bylo chamskie tylko mobilizujace, teraz nagle zmieniacie zdanie.. Malecki gra beznadziejnie, ale to nasz chlopak, krytykujmy jego gre, tak jak Lobodziskiego, ale nie charakter, bo jak dla mnie to gosc ma charyzmę .
|
Cytat:
|
A czy wiecie co wogole krzyczy Mały?
Może on biega i sobie jakaś piosenke nuci, a wy dorabiacie dalszą część |
Cytat:
|
Cytat:
W trakcie meczu do przeciwnika, nie takie teksty chodziły. Ja mówie o tym, co krzyczy do swoich kolegów |
nie kim ty jestes ****a smieciu, tylko "kim ty ****a jestes smieciu? wstawaj ****a!" :lol:lol:
a tak calkiem serio to weszlo ulozylo ten tekst zeby bylo smieszniej, bo skad oni moga wiedziec co on powiedzial? ma ktos jakis material wideo z tego? zreszta tego typu odzywki sa czyms normalnym, tyle ze kamery/mikro tego nie uchwycaja.. poza tym do rywali niech sobie krzyczy co chce tak samo nie wiecie co on mowi do partnerow z druzyny, Wam sie wydaje ze ciagle jedzie od ch.. i kurew. Kirm Ty k.. , Jirsak Ty ch.. Kowalski Ty fraje.. taaa.. wiecej powagi |
[nie na poważnie mode on]
może dowiedział się w przerwie, że chcą za nich po milion euro i wtedy było: 'a kim ty kurva jesteś, żeby za ciebie milion euro płacić?' :rotfl::rotfl::rotfl: [nie na poważnie mode off] |
Ale tak samo jak nie wyszedł przeciwko Hannover 96 miał to gdzieś został ukarany i ma też to gdzieś, Mały już się nie zmieni a szkoda chłopak ma 22 lata i powinien zastanowić się co robi.
edit Dałem tylko przykład, jak trener mu każe grać to powinien zagrać a nie strzelać focha "ja nie zagram nie chce mi się dzisiaj" No właśnie nie wiem i też nikt nie wie tylko trenerzy,boss i ludzie najbliżsi i sam Patryk, chyba raczej się nie dowiemy. Edit 2 Tak aby już odbić od sytuacji z Patrykiem, mam pytanie czy będzie prezentacja drużyny na nowy sezon? |
Po czym wnioskujesz ze ma to gdzies? nie wyszedl po raz kolejny na boisko ? bo moze o czyms nie wiem.. siedzisz w jego glowie ze wiesz co mysli?
zrozumial, zazadal dla siebie najwyzszej finansowej kary i koniec tematu.. ktos kiedys powiedzial ze z talentami sa najwieksze problemy... i to sie sprawdza przy Malym.. Cytat:
|
Cytat:
|
A kto nie jest szybszy od Łobo...? :)
Co wy tak bronicie tego Małeckiego? Przeciętny piłkarz, podejmuje często złe decyzje w grze, dośrodkowania Alvareza przy tych huraganach Małeckiego to był miodek. |
Zebysmy mieli wiecej takich przecietnych pilkarzy, ktorzy moga dac sie pokroic za Wisle i maja 8 goli i 10 asyst w sezonie ;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl